Met deze tips scoort u op ValentijnLiefde is… samen iets leuks doen. Lekker romantisch met je lief. Of een gezellig avondje uit met een fijne vriend of vriendin. Als u even geen inspiratie hebt, lees hier tips voor activiteiten rond Valentijnsdag in Antwerpen.

 

1. Film vol liefdesdrama

In de ontroerende film Zagros zit heel wat relatietwijfel. Een Koerdische herdersvrouw wordt beschuldigd van overspel en vlucht samen met haar dochter naar België.
di 13/2, cultuurcentrum De Kern, Wilrijk, ccdekern.be

 

2. Op de foto met uw lief

Laat in de Stadsfeestzaal een portret maken van uzelf of samen met uw geliefde. U krijgt een afdruk mee naar huis en ook een digitaal bestand. Wie wil, kan het beeld laten verschijnen op een groot scherm aan de Wapper. Dagelijks wordt er verloot: 1 diamant van 0,25 K en gratis duotickets voor het nieuwe Antwerpse diamantmuseum DIVA. 

 

3. Trakteer uw lief op zalige koffie

Start de dag romantisch met de allerbeste koffie en een perfect laagje melkschuim. Een verleidelijk lijstje is deze top 10 van Antwerpse koffiebars.

 

4. Nu naar Ai Weiwei

Liefde voor kunst? Dan hebt u de expo Ai Weiwei vast al bezocht. Niet? Laatste kans: het kan nog tot en met 18 februari.
tot en met zondag 18/2, FOMU, Antwerpen, fotomuseum.be

 

5. Diamant uit Antwerpen

In mei gaat het diamantjaar van start in de stad. Koop voor uw lief een ticket voor het nieuwe diamantmuseum. Of een diamantjuweel. Speel op veilig en kies een van de juweliers met het kwaliteitslabel 'Antwerp’s Most briljant'

 

6. La La Land, film vol muziek en dromen

Mia droomt ervan actrice te worden. Tussen het serveren van koffie door holt ze naar audities. Sebastian speelt piano in sjofele clubs. Het lot brengt deze dromers samen.
wo 14/2, cc Deurne, ccdeurne.be

 

7. Een exclusief cadeau

U zoekt een atypisch geschenk? U vindt vast iets bijzonders in Shopping Stadsfeestzaal bij de Nieuwe Natie. Ontwerpers verkopen er hun collecties, zoals handgemaakte lingerie, kleding en juwelen.

 

8. Jonge theatermakers

Elke drie weken kan u in de Monty naar Hit The Stage, een avond vol theater van jong talent. Verrassend en boordevol enthousiasme.  
wo 14/2, Monty, Antwerpen, monty.be

 

9. Theater 'Bijt.' Over single zijn, en daten, en zoeken, en daten...  

Pittige monoloog van single Vandervelden. 'Afgewezen' door een relatiebureau raakt ze in paniek. Zij gaat op onderzoek uit, op het internet en in de 'echte' wereld. Een zoektocht naar ware liefde. Met live soundscapes en tenorsax door Koen Bollen.
do 15/2, La Luna, Deurne, tangolaluna.be

 Katleen Clé

 

10. Samen naar Jupiter kijken

Kijk met de telescoop naar de maan, Jupiter en Saturnus. Medewerkers van sterrenwacht Urania geven uitleg. Opgelet: enkel bij opklaringen, dus check website Urania en Facebookpagina MAS.
do 15/2, op het dak van het MAS
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-02-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Antwerpen

Antwerpen
21-01-2019

Dit jaar organiseert de stad Antwerpen voor de derde keer de monumentenprijs Het Schoonste Gebouw. Wie zijn pand kandidaat stelt, maakt kans op een prijs van 4.000 euro en een plaats in de eregalerij tussen Comptoir Sucrier, Paleis op de Meir, Architectenwoning Walter Van den Broeck en De Roma. Inschrijven kan van 21 januari tot en met 21 maart. Antwerpen is rijk aan prachtige gebouwen. Sinds...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
21-01-2019

Vannacht blijft het glad en morgen wordt er sneeuwval verwacht in Antwerpen. De strooidiensten staan klaar om de wegen en fietspaden zo goed mogelijk sneeuw- en ijzelvrij te houden. Door de grote personeelsinzet van de stad hiervoor, zal de huisvuilophaling enige vertraging oplopen. Zondag reden de strooidiensten al uit om de gladheid op de wegen en vooral de fietspaden tegen maandagochtend...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
19-01-2019

Van 18 januari tot 10 februari worden bezoekers in bibliotheek Permeke helemaal ondergedompeld in de Chinese cultuur en geschiedenis. De expo Legends of Liondance vertelt meer over de symboliek achter het Chinese Nieuwjaar en de eeuwenoude leeuwendans. Ook de Chinese opera en verschillende traditionele muziekinstrumenten komen aan bod. Op 5 februari gaat het Jaar van het Varken/Zwijn in en...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
18-01-2019

Op het Kiel opende Leefschool Toverbol haar natuurspeelplaats. Antwerpen telt nu al meer dan 35 natuurspeelplaatsen. De stad Antwerpen steunt scholen die hun speelplaats willen inrichten met meer natuur. Via het EcoHuis krijgen ze begeleiding, projectsubsidies en materialen. Het Onderwijsnetwerk Antwerpen en de Provincie bieden projectmatige, participatieve en educatieve ondersteuning. ...


Meer info

AntwerpenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het