30 jaar clubgeschiedenis op de muren van de Luminus ArenaKRC Genk blijft vernieuwen in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Na het verbeteren van de parkings en de nieuwe grasmat wordt er ook aan de binnenkant van de Luminus Arena hard gewerkt.

 

In 2018 vierden we onze 30ste verjaardag. We vertelden dit verhaal met eregasten in het stadion en een heleboel toffe filmpjes. Eind mei volgde er een schitterend boek, Forza Racing, een collectors item met maar liefst 300 pagina’s nooit eerder gepubliceerd fotomateriaal. Die 30 KRC Genk jaren krijgen nu ook een permanente plaats in de wandelgangen van de Luminus Arena.

 

Verspreid over het hele stadion vinden de supporters vanaf morgen allerlei herinneringen en hoogtepunten terug uit de geschiedenis van KRC Genk. Levensgrote KRC Genk helden begroeten je aan de ingangen van de tribunes. Een overzicht van al onze community projecten vind je terug op een 50-tal posters, omkaderd met de letters FRZA. Betekenisvolle cijfers werden groot uitgesneden en zorgen voor een mooie aankleding bij de trappen. En alle ploegfoto’s van 30 jaar KRC Genk verzamelden we op de eerste verdieping tussen blok G en N, mét de namen erbij, benieuwd wie je er nog van kent.

 

En dat is nog maar het begin! Bij elke competitiewedstrijd in augustus voegen we een thema toe. Overal in het stadion zal je de geschiedenis van onze club zien opduiken. Het hoogtepunt voorzien we voor de topper tegen Anderlecht op 15 september, dan is alles geplaatst. Op die dag wordt onze vernieuwde stadiontour officieel geopend met een exclusieve rondleiding voor supporters, samen met enkele clubhelden.

 

Morgen geven we samen de aftrap van seizoen 18-19 in de Luminus Arena. Zorg dat je erbij bent, clubhelden zoals Courtois, Skoko of Strupar staan alvast klaar om onze ploeg naar de overwinning te schreeuwen. Jij ook?

 

Samen schrijven we geschiedenis. Samen zijn we Genk!
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  20-07-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KRC Genk official

Genk
+73
20-08-2018

“De opeenvolging van wedstrijden zorgt ervoor dat we misschien niet meer zo fris zitten. Dan reken ik op onze supporters om ons over dat mogelijke dode punt heen te tillen. Ik ben benieuwd,” aldus Philippe Clement voor de wedstrijd. “Ik verwacht dat Felice Mazzu zoals altijd een goed georganiseerd blok gaat zetten. Aan ons om dat open te breken.” Vergeleken met de...


Meer info

KRC Genk official
Genk
20-08-2018

Het is zover, we plaatsten ons tegen het Poolse Lech Poznan voor de play-offs voor de Europa league. Nog één tegenstander staat tussen ons en de groepsfase! Die tegenstander is het Deense Brøndby. We spelen eerst thuis, op donderdag 23 augustus aftrap 20u30. De terugwedstrijd in Denemarken wordt afgewerkt op donderdag 30 augustus. De hele ploeg is vastberaden om samen met...


Meer info

KRC Genk official
Genk
18-08-2018

De flankaanvaller speelde afgelopen seizoen 12 wedstrijden voor Genk. Met het oog op meer speelkansen zet hij voor komend seizoen de stap naar Moeskroen. KRC Genk zal de prestaties van Benson op de voet volgen en wenst hem veel succes!


Meer info

KRC Genk official
Genk
18-08-2018

KRC Genk is trots om te melden dat haar spelers Marouane Balouk (*30/6/2002) en Yunus Bahadir (*7/8/2002) hun eerste contract tekenden. Yunus is sinds twee jaar bij de Genkse jeugdacademie. De jonge flankverdediger onderscheidt zich met zijn snelheid en technisch vermogen. Marouane start reeds aan zijn achtste seizoen bij KRC Genk. Als aanvallende middenvelder met een sterke techniek is hij vaak...


Meer info

KRC Genk officialAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het