Isoleer nu je dak met onze groepsaankoop december 2017Lokale overheden spelen een cruciale rol bij het afremmen van de klimaatverandering. Dit doe je niet door alleen maar even het licht uit te schakelen. Het vergt een doordachte aanpak, metingen en concrete acties. Willen we onze klimaatambities waarmaken, dan moeten ook onze woningen heel wat energiezuiniger worden. Heel wat huizen in Hove hebben een slecht of niet-geïsoleerd dak. Daarom stimuleert de gemeente haar inwoners om hun dak beter te isoleren via een groepsaankoop.

 

Aanbod groepsaankoop dakisolatie is bekend

 

Onze gemeente organiseert in samenwerking met IGEAN een groepsaankoop dakisolatie. Verschillende aannemers uit de regio hebben een voorstel ingediend. De keuze is gemaakt door een stuurgroep van burgers. Zij kozen voor 4 dakdekkers nl. energiesnoeiers (Goed-wonen vzw en Natuur- en landschapszorg vzw), Roothans en Isolteam. Van deze dakdekkers kreeg IGEAN via de groepsaankoop een aantrekkelijke prijs en voorwaarden.

 

Via een groepsaankoop kan je zonder zorgen, én voor een lagere prijs, dakisolatie laten plaatsen bij een lokale handelaar.

 

Iedereen die woont of een woning verhuurt in Hove kan tot eind 2018 onder de voorwaarden van de groepsaankoop zijn dak laten isoleren. Ook wie zich niet vooraf inschreef, kan dit alsnog doen!

 

Meer informatie over het aanbod?

Onze gemeente organiseert in samenwerking met andere gemeenten in de regio een infomoment waar inwoners de gekozen dakdekkers en hun producten kunnen ontdekken.

  • 18 januari 2018 van 19 tot 21u

theater Vooruit, Sint-Bavoplein 17, Boechout

 

De contactgegevens, prijzen en voorwaarden van de groepsaankoop zijn terug te vinden op de IGEAN website www.igean.be.

 

Vragen of meer informatie in verband met de groepsaankoop dakisolatie? Geef ons een seintje via klimaat@igean.be of op het nummer 03 350 08 08.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  20-12-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Hove

Hove
16-06-2018

Infomoment op woensdag 27 juni 2018 om 20 uur in zaal Da Capo, Lintsesteenweg 1A. Hove is een groene residentiële gemeente aan de rand van het stedelijk gebied Antwerpen en is eigenlijk de groene vinger vanuit de zuidrand naar de stad. Jaren ontwikkelde Hove zich langzaam tot een hoofdzakelijke groene leefomgeving. Door beslissingen van de hogere overheid werd Hove echter voor 50...


Meer info

Hove
Hove
29-05-2018

Op maandag 28 mei keurde de gemeenteraad het Natuurbeheersplan Landschapspark Frijthout, opgemaakt door het Provinciebestuur van Antwerpen (dienst duurzaam milieu- en natuurbeleid), goed. Dit beheersplan bevat een grondige inventaris, de beschrijving van de vele functies van het gebied, het ambitieniveau voor ecologie en natuur en biodiversiteit, bodemstructuur, hydrologie en...


Meer info

Hove
Hove
14-05-2018

Hier vindt u de juni-editie van het gemeentelijk infoblad infoHove. Het wordt de week van 28 mei in Hove huis-aan-huis verspreid maar je kunt deze nu reeds online lezen. Klik hier


Meer info

Hove
Hove
26-04-2018

Op zondag 6 mei worden de hernieuwde Ecocyclo-routes feestelijk ingefietst. Deze routes leiden je langs verschillende locaties met een link naar fairtrade en lokale duurzame voeding in de gemeenten Boechout, Edegem, Hove, Kontich, Lint en de stad Mortsel. Het officiële startsein knalt om 11 uur in het gemeentelijk park van Lint. Je kan ook vanaf thuis vertrekken, maar dan haal je best op...


Meer info

HoveAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het