Op woensdag 17 oktober vond het 35ste seniorenfeest van de gemeente Ichtegem plaats.Er waren optredens van Celien Hermans en Frank Galan. Traditioneel werd tijdens het seniorenfeest ook een tombola georganiseerd met verschillende mooie prijzen. De hoofdprijs, een hometrainer geschonken door De Thuiszorgwinkel, werd mee naar huis genomen door Madeleine Sinnaeve.

 

Zoals steeds mochten wij ruim 500 inwoners verwelkomen op deze muzikale dansnamiddag.

 

Het 35ste Seniorenfeest van het OCMW is zoals gewoonlijk uitgegroeid tot een gezellige ontmoeting. Zo’n 500 senioren gingen in op de uitnodiging voor alle 65-plussers uit groot-Ichtegem en konden zo genieten van een muzikale namiddag op woensdag 17 oktober 2018.

Het Seniorenfeest van het OCMW Ichtegem is een jaarlijkse vaste waarde. Naast een heerlijke koffietafel stonden opnieuw twee muzikale vedetten op het programma. Vorig jaar konden we Margriet Hermans strikken en dit jaar kwam dochter Celine Hermans met veel overtuiging in haar moeders voetstappen treden. Ook Frank Galan bezorgde de senioren een deugddoende namiddag vol ambiance, gratis aangeboden door OCMW Ichtegem.

De traditionele tombola met als hoofdprijs een hometrainer, geschonken door de Thuiszorgwinkel Oostende, werd gewonnen door Madeleine Sinnaeve. Madeleine is bewoonster van één van de seniorenflats van Huize Zonnevreugd in Ichtegem. We wensen Madeleine alvast veel plezier met de hometrainer.

Foto: IMG_0548 (op de foto van links naar rechts: Agnes Deman, Katrien Fonteyne, Madeleine Sinnaeve, burgemeester Karl Bonny, Daniël Roose en Willy Hosten).
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  23-10-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Ichtegem

Ichtegem
21-01-2019

Op vrijdag 18 januari 2019 werden de meest verdienstelijke inwoners van Ichtegem in de bloemetjes gezet. De sport- jeugd- cultuur, senioren- en milieuprijzen werden immers uitgereikt in zaal De Klokkenput in Eernegem. Klik hier om alle genomineerden, de winnaars en hun palmares terug vinden.


Meer info

Ichtegem
Ichtegem
06-12-2018

Verschillende diensten van gemeente en OCMW Ichtegem slaan de handen in elkaar voor een warme week vol acties. Van 17 tot en met 22 december 2018 warmt Ichtegem op met tal van acties voor ons goede doel ‘Pleegzorg West-Vlaanderen’. Net zoals vorig jaar organiseren verschillende diensten van gemeente en OCMW Ichtegem acties in het kader van ‘De Warmste Week’ van Studio...


Meer info

Ichtegem
Ichtegem
29-10-2018

Ook in Ichtegem worden er in november n.a.v. Allerheiligen en Wapenstilstand verschillende herdenkingsmomenten ingepland: Met het project ‘Reveil’ wil de gemeente de begraafplaatsen op 1 november laten opleven. Om 14, 14.45 en 15.30 uur worden er ingetogen concerten gespeeld op de drie begraafplaatsen. Kom ook even meeluisteren naar The One For The Road Band (‘De Reke van...


Meer info

IchtegemAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het