Super League vrij. Beloften naar Diksmuide.Wegens de interland van de Red Flames tegen Zwitserland zijn er dit weekend geen wedstrijden in de Super League. Wel competitie in Eerste nationale waar KRC Genk Ladies de verre trip maakt naar Femke Westhoek Merkem Diksmuide. De ploeg wordt geleid door assistant coach Davy Neyens, vermits coach Thomas Jansen met de nationale U19 in Armenië vertoeft. Ook speelsters Janne Geers en Aster Janssens maken er deel uit van de selectie, terwijl Amber Tysiak en Floor Caelen wegens kwetsuur en ziekte niet konden meereizen.
Tegenstander Merkem Diksmuide behaalde 1 punt uit 3 wedstrijden door een gelijkspel op de openingsspeeldag bij US St Ghislain Tertre Hautrage. Zij verloren thuis van Club Brugge en in Massenhoven.
Aftrap in Merkem om 16 uur.

Onze Derde ploeg trekt naar het noorden van de provincie waar het zal aantreden tegen Esperanza Pelt, vorig jaar nog tweede nationaler. Pelt telt met 6 punten uit 3 wedstrijden 3 punten minder dan KRC.
Aftrap in Pelt om 15 uur.

Op onze accommodatie spelen de U12 zaterdag om 10 uur thuis tegen Maaseik en de U13 Blue ontvangen SK Tongeren C. Om 12.30 uur krijgen de U13 White KSK Wellen C tegenover zich.

Uitwedstrijden zijn er voor de U13, zaterdag om 13.30 uur in Maaseik en op zondag om 10 uurvoor de U15 White (in Boorsem) en de U15 Blue (in Louwel).

Succes!
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  05-10-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KRC Genk Ladies

Genk
11-11-2018

De B-Beloften, onze C-ploeg, haalde haar 9de overwinning op rij na winst bij DV Bilzen United. KRC speelde een sterke wedstrijd tegen Bilzen, dat voor de wedstrijd samen op de tweede plaats geklasseerd stond. Bij de rust leidde KRC met 0-2 dankzij goals van Nora Maesen en Bo Paulussen. Na de rust deed Bo Paulussen er nog twee goaltjes bij. KRC staat na de heenronde 6 punten achter maximumleider...


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
+1
11-11-2018

De A-ploeg werd zaterdagvoormiddag verwend door onze nieuwe ontbijtpartner Nathalie Carlo Hansen Briers van Bakkerij Briers-Colla @ Bilzen. Voor de zaterdagtraining krijgen de speelsters een ontbijt in het kantoor van voorzitter Jacqueline, gesponsord door Bakkerij Briers-Colla. Nadien volgt een tactische bespreking met wedstrijdbeelden.


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
02-11-2018

De A-ploeg had verlengingen nodig om een sterk Club Brugge opzij te zetten. Halfweg de eerste helft kwam Genk 0-1 achter toen Talitha De Groote een foutje in de verdediging afstrafte. Tien minuten voor de rust schoof Celien Guns de gelijkmaker in doel op voorzet van Gwen Duijsters. Ondanks enkele goede pogingen, o.a. een kopbal op de lat van Lore Vanschoenwinkel op een vrije trap van Silke Leynen...


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
28-10-2018

Vrijdagavond trad KRC Genk Ladies voor het eerst onder trainer Guido Brepoels in actie. De eerste richtlijnen werden goed opgevolgd. Een fris voetballend Genk combineerde vlot en dat resulteerde na het openingskwartier in een heel aantal doelkansen. Na een afgeweerde corner trapte Yuna Appermont in de vlucht de openingstreffer binnen. Meteen was de trend gezet. Na de gevraagde pressing schoof Liv...


Meer info

KRC Genk LadiesAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het