Voetpad- en wegeniswerken Peperstraat en KattestraatVanaf maandag 7 mei 2018 starten renovatie- en verfraaiingswerken in de Peperstraat door aannemer De Jonge, in opdracht van de stad Aalst. Aansluitend zullen de werken aan het kruispunt in de Kattestraat met de Peperstraat en De Ridderstraat uitgevoerd worden door aannemer Krinkels. Voorafgaandelijk, vanaf woensdag 2 t.e.m. vrijdag 4 mei 2018, voert Proximus kabelwerken uit in de Peperstraat.

Tijdens de werken in de Peperstraat zal de toegankelijkheid beperkt en moeilijk zijn, zelfs tijdelijk gesloten voor gemotoriseerd verkeer. Gelieve wagens tijdig buiten deze werfzone te parkeren en rekening mee te houden dat de garages en inritten onbereikbaar zullen zijn. Doorgaand verkeer wordt niet toegelaten in De Ridderstraat en Kattestraat. Plaatselijk verkeer - voor bediening handelszaken, garages De Ridderstraat, … - blijft mogelijk, doch dient linksaf via de Kattestraat richting Esplanadeplein te ontsluiten.

 

  • De handelszaken in de Kattestraat, tussen de De Ridderstraat en de Esplanadeplein, blijven bereikbaar voor plaatselijk verkeer en leveranciers. Toegang verplicht via Vrijheidstraat - De Ridderstraat om linksaf via de Kattestraat te ontsluiten richting Esplandeplein.
  • De handelszaken in de Kattestraat, tussen de De Ridderstraat en de Grote Markt, blijven bereikbaar voor plaatselijk verkeer en leveranciers. Toegang verplicht via Vrijheidstraat - De Ridderstraat om rechtsaf via de Kattestraat te ontsluiten richting Grote Markt.

De omleiding voor de geplande werken op het kruispunt Kattestraat - De Ridderstraat - Peperstraat wordt later gecommuniceerd.
In samenspraak met ILVA zal een huisvuilophaalpunt ingesteld worden op de hoek van de Peperstraat met de Kattestraat.


De huisvuilophaalpunten kun je herkennen aan het ILVA-logo:
Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen de werken in de Peperstraat afgerond zijn op vrijdag 8 juni 2018 en in de Kattestraat op vrijdag 15 juni 2018.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  04-05-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Aalst

Aalst
24-05-2018

Op 27 februari werd in de gemeenteraad het nieuwe reglement voor de toekenning van subsidies voor middenstands- en handelsverenigingen ter ondersteuning van de detailhandel in Aalst goedgekeurd. Dit werd nadien aan de handelaars in Aalst bekend gemaakt. De indieningsdatum voor projecten uit 2018 was 1 april en op die datum werden 29 aanvragen ingediend. De ingediende projecten werden...


Meer info

Aalst
Aalst
16-05-2018

De wedstrijd ‘Kraak de DNAalstcode’ heeft een winnaar. Linda Van Papegem slaagde er in om de code te kraken en zo de hoofdprijs weg te kapen. Ze wint een uniek weekendarrangement in B&B BeFour in de Felix de Hertstraat 22 in Aalst. Bij de wedstrijd ‘Kraak de DNAalstcode’ moesten de deelnemers acht detailfoto’s herkennen in de tentoonstelling DNAalst. Deze...


Meer info

Aalst
Aalst
07-05-2018

Het college van burgemeester en schepenen besliste deze ochtend dat de Aalsterse jeugdwerking Buurtwild/t voortaan een vaste locatie krijgt in Ontmoetingshuis De Brug, met name de Boonzaal. “Vroeger werd de Boonzaal door Buurtwild/t enkel gebruikt op basis van de beschikbaarheden op de verhuurkalender. Dat kwam niet altijd overeen met momenten die onze jongeren het best uitkomen, zoals...


Meer info

Aalst
Aalst
04-05-2018

Zaterdag 5 mei wordt niet alleen een shoppinghoogdag, maar ook een namiddag vol dans en muziek. Nog op zoek naar een geschikte outfit voor een communiefeest of een origineel cadeautje voor Moederdag? Of wil je eens kijken welke interessante kortingen onze handelaars aanbieden? Kom dan zeker naar het centrum van Aalst op zaterdagnamiddag 5 mei. En ben je moe van al dat shoppen? Geniet dan zeker...


Meer info

AalstAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het