1.500 kg mosselen in het kleinste gehcht van Overijse !Eind van deze maand is het weer zo ver ! De traditionele mosselfeesten in Terlanen !

De voorbereidingen zijn volop gestart.

Traditiegetrouw organiseert de Koninklijke Fanfare Sint Michaël uit Terlanen haar jaarlijkse mosselfeesten in het laatste weekend van juli en dit reeds sinds meer dan 50 jaar.

Vorige jaar hebben we 1.350 kg mosselen klaargemaakt . Dit jaar gaan we voor 1.500 kg. Anderhalve ton van de beste Zeeuwse mosselen zullen worden klaargemaakt.

 

 Vrij uniek als je weet dat het gehucht Terlanen slechts 680 inwoners telt. Van de omliggende gemeenten maar ook uit andere provincies komt men in Terlanen proeven van de uitzonderlijke kwaliteit.  De mond aan mond reclame doet hier zijn werk.

Meer dan 70 vrijwilligers over 2 dagen zorgen voor een vlotte bediening en bereiding van dit “goud “uit de Noordzee.

 

28 en 29 juli is Terlanen het centrum van deze lekkernij !

 

Voor wie geen mosseltjes lust, zijn er lekkere steaks met een saus naar keuze.

Zowel zaterdag als zondag heeft het bestuur gezorgd voor fijne live muziek zodat je kan genieten van de sfeer van een echte Vlaamse kermis.

 

De mosselkermis gaat door in het Gemeentelijk Ontmoetingscentrum “Den Turf” Terlanen Overijse.

Je bent, samen met familie en vrienden , van harte welkom.

Noteer het zeker in je agenda.

 
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen Media Support

Mechelen
13-11-2018

Tijdens het weekend van 7, 8 en 9 december 2018 slaan huiskamergalerie yoHanneke en het herenhuis van IXOR de handen in elkaar en organiseren een gezamenlijk kerstevent. Voor een ”anders dan anders kadootje” tijdens de kerst kunt u op beide locaties terecht voor “KunstKado” (het herenhuis van IXOR – Schuttersvest 75) en “KOK III – Kunst onder de...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Deurne
13-11-2018

Aanstaande zaterdag, 17 november, tussen 12u en 17u, staan wij met onze cosplaygroep in samenwerking met Kruidvat en Enchanting Princesses in het Kruidvat te Wijnegem Shopping Center. Daar kan men met de cosplayers op de foto gaan waarbij de opbrengst volledig naar Rode Neuzen Dag gaat!


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Lebbeke
13-11-2018

Nieuwe wijk Patmoes moet woonnood van komende tien jaar opvangen De Lebbekenaar krijgt er een gloednieuw park van iets meer dan één hectare bij, vergelijkbaar met de oppervlakte van anderhalf voetbalveld. Dat blijkt uit de plannen voor de nieuwe woonwijk Patmoes die nu voor het eerst aan de buurt worden voorgesteld. Op de afgeleefde De Saedeleir-site komen in totaal 160 woningen,...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Antwerpen
>>
13-11-2018

brengt debuutvoorstelling 'Maanlander': vanaf eind november op tournee Donderdag 25 oktober 2018 — In 'Maanlander' zet nieuw cabarettalent Lander Severins het avontuur van de mensheid op de maan verder. Hij geeft een stem aan een tot nu toe onderbelichte kant van de hele weddeloop naar de maan en verpersoonlijkt LEMS-1963-4. Die ken je niet? Hoog tijd om naar de...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media SupportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het