Canadian Brass komt naar de muzikaalste gemeente van VlaanderenMet enige trots kunnen we u melden dat de koninklijke harmonie Vreugd in Deugd uit Zussen (gemeente Riemst) op 5 oktober 2017 het wereldvermaarde koperkwintet “CANADIAN BRASS” uitnodigt voor een niet te missen éénmalig concert in België.

 

Canadian Brass is reeds 45 jaar actief, heeft in vrijwel elke concertzaal ter wereld opgetreden, werd door honderden miljoenen mensen op televisie gezien, verkocht wereldwijd 2 miljoen exemplaren van ongeveer 100 albums en voerde bijna 600 nieuwe werken en arrangementen uit.

Het kwintet is bekend voor hun genre-overschrijdende veelzijdigheid en speelse prestaties. Het gerenommeerde en bekroonde Canadian Brass is bijna in zijn eentje verantwoordelijk voor de kunst van het koperkwintet tot wat het nu is.

Het ensemble bestaat uit vijf buitengewone talenten: visionair oprichter, tuba legende en zakelijke specialist Chuck Daellenbach plus vier andere top brass sterren: Caleb Hudson en Christopher Coletti (trompet), Achilles Liarmakopoulos (trombone) en Bernhard Scully (hoorn).

De vijf leden zijn exclusieve artiesten voor Conn-Selmer Musical Instruments en spelen op 24-karaats vergulde Artisan Bach en Conn hoorns, met de hand vervaardigd in de Verenigde Staten. Zij zijn exclusief verbonden aan het Opening Day Entertainment label.

 

Het concert zal  in de eigen gemeente Riemst plaatsvinden, namelijk “de muzikaalste gemeente van Vlaanderen”! Dit zal doorgaan op donderdag 5 oktober 2017 om 20u00 in ’t Paenhuys te Riemst. De concertzaal biedt plaats aan 650 gasten.

Uniek aan dit concert is dat dit het enige optreden in België zal zijn! Wij verwelkomen op 5 oktober dan ook niet alleen gasten uit alle hoeken van België, maar zelfs uit onze buurlanden.

 

Meer informatie kan u vinden op onze website: www.canadianbrassinriemst.be

 

Via volgende link kan u Canadian Brass beluisteren:

https://www.youtube.com/watch?v=d7daIm7zGAc 

https://www.youtube.com/watch?v=xZO5KTJTwhE 

Meer video’s kan u terugvinden op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/canadianbrassinriemst/ of op het officiële YouTube-kanaal van Canadian Brass: https://www.youtube.com/user/canadianbrass
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  28-09-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Riemst

Riemst
12-10-2017

Op donderdag 12 oktober vierde het Sociaal Huis Riemst een dubbeljubileum: vijf jaar Dienstencentrum De Linde en vijf jaar dorpsrestaurant Riemst. Met een feestlunch, een huldiging van alle vrijwilligers en een muzikale slotshow werd het jubileum op gepaste wijze gevierd in Zaal ’t Paenhuys. Vijf jaar geleden nam het Sociaal Huis i.s.m. de gemeente Riemst het initiatief om een...


Meer info

Riemst
Riemst
09-10-2017

Via een samenaankoop met Infrax als opdrachtcentrale kocht de gemeente Riemst twee nieuwe wagens aan op CNG aardgas, de meest milieuvriendelijke fossiele brandstof. In 2015 kocht de gemeente Riemst een elektrisch voertuig aan en werden er twee elektrische laadpalen geïnstalleerd. Daarnaast stimuleert infrax ook het gebruik van CNG of Compressed Natural Gas, wat staat voor samengeperst...


Meer info

Riemst
Riemst
25-09-2017

Begin dit jaar was een eerste opfrissing in de communicatie van de gemeente Riemst merkbaar: een nieuw informatieblad. Kort, krachtig en kleurrijk. In diezelfde lijn lanceert de gemeente haar nieuwe website met e-loket. Voortaan staan niet meer de diensten, maar de inwoners centraal. De website werd ontworpen i.s.m. end2end Solutions. Hiermee koos de gemeente voor een eigen design, volledig op...


Meer info

RiemstAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het