Asfalteringswerken Maaseikersteenweg - vanaf donderdag 18 oktober geen verkeer mogelijkAanstaande donderdag 18 en vrijdag 19 oktober trekt de aannemer de betonnen kantstroken en boordstenen in de zone vanaf de school tot aan en inclusief de Louis Pasteurstraat (fase 2b).

Aansluitend, van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 oktober, staan de asfalteringswerken van de rijweg en de fietspaden gepland. Op dinsdag en woensdag wordt de onderlaag asfalt aangebracht vanaf de school tot aan en inclusief de Louis Pasteurstraat (fase 2b). Op donderdag volgt de toplaag asfalt in de volledige projectzone, vanaf het kruispunt met de Maastrichterweg tot aan en inclusief de Louis Pasteurstraat (fase 2a & 2b).

Concreet betekent dit dat er absoluut geen verkeer mogelijk is:

  • Vanaf donderdag 18 oktober tot en met donderdag 25 oktober vanaf de school tot aan en inclusief de Louis Pasteurstraat (fase 2b)
  • Ook op donderdag 25 oktober vanaf het kruispunt met de Maastrichterweg tot aan de toegang tot de school (fase 2a)

Plaats uw wagen tijdig (voor 6 uur ’s morgens) buiten de werfzone. Het is immers uitermate belangrijk dat de werfzone verkeersvrij blijft zodat het beton voldoende kan uitharden. Te voet of met de fiets blijft uw woning bereikbaar. Wees wel aandachtig en zorg ervoor dat u niet in het verse beton gaat staan. Vanaf vrijdag 26 oktober geraakt u opnieuw met uw auto tot aan uw woning.

Deze werken kunnen geluidsoverlast met zich meebrengen, uitzonderlijk tot ’s avonds na de gebruikelijke werkuren. Wij excuseren ons alvast voor de overlast en bedanken u voor uw begrip.

Let op: beton- en asfaltwerken zijn weersafhankelijk. Bij slecht weer kan het zijn dat de planning enkele dagen opschuift.

Fase 3 Maastrichterweg start eerste helft november
Naar verwachting in de eerste helft van november zullen de werken in de Maaseikersteenweg (fase 2a en 2b) afgerond zijn en gaat de rijbaan open voor verkeer. Dan verplaatsen de werken zich naar de Maastrichterweg (fase 3), in de zone tussen het kruispunt met de Maaseikersteenweg en het kruispunt met de Grensstraat. Hierover informeren wij u nog tijdig.

Vragen?
Voor eventuele vragen kan u terecht bij de gemeente op het gratis telefoonnummer 0800 29 107.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  17-10-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Lanaken

Lanaken
04-01-2019

Ben je een handelaar, slager, bakker, ondernemer, ... en maak je gebruik van weegtoestellen of –bruggen?Let er op dat je tijdig je toestel laat herijken door een erkende keuringsinstantie. Om de vier jaar is een nieuwe keuring vereist. Na keuring wordt het toestel voorzien van een groen vignet met jaartal of een CE-markering op het ijkplaatje van het toestel.Controleurs van de FOD Economie...


Meer info

Lanaken
Lanaken
14-12-2018

Gratis parkeren, ontspannen shoppen, en gezellig iets drinken, dan kom je natuurlijk naar Lanaken! Winkels in Lanaken-centrum zijn extra geopend op : zondag 16/12 vanaf 13u30 zondag 23/12 vanaf 13u30 zondag 30/12 vanaf 13u30 De wekelijkse markt zal niet plaatsvinden op Kerstdag 25/12/2018 & Nieuwjaarsdag 01/01/2019. De markt vindt wel plaats op dinsdag 18/12/2018 en terug wekelijks...


Meer info

Lanaken
Lanaken
14-12-2018

Inwoners die in de omgeving van de werken aan het kruispunt wonen kunnen ook tijdens de eindejaarsperiode hun vuilzakken buiten zetten. De technische dienst zal op donderdag 27 december en donderdag 3 januari de vuilzakken ophalen omdat de aannemer verlof heeft.


Meer info

Lanaken
Lanaken
14-12-2018

Inwoners die in de omgeving van de werken aan het kruispunt wonen kunnen ook tijdens de eindejaarsperiode hun vuilzakken buiten zetten. De technische dienst zal op donderdag 27 december en donderdag 3 januari de vuilzakken ophalen omdat de aannemer verlof heeft.


Meer info

LanakenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het