Met deze tips scoort u op ValentijnLiefde is… samen iets leuks doen. Lekker romantisch met je lief. Of een gezellig avondje uit met een fijne vriend of vriendin. Als u even geen inspiratie hebt, lees hier tips voor activiteiten rond Valentijnsdag in Antwerpen.

 

1. Film vol liefdesdrama

In de ontroerende film Zagros zit heel wat relatietwijfel. Een Koerdische herdersvrouw wordt beschuldigd van overspel en vlucht samen met haar dochter naar België.
di 13/2, cultuurcentrum De Kern, Wilrijk, ccdekern.be

 

2. Op de foto met uw lief

Laat in de Stadsfeestzaal een portret maken van uzelf of samen met uw geliefde. U krijgt een afdruk mee naar huis en ook een digitaal bestand. Wie wil, kan het beeld laten verschijnen op een groot scherm aan de Wapper. Dagelijks wordt er verloot: 1 diamant van 0,25 K en gratis duotickets voor het nieuwe Antwerpse diamantmuseum DIVA. 

 

3. Trakteer uw lief op zalige koffie

Start de dag romantisch met de allerbeste koffie en een perfect laagje melkschuim. Een verleidelijk lijstje is deze top 10 van Antwerpse koffiebars.

 

4. Nu naar Ai Weiwei

Liefde voor kunst? Dan hebt u de expo Ai Weiwei vast al bezocht. Niet? Laatste kans: het kan nog tot en met 18 februari.
tot en met zondag 18/2, FOMU, Antwerpen, fotomuseum.be

 

5. Diamant uit Antwerpen

In mei gaat het diamantjaar van start in de stad. Koop voor uw lief een ticket voor het nieuwe diamantmuseum. Of een diamantjuweel. Speel op veilig en kies een van de juweliers met het kwaliteitslabel 'Antwerp’s Most briljant'

 

6. La La Land, film vol muziek en dromen

Mia droomt ervan actrice te worden. Tussen het serveren van koffie door holt ze naar audities. Sebastian speelt piano in sjofele clubs. Het lot brengt deze dromers samen.
wo 14/2, cc Deurne, ccdeurne.be

 

7. Een exclusief cadeau

U zoekt een atypisch geschenk? U vindt vast iets bijzonders in Shopping Stadsfeestzaal bij de Nieuwe Natie. Ontwerpers verkopen er hun collecties, zoals handgemaakte lingerie, kleding en juwelen.

 

8. Jonge theatermakers

Elke drie weken kan u in de Monty naar Hit The Stage, een avond vol theater van jong talent. Verrassend en boordevol enthousiasme.  
wo 14/2, Monty, Antwerpen, monty.be

 

9. Theater 'Bijt.' Over single zijn, en daten, en zoeken, en daten...  

Pittige monoloog van single Vandervelden. 'Afgewezen' door een relatiebureau raakt ze in paniek. Zij gaat op onderzoek uit, op het internet en in de 'echte' wereld. Een zoektocht naar ware liefde. Met live soundscapes en tenorsax door Koen Bollen.
do 15/2, La Luna, Deurne, tangolaluna.be

 Katleen Clé

 

10. Samen naar Jupiter kijken

Kijk met de telescoop naar de maan, Jupiter en Saturnus. Medewerkers van sterrenwacht Urania geven uitleg. Opgelet: enkel bij opklaringen, dus check website Urania en Facebookpagina MAS.
do 15/2, op het dak van het MAS
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-02-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Antwerpen

Antwerpen
28-06-2018

Woonhaven bouwt 3 nieuwe energiezuinige woontorens op Nieuw Zuid. Om deze gebouwen te voorzien van een innovatieve duurzame energie-installatie, zet Woonhaven vandaag, samen met ingenieursbureau Sweco, een oproep in de markt. Bedoeling is om samen met energiebedrijven tot nieuwe slimme energie-oplossingen te komen. Antwerpen werkt samen met Woonhaven voor de aankoop van deze duurzame...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
27-06-2018

‘Onze vergeten helden’ is een nieuw project van het War Heritage Institute (WHI), dat Belgische gesneuvelden herdenkt die tijdens de Eerste Wereldoorlog op een gemeentelijke begraafplaats werden begraven. U kan het peterschap van een graf in Antwerpen opnemen. De Eerste Wereldoorlog telde veel slachtoffers, waaronder zo’n 41.000 Belgische militairen. De meeste gesneuvelden...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
27-06-2018

Zomerse uitjes in de stad hoeven niet duur te zijn. Veel voorstellingen, musea en activiteiten kan u gratis zien, bezoeken en doen. We stellen ze hier aan u voor. Hebt u zelf ook tips? Log in met uw A-profiel en voeg ze toe onderaan het artikel. Feesten in het Stadspark Feesten in het Stadspark; zaterdag 7 en zondag 8 juli; Stadspark Antwerpen Vier dit weekend de Vlaamse Feestdag op een...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
27-06-2018

De stad Antwerpen beslist om te blijven investeren in Antwerpse handelspanden om zo de uitstraling en de kwaliteit van de panden te verhogen en het straatbeeld te verbeteren. De gemeenteraad keurde gisteren een wijziging van het reglement goed om de handelaars nog beter te ondersteunen. Zo kunnen voortaan ook verzekeringsmakelaars en financiële en verzekeringsinstellingen een toelage...


Meer info

AntwerpenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het