125 jobs extra bij Bleckmann door samenwerking met GymsharkGymshark, het Britse merk van hippe fitnesskleding en accessoires, gaat in zee met Bleckmann. De samenwerking in België is in augustus bezegeld en levert 125 jobs op voor Bleckmann in Grobbendonk. In piekperiodes komen er zelfs nog eens 400 jobs bovenop. Gymshark is het snelst groeiende bedrijf in de UK.

 

Bleckmann werkt al een tijd samen met grote namen in de fashionindustrie: JBC, Superdry, Vilebrequin… Als je ooit online kleren hebt besteld van deze merken, heeft Bleckmann ze bij jouw thuis geleverd. Maar nu komt er een nieuwe naam bij: Gymshark.

“Wie regelmatig in de fitness zit, kent het merk ongetwijfeld. Gymshark staat voor modieuze, kwaliteitsvolle sportkleding die je prestaties bevorderen. Voor wie het nog geen klinkende naam is: Gymshark is in 2012 opgericht en is nu al het snelst groeiende bedrijf in het Verenigd Koninkrijk. Hun omzet dikt elk jaar met 200 procent aan”, zegt Tom Leunckens van Bleckmann. “Sinds augustus versturen we vanuit Grobbendonk pakketjes naar overal in de wereld. Enkel de orders voor de Britse markt gebeuren vanuit de Bleckmann-site in Swindon.”

 

In één klap 700 werknemers

De samenwerking heeft een grote impact op Bleckmann. De vestiging in Grobbendonk zal voor Gymshark 6 miljoen stuks leveren voor dit jaar. Voor 2019 zal dat oplopen tot 11 miljoen. Hele straffe groeicijfers. Dat is te danken aan een combinatie van een goed product, slim gebruik van sociale media en een groeiende fitnesscommunity.

 

    “Waarom Grobbendonk? De locatie én hun flexibiliteit. Wat deze mensen klaarspelen is fantastisch.”

Ben Francis, oprichter van Gymshark

 

Maar waarom is de keuze op Bleckmann in Grobbendonk gevallen? “De locatie is heel belangrijk. Van hieruit kunnen we heel Europa bedienen. Bleckmann is ook enorm flexibel. Binnenkort komt Black Friday er aan. Dan zijn er in één klap 700 werknemers nodig om alle bestellingen te verwerken. Een grote groep mensen, die maar tijdelijk beschikbaar moet zijn.

Toch slaagt Bleckmann erin om ze bij elkaar te krijgen. Wat deze mensen klaarspelen is fantastisch”, zegt Ben Francis, oprichter van Gymshark.

 

Bijverdienen

De deal met Gymshark betekent voor Bleckmann 125 jobs extra. In de piekperiodes komen daar nog eens 300 tot 400 jobs bij. Het bedrijf is dan ook continu op zoek naar werkkrachten die iets willen bijverdienen.

“Iedereen die goesting heeft om te werken, kan bij ons aankloppen. Het is een ideale manier om een centje bij te verdienen. Want je kan hier één dag inspringen of zelfs maar drie uurtjes meedraaien. We zorgen ervoor dat je snel deel bent van het team. We zijn daarmee één van de meest flexibele werkgevers in België”, zegt Leunckens.  

Bij Bleckmann in Grobbendonk werken zo’n 600 mensen. De stockageruimte is 100.000 vierkante meter groot. Op 13 december houdt Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen er het eindejaarsfeest: de Réveillon.

Wil je er bij zijn? Ga naar: https://www.voka.be/activiteiten/mk/reveillon
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  07-11-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over VOKA MECHELEN

Mechelen
19-06-2019

Bouwbedrijf Beneens uit Olen is de zevende kanshebber op de Prijs Ondernemen 2019. Dat laat Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag weten. Beneens werkt mee aan een wereldprimeur door als eerst een volledig huis in 3D te ‘printen’ in beton. Het bedrijf gaat de Voka Lokaal-afdeling Kempen Zuid vertegenwoordigen. In totaal zullen 9 bedrijven strijden om de Prijs Ondernemen,...


Meer info

VOKA MECHELEN
Mechelen
17-06-2019

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds. Ze zullen de Voka Lokaal-afdeling Kempen Noord vertegenwoordigen. In totaal zullen 9 bedrijven...


Meer info

VOKA MECHELEN
Mechelen
14-06-2019

Brouwerij Het Anker in Mechelen mag dit jaar meedingen naar de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. Ze zullen de Voka Lokaal-afdeling Mechelen vertegenwoordigen. In totaal zullen 9 bedrijven strijden om de Prijs Ondernemen, op 26 september. Voor de eerste keer werden de winnende zaakvoerders in hun eigen bedrijf verrast door Voka.Foto: Een...


Meer info

VOKA MECHELEN
Mechelen
13-06-2019

Voka vraagt apart agentschapIn primeur gaan leerlingen van het zevende jaar Elektrotechnicus, van het Sint Jozef Geel, een diploma secundair onderwijs via duaal leren behalen. Ze behoren tot één van de eerste lichtingen in Vlaanderen die zo’n diploma krijgt. Voka vraagt een apart agentschap voor duaal leren. “Dit moet hét aanspreekpunt worden voor ondernemingen en...


Meer info

VOKA MECHELENAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het