Met deze tips scoort u op ValentijnLiefde is… samen iets leuks doen. Lekker romantisch met je lief. Of een gezellig avondje uit met een fijne vriend of vriendin. Als u even geen inspiratie hebt, lees hier tips voor activiteiten rond Valentijnsdag in Antwerpen.

 

1. Film vol liefdesdrama

In de ontroerende film Zagros zit heel wat relatietwijfel. Een Koerdische herdersvrouw wordt beschuldigd van overspel en vlucht samen met haar dochter naar België.
di 13/2, cultuurcentrum De Kern, Wilrijk, ccdekern.be

 

2. Op de foto met uw lief

Laat in de Stadsfeestzaal een portret maken van uzelf of samen met uw geliefde. U krijgt een afdruk mee naar huis en ook een digitaal bestand. Wie wil, kan het beeld laten verschijnen op een groot scherm aan de Wapper. Dagelijks wordt er verloot: 1 diamant van 0,25 K en gratis duotickets voor het nieuwe Antwerpse diamantmuseum DIVA. 

 

3. Trakteer uw lief op zalige koffie

Start de dag romantisch met de allerbeste koffie en een perfect laagje melkschuim. Een verleidelijk lijstje is deze top 10 van Antwerpse koffiebars.

 

4. Nu naar Ai Weiwei

Liefde voor kunst? Dan hebt u de expo Ai Weiwei vast al bezocht. Niet? Laatste kans: het kan nog tot en met 18 februari.
tot en met zondag 18/2, FOMU, Antwerpen, fotomuseum.be

 

5. Diamant uit Antwerpen

In mei gaat het diamantjaar van start in de stad. Koop voor uw lief een ticket voor het nieuwe diamantmuseum. Of een diamantjuweel. Speel op veilig en kies een van de juweliers met het kwaliteitslabel 'Antwerp’s Most briljant'

 

6. La La Land, film vol muziek en dromen

Mia droomt ervan actrice te worden. Tussen het serveren van koffie door holt ze naar audities. Sebastian speelt piano in sjofele clubs. Het lot brengt deze dromers samen.
wo 14/2, cc Deurne, ccdeurne.be

 

7. Een exclusief cadeau

U zoekt een atypisch geschenk? U vindt vast iets bijzonders in Shopping Stadsfeestzaal bij de Nieuwe Natie. Ontwerpers verkopen er hun collecties, zoals handgemaakte lingerie, kleding en juwelen.

 

8. Jonge theatermakers

Elke drie weken kan u in de Monty naar Hit The Stage, een avond vol theater van jong talent. Verrassend en boordevol enthousiasme.  
wo 14/2, Monty, Antwerpen, monty.be

 

9. Theater 'Bijt.' Over single zijn, en daten, en zoeken, en daten...  

Pittige monoloog van single Vandervelden. 'Afgewezen' door een relatiebureau raakt ze in paniek. Zij gaat op onderzoek uit, op het internet en in de 'echte' wereld. Een zoektocht naar ware liefde. Met live soundscapes en tenorsax door Koen Bollen.
do 15/2, La Luna, Deurne, tangolaluna.be

 Katleen Clé

 

10. Samen naar Jupiter kijken

Kijk met de telescoop naar de maan, Jupiter en Saturnus. Medewerkers van sterrenwacht Urania geven uitleg. Opgelet: enkel bij opklaringen, dus check website Urania en Facebookpagina MAS.
do 15/2, op het dak van het MAS
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-02-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Antwerpen

Antwerpen
22-05-2018

Gisteren heeft de Raad voor Vergunningsbetwisting beslist om, na een klacht van twee buurtbewoners, de werken aan de ondergrondse parking Steendok op de Gedempte Zuiderdokken stil te leggen. Met deze schorsing komt de realisatie van het toekomstige park Dok Zuid in het gedrang en zullen de werken langer duren dan gepland. Twee buurtbewoners hebben eind 2017 een beroep ingediend bij de Raad...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
22-05-2018

Oproep voor (amateur)kunstenaars: toon uw talent. Stel u vóór 5 juni kandidaat voor Ongezien #3. Deze expo voor groot publiek start tijdens Museumnacht op 4 augustus en loopt dan enkele weken. Alle kunstvormen zijn welkom: textielkunst, grafiek, juweelontwerp, installatiekunst, film, performance, multimedia, illustratie, schilderkunst, beeldhouwen... alles kan. Uw kunst voor...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
22-05-2018

Eind mei presenteren de ontwerpteams hun voorstellen en schetsen voor de overkapping van de Ring. “Deze leefbaarheidsprojecten hebben een positieve invloed op de luchtkwaliteit, het groen en de geluidsoverlast”, zegt intendant Alexander D’Hooghe. In juni 2017 besliste de overheid om de Ring rond Antwerpen volledig te overkappen. In september gingen zes ontwerpteams aan de...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
22-05-2018

Een fiets huren of kopen? Voor woon-werkverkeer of om af en toe in de stad te rijden? Elektrisch, opvouwbaar of ... allebei? Hier vindt u een overzicht van de (deel)systemen in Antwerpen. Voor fietsen en andere tweewielers. Een deelfiets of -scooter huren Blue-bike: van de trein op de fiets In Antwerpen kan u zowel aan het Centraal Station als aan het station van Berchem uw bezoek aan de...


Meer info

AntwerpenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het