Op woensdag 17 oktober vond het 35ste seniorenfeest van de gemeente Ichtegem plaats.Er waren optredens van Celien Hermans en Frank Galan. Traditioneel werd tijdens het seniorenfeest ook een tombola georganiseerd met verschillende mooie prijzen. De hoofdprijs, een hometrainer geschonken door De Thuiszorgwinkel, werd mee naar huis genomen door Madeleine Sinnaeve.

 

Zoals steeds mochten wij ruim 500 inwoners verwelkomen op deze muzikale dansnamiddag.

 

Het 35ste Seniorenfeest van het OCMW is zoals gewoonlijk uitgegroeid tot een gezellige ontmoeting. Zo’n 500 senioren gingen in op de uitnodiging voor alle 65-plussers uit groot-Ichtegem en konden zo genieten van een muzikale namiddag op woensdag 17 oktober 2018.

Het Seniorenfeest van het OCMW Ichtegem is een jaarlijkse vaste waarde. Naast een heerlijke koffietafel stonden opnieuw twee muzikale vedetten op het programma. Vorig jaar konden we Margriet Hermans strikken en dit jaar kwam dochter Celine Hermans met veel overtuiging in haar moeders voetstappen treden. Ook Frank Galan bezorgde de senioren een deugddoende namiddag vol ambiance, gratis aangeboden door OCMW Ichtegem.

De traditionele tombola met als hoofdprijs een hometrainer, geschonken door de Thuiszorgwinkel Oostende, werd gewonnen door Madeleine Sinnaeve. Madeleine is bewoonster van één van de seniorenflats van Huize Zonnevreugd in Ichtegem. We wensen Madeleine alvast veel plezier met de hometrainer.

Foto: IMG_0548 (op de foto van links naar rechts: Agnes Deman, Katrien Fonteyne, Madeleine Sinnaeve, burgemeester Karl Bonny, Daniël Roose en Willy Hosten).
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  23-10-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Ichtegem

Ichtegem
17-04-2019

Ode aan Woodstock in Bekegem. Ichtegem - In 1969 vond het legendarische Woodstock-festival plaats in het Amerikaanse dorpje Bethel. Precies 50 jaar later doet Bekegem deze mijlpaal in de muziekgeschiedenis nog eens met glans over! Kom dus op zaterdag 27 april naar Bekegem! De Nederlandse Bob Dylan Jacques Mees opent het minifestival met een meesterlijke ode aan de leadzanger van The Band...


Meer info

Ichtegem
Ichtegem
15-04-2019

Op vrijdag 12 april nam de vrijdagmarkt in Eernegem deel aan 'De Week van de Markt'. De Week van de Markt is een initiatief van de provincie West-Vlaanderen, waarbij de marktdagen een hele week lang extra in de kijker worden gezet. In Eernegem konden ze alvast van een geslaagde editie spreken! Het concept is simpel: op vrijdag 12 april werd elke aankoop op de markt beloond met een...


Meer info

Ichtegem
Ichtegem
10-04-2019

Ook in Ichtegem doen we op woensdag 24 april mee aan de nationale Buitenspeeldag! Een hele namiddag lang buiten spelen, sporten en ravotten op de buitenterreinen van sportcentrum de Klokkenput! Jij komt toch ook?! De diensten sport en jeugd van de gemeente voorzien op woensdag 24 april van 13.30 tot 17 uur heel wat leuke activiteiten. Na de succesvolle editie (met meer dan 250 enthousiaste...


Meer info

Ichtegem
Ichtegem
21-01-2019

Op vrijdag 18 januari 2019 werden de meest verdienstelijke inwoners van Ichtegem in de bloemetjes gezet. De sport- jeugd- cultuur, senioren- en milieuprijzen werden immers uitgereikt in zaal De Klokkenput in Eernegem. Klik hier om alle genomineerden, de winnaars en hun palmares terug vinden.


Meer info

IchtegemAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het