Asfalteringswerken Maaseikersteenweg - vanaf donderdag 18 oktober geen verkeer mogelijkAanstaande donderdag 18 en vrijdag 19 oktober trekt de aannemer de betonnen kantstroken en boordstenen in de zone vanaf de school tot aan en inclusief de Louis Pasteurstraat (fase 2b).

Aansluitend, van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 oktober, staan de asfalteringswerken van de rijweg en de fietspaden gepland. Op dinsdag en woensdag wordt de onderlaag asfalt aangebracht vanaf de school tot aan en inclusief de Louis Pasteurstraat (fase 2b). Op donderdag volgt de toplaag asfalt in de volledige projectzone, vanaf het kruispunt met de Maastrichterweg tot aan en inclusief de Louis Pasteurstraat (fase 2a & 2b).

Concreet betekent dit dat er absoluut geen verkeer mogelijk is:

  • Vanaf donderdag 18 oktober tot en met donderdag 25 oktober vanaf de school tot aan en inclusief de Louis Pasteurstraat (fase 2b)
  • Ook op donderdag 25 oktober vanaf het kruispunt met de Maastrichterweg tot aan de toegang tot de school (fase 2a)

Plaats uw wagen tijdig (voor 6 uur ’s morgens) buiten de werfzone. Het is immers uitermate belangrijk dat de werfzone verkeersvrij blijft zodat het beton voldoende kan uitharden. Te voet of met de fiets blijft uw woning bereikbaar. Wees wel aandachtig en zorg ervoor dat u niet in het verse beton gaat staan. Vanaf vrijdag 26 oktober geraakt u opnieuw met uw auto tot aan uw woning.

Deze werken kunnen geluidsoverlast met zich meebrengen, uitzonderlijk tot ’s avonds na de gebruikelijke werkuren. Wij excuseren ons alvast voor de overlast en bedanken u voor uw begrip.

Let op: beton- en asfaltwerken zijn weersafhankelijk. Bij slecht weer kan het zijn dat de planning enkele dagen opschuift.

Fase 3 Maastrichterweg start eerste helft november
Naar verwachting in de eerste helft van november zullen de werken in de Maaseikersteenweg (fase 2a en 2b) afgerond zijn en gaat de rijbaan open voor verkeer. Dan verplaatsen de werken zich naar de Maastrichterweg (fase 3), in de zone tussen het kruispunt met de Maaseikersteenweg en het kruispunt met de Grensstraat. Hierover informeren wij u nog tijdig.

Vragen?
Voor eventuele vragen kan u terecht bij de gemeente op het gratis telefoonnummer 0800 29 107.

‚Äč
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  18-10-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Lanaken

Lanaken
05-04-2019

De asfaltwerken in de Maastrichterweg, vanaf het kruispunt met de Maaseikersteenweg tot net voorbij de Grensstraat (fase 3), zijn afgerond. De aannemer brengt nu nog de wegmarkeringen aan en hij plaatst de definitieve signalisatie. Maandag 8 april, in de late namiddag, gaat de rijweg opnieuw open voor gemotoriseerd verkeer. Daarna zal de Maastrichterweg nog worden afgesloten van dinsdag 9 tot en...


Meer info

Lanaken
Lanaken
05-04-2019

Het vorig jaar geopende park nabij de Langkeukelbeek heeft een naam gekregen: De Uilespiegel. Met deze naam wordt verwezen naar het aangrenzende Uilestraatje en boerderij Uilespiegel. Op voordracht van de culturele raad konden de inwoners stemmen welke naam het park uiteindelijk zou krijgen. Vanaf nu kunt u dus heerlijk wandelen en fietsen in park ‘De Uilespiegel’. Naast deze locatie...


Meer info

Lanaken
Lanaken
13-03-2019

Op zaterdag 23/03 kan je om 14.00u en 16.00u in Galerij Da Vinci poreven van de nieuwste modetrends. Een gratis consumptie voor elke klant, stylingadvies, DJ, fashion & bubbles! Op zondag 24/03 zijn verschillende handelszaken in het centrum op.


Meer info

Lanaken
Lanaken
13-03-2019

Het stiltegebied Zwarteput is een plek waar de geluiden van de natuur overheersen. Dit gebied ligt in de overgangszone Kempen-Haspengouw in de gemeenten Bilzen, Lanaken en Zutendaal. Dit prachtig gebied omvat uitgestrekte naald- en loofbossen, droge heide, waardevolle beekvalleien, vijvers, landschappelijk waardevolle agrarische gebieden en ten slotte enkele kleine woonkernen. Je komt hier...


Meer info

LanakenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het