Dender- en Scheldejogging op 21 juli: verkeersregelingenDe joggers leggen het parcours af op een volledig afgesloten omloop. Lees verder voor de verkeersregelingen.

Op vrijdag 21 juli 2017 wordt in Grembergen vanaf 14.30 u. de Dender- en Scheldejogging gelopen op een afgesloten parcours:

  • Vossenhoek, Karel Eeckhoutstraat, Scheldedijk, parallelweg naast N41, Letterwinkelstraat, Grootbroekstraat richting dijk, Scheldedijk, Oud Kerkhofstraat naar terrein.

Om een vlot en veilig verloop van deze activiteit te waarborgen zullen de straten van het parcours tijdelijk volledig verkeersvrij worden gehouden. Tevens geldt een plaatselijk parkeerverbod van 13.30 tot 17.30 u. in de Oud Kerkhofstraat, Vossenhoek (tussen Oud Kerkhofstraat en Karel Eeckhoutstraat) en Karel Eeckhoutstraat (gedeelte kant dijk).

Gelieve de verkeerssignalisatie van de lokale politie stipt op te volgen.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  14-07-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Dendermonde

Dendermonde
20-07-2017

Het stadsbestuur en de lokale politie nemen extra maatregelen om grootschalige evenementen te beveiligen. In het kader van de aanhoudende terreurdreiging niveau 3 en de verschillende incidenten die al in binnen- en buitenland hebben plaatsgevonden, heeft de lokale politie in samenspraak met het stadsbestuur extra maatregelen genomen zoals opgelegd door het crisiscentrum van de regering....


Meer info

Dendermonde
Dendermonde
19-07-2017

In de nacht van zaterdag 22 juli 2017 vindt de Tropical Party plaats in jeugdhuis Zenith. Er geldt een rij- en parkeerverbod (ook op de parking van JH Zenith) aan de Cleophas Heyvaertstraat van zaterdag 22 juli om 10 u. tot zondag 23 juli tot 10 u. Het is mogelijk dat in de Otterstraat meer verkeer en parkeerders zullen zijn.


Meer info

Dendermonde
Dendermonde
19-07-2017

Op zondag 30 juli 2017 organiseert Toerisme Dendermonde van 14 tot 19 u. de jaarlijkse rommelmarkt op de Grote Markt, Kerkstraat (tussen Grote Markt en Beurzestraat), Justitieplein, Franz Courtensstraat, Werf, Koningin Astridlaan en Vlasmarkt. Vanaf 8 u. tot na afloop van de activiteit (ca. 21 u.) geldt er een rij- en parkeerverbod op het volledige tracé. Bijkomende regelingen: ·...


Meer info

Dendermonde
Dendermonde
19-07-2017

Tussen de periode van 1 tot 10 augustus wordt een riool aangesloten aan Dijkstraat nr. 37. Doorgaand verkeer is niet mogelijk. Er wordt sterke hinder verwacht. Algemene informatie · Aard: rioolaansluiting · Startdatum: dinsdag 1 augustus 2017 · Einddatum: donderdag 10 augustus 2017 · Opdrachtgever: stad Dendermonde · ...


Meer info

DendermondeAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het