Met deze tips scoort u op ValentijnLiefde is… samen iets leuks doen. Lekker romantisch met je lief. Of een gezellig avondje uit met een fijne vriend of vriendin. Als u even geen inspiratie hebt, lees hier tips voor activiteiten rond Valentijnsdag in Antwerpen.

 

1. Film vol liefdesdrama

In de ontroerende film Zagros zit heel wat relatietwijfel. Een Koerdische herdersvrouw wordt beschuldigd van overspel en vlucht samen met haar dochter naar België.
di 13/2, cultuurcentrum De Kern, Wilrijk, ccdekern.be

 

2. Op de foto met uw lief

Laat in de Stadsfeestzaal een portret maken van uzelf of samen met uw geliefde. U krijgt een afdruk mee naar huis en ook een digitaal bestand. Wie wil, kan het beeld laten verschijnen op een groot scherm aan de Wapper. Dagelijks wordt er verloot: 1 diamant van 0,25 K en gratis duotickets voor het nieuwe Antwerpse diamantmuseum DIVA. 

 

3. Trakteer uw lief op zalige koffie

Start de dag romantisch met de allerbeste koffie en een perfect laagje melkschuim. Een verleidelijk lijstje is deze top 10 van Antwerpse koffiebars.

 

4. Nu naar Ai Weiwei

Liefde voor kunst? Dan hebt u de expo Ai Weiwei vast al bezocht. Niet? Laatste kans: het kan nog tot en met 18 februari.
tot en met zondag 18/2, FOMU, Antwerpen, fotomuseum.be

 

5. Diamant uit Antwerpen

In mei gaat het diamantjaar van start in de stad. Koop voor uw lief een ticket voor het nieuwe diamantmuseum. Of een diamantjuweel. Speel op veilig en kies een van de juweliers met het kwaliteitslabel 'Antwerp’s Most briljant'

 

6. La La Land, film vol muziek en dromen

Mia droomt ervan actrice te worden. Tussen het serveren van koffie door holt ze naar audities. Sebastian speelt piano in sjofele clubs. Het lot brengt deze dromers samen.
wo 14/2, cc Deurne, ccdeurne.be

 

7. Een exclusief cadeau

U zoekt een atypisch geschenk? U vindt vast iets bijzonders in Shopping Stadsfeestzaal bij de Nieuwe Natie. Ontwerpers verkopen er hun collecties, zoals handgemaakte lingerie, kleding en juwelen.

 

8. Jonge theatermakers

Elke drie weken kan u in de Monty naar Hit The Stage, een avond vol theater van jong talent. Verrassend en boordevol enthousiasme.  
wo 14/2, Monty, Antwerpen, monty.be

 

9. Theater 'Bijt.' Over single zijn, en daten, en zoeken, en daten...  

Pittige monoloog van single Vandervelden. 'Afgewezen' door een relatiebureau raakt ze in paniek. Zij gaat op onderzoek uit, op het internet en in de 'echte' wereld. Een zoektocht naar ware liefde. Met live soundscapes en tenorsax door Koen Bollen.
do 15/2, La Luna, Deurne, tangolaluna.be

 Katleen Clé

 

10. Samen naar Jupiter kijken

Kijk met de telescoop naar de maan, Jupiter en Saturnus. Medewerkers van sterrenwacht Urania geven uitleg. Opgelet: enkel bij opklaringen, dus check website Urania en Facebookpagina MAS.
do 15/2, op het dak van het MAS
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-02-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Antwerpen

Deurne
16-02-2018

Vanaf 19 februari start de Vrije Basisschool in de Antoon Van den Bosschelaan in Deurne met een schoolstraat. De stad Antwerpen en het district Deurne willen hiermee de Sint-Bernadetteschool van een verkeersveilige omgeving voorzien. ...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
>>
16-02-2018

Hoe vieren Chinezen Nieuwjaar? En wat hebben leeuwen daarmee te maken? Stadsreporter Sarah zocht het uit op de gratis expo 'Legends of Liondance' in bib Permeke. Mis vooral de Leeuwendansparade niet op zaterdag 17 februari in Chinatown. Meer info Expo Legends of Liondance tot en met zondag 25 februari bib Permeke permeke.org gratis Leeuwendansparade zaterdag 17 februari om 13 uur...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
15-02-2018

Hijs u in een lederbroek voor een avond bluegrassmuziek. Tel de mummies op het JEF jeugdfilmfestival. Volg de Olympische Winterspelen in het Korea House in sneeuwbaan Aspen. In een van de Antwerpse musea kan u zich opwarmen. Isolde Lasoen et les Bens vrijdag 16 februari, 20.15 uur, cc Merksem, Nieuwdreef 135, Merksem, 14/16 euro Isolde Lasoen bespeelt de drums en zingt eigen liedjes, veel...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
15-02-2018

Lijkt een triatlon u niet haalbaar door de grote afstanden? Dan hebben we goed nieuws. Tijdens het Triathlon Festival op 17 juni zwemt, fietst en loopt u minder dan een 1/8ste triatlon. En als u een team zoekt, wordt het nog haalbaarder. Sfeer is belangrijker dan prestatie. Op het Eilandje kan u op zondag 17 juni alleen of in team gaan voor de sportprestatie van uw leven. Doe mee aan het...


Meer info

AntwerpenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het