Isoleer nu je dak met onze groepsaankoop december 2017Lokale overheden spelen een cruciale rol bij het afremmen van de klimaatverandering. Dit doe je niet door alleen maar even het licht uit te schakelen. Het vergt een doordachte aanpak, metingen en concrete acties. Willen we onze klimaatambities waarmaken, dan moeten ook onze woningen heel wat energiezuiniger worden. Heel wat huizen in Hove hebben een slecht of niet-geïsoleerd dak. Daarom stimuleert de gemeente haar inwoners om hun dak beter te isoleren via een groepsaankoop.

 

Aanbod groepsaankoop dakisolatie is bekend

 

Onze gemeente organiseert in samenwerking met IGEAN een groepsaankoop dakisolatie. Verschillende aannemers uit de regio hebben een voorstel ingediend. De keuze is gemaakt door een stuurgroep van burgers. Zij kozen voor 4 dakdekkers nl. energiesnoeiers (Goed-wonen vzw en Natuur- en landschapszorg vzw), Roothans en Isolteam. Van deze dakdekkers kreeg IGEAN via de groepsaankoop een aantrekkelijke prijs en voorwaarden.

 

Via een groepsaankoop kan je zonder zorgen, én voor een lagere prijs, dakisolatie laten plaatsen bij een lokale handelaar.

 

Iedereen die woont of een woning verhuurt in Hove kan tot eind 2018 onder de voorwaarden van de groepsaankoop zijn dak laten isoleren. Ook wie zich niet vooraf inschreef, kan dit alsnog doen!

 

Meer informatie over het aanbod?

Onze gemeente organiseert in samenwerking met andere gemeenten in de regio een infomoment waar inwoners de gekozen dakdekkers en hun producten kunnen ontdekken.

  • 18 januari 2018 van 19 tot 21u

theater Vooruit, Sint-Bavoplein 17, Boechout

 

De contactgegevens, prijzen en voorwaarden van de groepsaankoop zijn terug te vinden op de IGEAN website www.igean.be.

 

Vragen of meer informatie in verband met de groepsaankoop dakisolatie? Geef ons een seintje via klimaat@igean.be of op het nummer 03 350 08 08.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  20-12-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Hove

Hove
20-09-2018

Aanstaande vrijdag huldigen Luk Lemmens, eerste député van de provincie Antwerpen en bevoegd voor Mobiliteit, en Koen Volckaerts, burgemeester en schepen van Openbare Werken van de gemeente Hove, het nieuwe fietspad op de Mortselsesteenweg in Hove officieel in. Burgemeester Koen Volckaerts: “De heraanleg was noodzakelijk: het fietspad lag er in erbarmelijke toestand bij....


Meer info

Hove
Hove
19-09-2018

Op 22 en 23 september 2018 organiseren de vrijwilligers van het Sprookjeshuisje te Hove, in samenwerking met de socioculturele vereniging deHOVEnaar en met ondersteuning van de cultuurdienst van de gemeente Hove, een sprookjeswandeling doorheen de gemeente en dit ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Sprookjeshuisje. Zowel op zaterdag als op zondag kunnen kinderen met hun ouders,...


Meer info

Hove
Hove
19-09-2018

Cultureel Weekend te Hove De gemeentelijke Cultuurraad organiseert tweejaarlijks dergelijk weekend om het culturele aanbod, gedragen door vele vrijwilligers en medewerkers, op de kaart te zetten in Hove en iedereen de kans te geven om zijn vereniging en activiteiten extra in de kijker te plaatsen. Volgende verenigingen zijn aanwezig met een informatieve stand : AchterGlas...


Meer info

HoveAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het