Super League vrij. Beloften naar Diksmuide.Wegens de interland van de Red Flames tegen Zwitserland zijn er dit weekend geen wedstrijden in de Super League. Wel competitie in Eerste nationale waar KRC Genk Ladies de verre trip maakt naar Femke Westhoek Merkem Diksmuide. De ploeg wordt geleid door assistant coach Davy Neyens, vermits coach Thomas Jansen met de nationale U19 in Armenië vertoeft. Ook speelsters Janne Geers en Aster Janssens maken er deel uit van de selectie, terwijl Amber Tysiak en Floor Caelen wegens kwetsuur en ziekte niet konden meereizen.
Tegenstander Merkem Diksmuide behaalde 1 punt uit 3 wedstrijden door een gelijkspel op de openingsspeeldag bij US St Ghislain Tertre Hautrage. Zij verloren thuis van Club Brugge en in Massenhoven.
Aftrap in Merkem om 16 uur.

Onze Derde ploeg trekt naar het noorden van de provincie waar het zal aantreden tegen Esperanza Pelt, vorig jaar nog tweede nationaler. Pelt telt met 6 punten uit 3 wedstrijden 3 punten minder dan KRC.
Aftrap in Pelt om 15 uur.

Op onze accommodatie spelen de U12 zaterdag om 10 uur thuis tegen Maaseik en de U13 Blue ontvangen SK Tongeren C. Om 12.30 uur krijgen de U13 White KSK Wellen C tegenover zich.

Uitwedstrijden zijn er voor de U13, zaterdag om 13.30 uur in Maaseik en op zondag om 10 uurvoor de U15 White (in Boorsem) en de U15 Blue (in Louwel).

Succes!
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  05-10-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KRC Genk Ladies

Genk
20-04-2019

Voor het seizoen 2019-2020 zijn er nog enkele interessante vacatures als trainer voor onze ploegen. Het betreft trainersopdrachten vanaf U11 t.e.m. Seniores (Eerste provinciale). Vereist: belang hechten aan opleiding van de speelsters, zowel technisch als op tactisch en mentaal vlak. Positieve energie. Diploma vereist. Wij hebben 2 ploegen U11, 1 ploeg U12, 2 ploegen U13, 2 ploegen U15, Eerste...


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
20-04-2019

Op paasmaandag 22 april om 10.30 uur betwist onze U13 de Bekerfinale van België tegen de West Flames Club Brugge. Adres: FCV Dender, Walleken, 9470 Denderleeuw Er zijn 2 bussen voorzien, die vertrekken om half acht aan onze terreinen. Kom je onze meisjes aanmoedigen: er zijn nog een tiental plaatsen beschikbaar in de bussen. Reserveer via info@ladiesgenk.be .


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
20-04-2019

Wegens de finale van de Beker van België op Paasmaandag is er geen competitie in Playoff 1. De volgende wedstrijd staat aanstaande vrijdag 26 april op het programma, een verplaatsing naar AA Gent. Voor de Beloften wacht zaterdag om 16 uur nog een belangrijke confrontatie op het veld van Melsele. Puntengewin zou ons definitief in veilige oorden brengen. Bij winst is de redding zelfs...


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
15-04-2019

Na het spijtige bekerverlies volgt woensdag al de eerste wedstrijd in Play Off 1. KRC krijgt leider Anderlecht tegenover zich. Aftrap om 20.30 uur op het SportInGenk Park. De stand voor de PlayOffs: 1 Anderlecht 24 pt. 2 AA Gent 19 pt (*) 3 Standard 18 pt (*) 4 KRC Genk 16 pt (*) (*) Bij gelijke stand wordt eerst één punt in mindering gebracht. De andere wedstrijd van...


Meer info

KRC Genk LadiesAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het