Eerste Kerstactie klantentombola Zemstse handelaars!Ook dit eindejaar zullen een 150-tal Zemstse handelszaken, zelfstandigen en vrije beroepen hun klanten verwelkomen met een rode loper en kerstboom. Nieuw dit jaar is dat de actie wordt uitgebreid met de eerste Kerstactie klantentombola.

Een maand lang lotjes verdienen.

Bij drieënvijftig Zemstse handelszaken kunnen klanten van 6 december tot 6 januari lotjes verdienen waarmee ze mooie prijzen kunnen winnen. Naast twee elektrische fietsen worden Z-cheques geschonken t.w.v. € 500, € 100 en € 10, een prijzenpakket dat totaal meer dan € 5 000 waard is. De winnende nummers worden getrokken op 15 januari en bekendgemaakt op www.zemst.be. Deelnemende handelszaken herken je aan de raamsticker ‘Kerstactie – verdien hier je lotjes!’ en vind je op www.zemst.be.

 

De Kerstactie is een organisatie van het gemeentebestuur i.s.m. de KMO-stuurgroep, in het kader van de Wie zemst, die vindt!-campagne. De e-fietsen worden aangekocht bij lokale fietsenhandelaar Dynamic Wheels.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  06-12-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Zemst

25-05-2018

Julien DIRIX en Agnes LEFEVRE leerden elkaar kennen in het café op zondag bij Agnes thuis. Op 27 januari 1958 traden ze in Melsbroek in het huwelijk. Julien was beenhouwer en Agnes was beenhouwerin. Samen kregen ze drie kinderen, acht kleinkinderen en een achterkleinkind. Julien houdt van oude radio’s en Agnes kookt graag. Samen slaan ze al dansend graag de beentjes uit.


Meer info

Zemst
Zemst
25-05-2018

Jean ‘Fons’ VAN HOVE en Elisa VERDOODT huwden op 19 april 1958 in Weerde. Antoine was arbeider, Elisa huisvrouw. Zij hebben een zoon en een kleinzoon. Antoine houdt van vissen en reizen.


Meer info

Zemst
Zemst
25-05-2018

François ‘Swakke’ DESCHOUWER en Klementina MISSORTEN leerden elkaar kennen in dancing ‘Het Hertenhof’ in Bonheiden. Op 31 mei 1958 huwden ze in Sint-Katelijne-Waver. Swakke was mechanieker, Klementina naaister. Momenteel vult Swakke zijn dagen met vissen, terwijl Klementina graag leest en wandelt. Samen hebben ze twee kinderen, acht kleinkinderen en twee...


Meer info

Zemst
Zemst
25-05-2018

Filip VAN BRUSSEL en Diana WYFFELS ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens de vakantieperiode. Op 31 januari 1953 traden ze in Beveren in het huwelijk. Filip was schrijnwerker, Diana werkte als huishoudster, winkelierster en bediende. Dit briljanten koppel kreeg een zoon en twee kleinkinderen. Filip houdt van vissen en Diana van wandelen en fietsen.


Meer info

ZemstAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het