Isoleer nu je dak met onze groepsaankoop december 2017Lokale overheden spelen een cruciale rol bij het afremmen van de klimaatverandering. Dit doe je niet door alleen maar even het licht uit te schakelen. Het vergt een doordachte aanpak, metingen en concrete acties. Willen we onze klimaatambities waarmaken, dan moeten ook onze woningen heel wat energiezuiniger worden. Heel wat huizen in Hove hebben een slecht of niet-geïsoleerd dak. Daarom stimuleert de gemeente haar inwoners om hun dak beter te isoleren via een groepsaankoop.

 

Aanbod groepsaankoop dakisolatie is bekend

 

Onze gemeente organiseert in samenwerking met IGEAN een groepsaankoop dakisolatie. Verschillende aannemers uit de regio hebben een voorstel ingediend. De keuze is gemaakt door een stuurgroep van burgers. Zij kozen voor 4 dakdekkers nl. energiesnoeiers (Goed-wonen vzw en Natuur- en landschapszorg vzw), Roothans en Isolteam. Van deze dakdekkers kreeg IGEAN via de groepsaankoop een aantrekkelijke prijs en voorwaarden.

 

Via een groepsaankoop kan je zonder zorgen, én voor een lagere prijs, dakisolatie laten plaatsen bij een lokale handelaar.

 

Iedereen die woont of een woning verhuurt in Hove kan tot eind 2018 onder de voorwaarden van de groepsaankoop zijn dak laten isoleren. Ook wie zich niet vooraf inschreef, kan dit alsnog doen!

 

Meer informatie over het aanbod?

Onze gemeente organiseert in samenwerking met andere gemeenten in de regio een infomoment waar inwoners de gekozen dakdekkers en hun producten kunnen ontdekken.

  • 18 januari 2018 van 19 tot 21u

theater Vooruit, Sint-Bavoplein 17, Boechout

 

De contactgegevens, prijzen en voorwaarden van de groepsaankoop zijn terug te vinden op de IGEAN website www.igean.be.

 

Vragen of meer informatie in verband met de groepsaankoop dakisolatie? Geef ons een seintje via klimaat@igean.be of op het nummer 03 350 08 08.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  20-12-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Hove

Hove
14-03-2018

Wenst u het infoblad van de gemeente Hove editie april 2018 te lezen? Klik hier


Meer info

Hove
Hove
13-03-2018

De gemeente Hove is één van de tien gemeenten uit de provincie Antwerpen die werd geselecteerd om in te stappen in het project ‘Verkeersveilige Gemeente’. In totaal stelden veertig gemeenten zich voor dit project kandidaat. We zijn dan ook verheugd om vast te stellen dat de kandidatuur van onze gemeente na een grondige analyse van het aantal inschrijvingen en de...


Meer info

Hove
Hove
15-01-2018

Op donderdag 25 januari nodigt AROS iedereen uit op haar jaarlijkse projectenavond. Tijdens dit moment stellen een aantal Zuidprojecten zich voor en zetten we samen het nieuwe jaar feestelijk in. Dit zijn de projecten die zichzelf zullen voorstellen: Ondernemers Zonder Grenzen gaan de strijd aan tegen de verwoestijning in Burkina Faso. Dit doen ze via de aanplanting van agrobossen. In...


Meer info

Hove
Hove
07-01-2018

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Kindertheater Framboos speelt Flügtüg Johnny Crash droomt er al jaren van om piloot te worden van zijn eigen vliegtuig (mèt passagiers). Vandaag is het de grote dag: hij maakt zijn eerste vlucht! En wij mogen mee! Boek nu je vlucht naar een tropisch… Euhm ja, waar...


Meer info

HoveAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het