Asfalteringswerken Maaseikersteenweg - vanaf donderdag 18 oktober geen verkeer mogelijkAanstaande donderdag 18 en vrijdag 19 oktober trekt de aannemer de betonnen kantstroken en boordstenen in de zone vanaf de school tot aan en inclusief de Louis Pasteurstraat (fase 2b).

Aansluitend, van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 oktober, staan de asfalteringswerken van de rijweg en de fietspaden gepland. Op dinsdag en woensdag wordt de onderlaag asfalt aangebracht vanaf de school tot aan en inclusief de Louis Pasteurstraat (fase 2b). Op donderdag volgt de toplaag asfalt in de volledige projectzone, vanaf het kruispunt met de Maastrichterweg tot aan en inclusief de Louis Pasteurstraat (fase 2a & 2b).

Concreet betekent dit dat er absoluut geen verkeer mogelijk is:

  • Vanaf donderdag 18 oktober tot en met donderdag 25 oktober vanaf de school tot aan en inclusief de Louis Pasteurstraat (fase 2b)
  • Ook op donderdag 25 oktober vanaf het kruispunt met de Maastrichterweg tot aan de toegang tot de school (fase 2a)

Plaats uw wagen tijdig (voor 6 uur ’s morgens) buiten de werfzone. Het is immers uitermate belangrijk dat de werfzone verkeersvrij blijft zodat het beton voldoende kan uitharden. Te voet of met de fiets blijft uw woning bereikbaar. Wees wel aandachtig en zorg ervoor dat u niet in het verse beton gaat staan. Vanaf vrijdag 26 oktober geraakt u opnieuw met uw auto tot aan uw woning.

Deze werken kunnen geluidsoverlast met zich meebrengen, uitzonderlijk tot ’s avonds na de gebruikelijke werkuren. Wij excuseren ons alvast voor de overlast en bedanken u voor uw begrip.

Let op: beton- en asfaltwerken zijn weersafhankelijk. Bij slecht weer kan het zijn dat de planning enkele dagen opschuift.

Fase 3 Maastrichterweg start eerste helft november
Naar verwachting in de eerste helft van november zullen de werken in de Maaseikersteenweg (fase 2a en 2b) afgerond zijn en gaat de rijbaan open voor verkeer. Dan verplaatsen de werken zich naar de Maastrichterweg (fase 3), in de zone tussen het kruispunt met de Maaseikersteenweg en het kruispunt met de Grensstraat. Hierover informeren wij u nog tijdig.

Vragen?
Voor eventuele vragen kan u terecht bij de gemeente op het gratis telefoonnummer 0800 29 107.

‚Äč
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  18-10-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Lanaken

Lanaken
20-11-2018

De volgende Coderdojo staat er aan te komen. Heb je zin om te leren programmeren? Ben je tussen de 7 & 18 jaar? Schrijf je dan snel in via facebook of eventbrite De laatste coderdojo van het jaar komt er aan! Wil jij er bij zijn? Schrijf je dan in via de facebookpagina van de bibliotheek of via eventbrite.com.


Meer info

Lanaken
Lanaken
13-11-2018

Hij komt, hij komt! Die lieve, goede Sint. Braaf geweest? Kom dan met je (groot)ouders om 10u30 naar de bib. Sinterklaas en zijn pieten komen naar de bibliotheek. Hij zal een verhaaltje voorlezen en wat lekkers uitdelen. Maar natuurlijk alleen aan de brave kindjes en hun (groot)ouders. Komen jullie ook? Breng zeker een leuke tekening mee! Hij komt aan om 10u30. Hoe? Dat ontdek je dan.


Meer info

Lanaken
Lanaken
13-11-2018

Gisteren middag is er brand geweest op het kerkhof van Lanaken centrum. Aanleiding waren werkzaamheden met gasbranders om onkruid te verdelgen om zo het kerkhof een laatste onderhoudsbeurt te geven aan de vooravond van Allerheiligen. De brand situeerde zich op het uiteinde van de eerste gang links op het kerkhof als men via de hoofdingang binnen komt. De brandweer kwam ter plaatse en had het...


Meer info

Lanaken
Lanaken
>>
13-11-2018

Het Nationaal Park Hoge Kempen is kandidatuur om Unesco Werelderfgoed te worden omwille van de speciale geschiedenis van het landschap. Tijdens het 43ste Werelderfgoedcongres in Azerbeidjan in juni 2019 zal de beslissing van een 20-tal experten bekend gemaakt worden. Hier kun je de promoclip bekijken en het plan van aanpak doornemen.


Meer info

LanakenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het