Dender- en Scheldejogging op 21 juli: verkeersregelingenDe joggers leggen het parcours af op een volledig afgesloten omloop. Lees verder voor de verkeersregelingen.

Op vrijdag 21 juli 2017 wordt in Grembergen vanaf 14.30 u. de Dender- en Scheldejogging gelopen op een afgesloten parcours:

  • Vossenhoek, Karel Eeckhoutstraat, Scheldedijk, parallelweg naast N41, Letterwinkelstraat, Grootbroekstraat richting dijk, Scheldedijk, Oud Kerkhofstraat naar terrein.

Om een vlot en veilig verloop van deze activiteit te waarborgen zullen de straten van het parcours tijdelijk volledig verkeersvrij worden gehouden. Tevens geldt een plaatselijk parkeerverbod van 13.30 tot 17.30 u. in de Oud Kerkhofstraat, Vossenhoek (tussen Oud Kerkhofstraat en Karel Eeckhoutstraat) en Karel Eeckhoutstraat (gedeelte kant dijk).

Gelieve de verkeerssignalisatie van de lokale politie stipt op te volgen.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  14-07-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Dendermonde

Dendermonde
17-11-2017

In de periode van 20/11 tot 1/12/2017 voert Telenet graafwerken uit om nutsleidingen aan te leggen. De graafwerken vinden plaats in de omgeving van Allnex. Het verkeer zal geregeld worden met verkeerslichten, waarbij beurtelings langs de werken gereden wordt.


Meer info

Dendermonde
Dendermonde
17-11-2017

Iedereen kan de openbare zitting bijwonen. De raad voor maatschappelijk welzijn vergadert op dinsdag 21 november 2017 om 20 uur in de raadzaal van het OCMW, Kerkstraat 115. Lees door voor de agendapunten.


Meer info

Dendermonde
Dendermonde
17-11-2017

Vernieuwingsproject voor de stationsomgeving: werk/denk actief mee! Workshopweek van 20 tot 24 november Het stadsbestuur wil werk maken van een grondige vernieuwing en herwaardering van de stationsomgeving. We willen hierover graag nadenken samen met u. Een team van experten zal voorstellen voor de ontwikkeling van de ruime omgeving van het station uitwerken. Maar we maken dit plan niet alleen....


Meer info

Dendermonde
Dendermonde
+1
17-11-2017

Het pedagogisch project is een verplicht document dat elke school in bezit moet hebben. Hierin staan, voor al onze scholen in de scholengemeenschap, 9 fundamentele uitgangspunten ten aanzien van mens en maatschappij waarvoor wij, als school, staan. Dit pedagogisch project heeft de school ‘schooleigen’ gemaakt, maar ook kindvriendelijker! De 9 klassen kozen elk een uitgangspunt en...


Meer info

DendermondeAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het