Stewards Sporting Lokeren rijden voortaan met Nissan De Witte Sint-Gillis-Waas!Nissan De Witte Sint-Gillis-Waas en Sporting Lokeren hebben een partnership afgesloten voor 3 jaar voor het ter beschikking stellen van 2 gloednieuwe Nissan NV300 Combi’s.

De busjes, die recent ook werden voorzien van de nodige bestickering, zullen ingezet worden voor zowel het vervoer van onze stewards op verplaatsing, VIP-shuttle vervoer na de wedstrijd van en naar de Brico parking alsook voor het vervoer van spelers en verplaatsingen naar binnen- of buitenlandse stages.

Tevens zal Sporting Lokeren beroep kunnen doen op deze nieuwe partner bij risicoverplaatsingen wanneer extra busjes nodig zijn om het aantal stewards te kunnen voorzien om de veiligheid van onze supporters te garanderen.

Nissan De Witte Sint-Gillis-Waas heeft strategische visibiliteit gekozen in het stadion door een nieuwe banner te plaatsen tussen Tribune 3 en de nieuwe Tribune 4, op de plaats van het oude scorebord. 


Wie is Nissan De Witte uit St-Gillis-Waas?

Voor een Nissan personenwagen of bedrijfswagen is Nissan De Witte in St-Gillis-Waas reeds meer dan 40 jaar dé mobiliteitspartner.

Ze koppelen de persoonlijke aanpak van een familiebedrijf aan uitstekende service en advies en hebben steeds een ruime stock aan nieuwe- en betaalbare tweedehandswagens.

Onderhoud, herstellingen, banden, aircoservice kan men in hun atelier en carrosserie laten doen.

Voor zakelijke klanten is er de fleetafdeling met een ruim aanbod aan Nissan bedrijfswagens, bestelwagens, kleine vrachtwagens  en pick-up.

Meer info www.garagedewitte.be
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  09-10-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Sporting Lokeren

Lokeren
12-10-2018

Sporting Lokeren verloor de oefenwedstrijd tegen de Gentse buren met 1-2. Een gelijkspel was billijker geweest. Zomerse omstandigheden in het lege Daknamstadion met twee teams die deze wedstrijd gebruikten om hun spelers wedstrijdritme te laten opdoen. Lokeren begint het best aan de partij. Na tien minuten is er een mooie aanval via Michel en Jovanovic die Terki in schietpositie brengt. Zijn...


Meer info

Sporting Lokeren
Lokeren
10-10-2018

Deze morgen zijn een aantal mensen van de gerechtelijke politie langs geweest op Daknam. De club verleent elke mogelijke medewerking aan hun onderzoek. Rond acht uur deze morgen boden een aantal onderzoekers zich aan op Sporting Lokeren. Zij vroegen en kregen toegang tot documenten en dossiers. Er werd niet meegedeeld in welk kader het onderzoek paste. Via de media heeft de club ondertussen...


Meer info

Sporting Lokeren
Lokeren
10-10-2018

Sporting Lokeren heeft gisteren zijn meerdere moeten erkennen op het veld van Club Brugge. Het verloor met 3-0, al zijn dat overdreven cijfers. Beide ploegen spelen met erg jonge spelers en moeten het stellen zonder hun jeugdinternationals. Club Brugge toont zich van meet af aan de betere en grijpt Sporting bij de keel. Halfweg de eerste helft valt het eerste doelpunt na hoekschop. Rik De...


Meer info

Sporting LokerenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het