Wanneer   :  De Compact Disk Dummies komen naar WingeneOp 18 april komen de Compact Disk Dummies naar de Verrekijker in Wingene. Ze brengen een mix van elektro, pop en punk.

Ze wonnen Humo’s Rock Rally. We zagen ze al op Pukkelpop, I love Techno, Laundry Day, Marktrock, 10 days’s off en op tal van andere grote en minder grote podia. En op zaterdag 28 april komen ze naar de Verrekijker in Wingene.

 

We hebben het over De Compact Disk Dummies die bestaan uit de broers Coorevits. Janus en Lennert komen uit Desselgem en brengen een mix van elektro, pop en punk.

 

Samen met Chiro Wingene organiseert de cultuurdienst van Wingene dit unieke optreden. Het optreden van de Compact Disk Dummies start om 21 uur. Na het optreden maken de dj’s JustJeff, DreyDrey en Triple R het feestje af.

 

Tickets voor het optreden en de afterparty kosten 15 euro. Enkel de afterparty vanaf 23 uur kost 5 euro. Combitickets voor het optreden en de afterparty kan je bestellen bij de gemeente (cultuurtickets@wingene.be of 051 65 04 40) of bij de leiding van de Chiro (0470 52 76 61). De tickets voor de afterparty kan je enkel bestellen bij de Chiro.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  05-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws voor de cultuuragenda?
 Meer nieuws over Wingene

Wingene
24-04-2018

DE RODE LOPER VOOR FIETSERS IN DE SCHOOLOMGEVING Hoe beter het evenwicht tussen de verschillende weggebruikers, hoe veiliger de buurt ervaren wordt. Daarom wil de gemeente Wingene de omgeving voor voetgangers en fietsers aangenamer maken, onder andere door het invoeren van een fietsstraat aan de scholen de Regenboog en de Vlieger in Zwevezele. “In samenspraak met de school en na een...


Meer info

Wingene
Wingene
16-04-2018

Naar jaarlijkse gewoonte kunnen de inwoners van Wingene hulp krijgen van experten bij het invullen van de belastingaangifte. Nieuw dit jaar is dat er met een afsprakensysteem gewerkt wordt. Experten van de dienst belastingen helpen de mensen bij het invullen van de belastingaangifte op maandag 11 en dinsdag 12 juni in het gemeentehuis van Wingene. Let wel op, want vanaf dit jaar moet je op...


Meer info

Wingene
Wingene
04-04-2018

Op woensdag 18 april is het opnieuw buitenspeeldag. Aan het sportpark in Wingene kunnen kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar terecht voor een namiddag vol speelplezier. De sport- en jeugddienst voorzien tal van activiteiten. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld uitleven op een hindernissenbaan, een partijtje bumpervoetbal spelen tegen hun vrienden, een kayakavontuur beleven op de vijver...


Meer info

WingeneAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het