Doe mee met de Warmste WeekOok dit jaar organiseert Studio Brussel de Warmste Week. Duizenden mensen zetten zich in om geld in te zamelen voor het goede doel. Hier vindt u een selectie van enkele opvallende Antwerpse acties. Doet u ook mee? 

 

Exclusieve rondleiding op de Warmste Werf

zondag 16 december, duur: 60-90 minuten; Operaplein, Antwerpen-Centrum; 15 euro

Noorderlijn organiseert een rondleiding achter de schermen van de grootse werf in Antwerpen: de tunnels onder het Operaplein. U krijgt een unieke rondleiding door de autotunnels, ondergrondse parking en het premetro­sta­tion. Op het Operaplein kan u aan een van de vele foodtrucks uw honger stillen.

De opbrengst van de rond­lei­dingen gaat naar VZW Wapper. Van de foodtrucks op het Operap­lein gaat een deel van de omzet naar DVC Sint-Jozef in de wijk Luchtbal.

Alle info en inschrijvingen voor de Warmste Werf.

 

Maak een unieke wandeling langs Antwerpen

za 22 december en zo 23 december, 14 uur; 20 euro

Achterklap for Life - 2018 neemt u mee naar onbekende plekjes in de stad en brengt persoonlijke verhalen over vier Antwerpse goede doelen en organisaties. Tutti Fratelli is één van de geselecteerde goede doelen. 

Boek uw wandeling bij Achterklap for Life.

 

High tea op de Schelde

zaterdag 8 en zondag 9 december; Steenplein

 Sigrid Spinnox

Kom dit weekend koffiekletsen op DeWaterbus. Geniet er van warme dranken en heerlijk gebak. Dit ten voordele van dagcentrum De Toren, een organisatie die mensen met jongdementie opvangt en steunt. 

Meer info over dit evenement op deWaterbus.

 

Win een diner in The Jane

tot en met zaterdag 22 december; The Jane, Paradeplein 1, Groen Kwartier

Nog tot en met 22 december veilt The Jane elke dag een tafel voor 2 personen. Begin alvast te lekkerbekken want chef Nick Bril kookt een uitgebreid degustatiemenu. De opbrengst van de veiling gaat naar daklozenwerking Kamiano.

Ontdek alles over de veiling bij The Jane.

 

Een sprookjesachtige kerstboom op uw raam

zondag 9 december, 12-15 uur; 80 euro

 Lotte Alissa

Altijd al een gepersonaliseerde kerstboom bij u thuis willen hebben? Raamtekenares Lotte Alissa maakt uw droom waar met een unieke kersttekening op uw venster naar keuze. De prijs gaat integraal naar de Klimaatzaak.

Laat een kerstboom tekenen bij u thuis.

 

Loop de Warmathon langs de Schelde

vrijdag 21 december, 14-20 uur; startpunt: Gloriantlaan, Antwerpen-Linkeroever; basisprijs 15 euro

Trek uw beste loopschoenen aan en loop warm voor uw zélf gekozen goede doel tijdens de Warmathon in Antwerpen. Het parcours loopt langs de Schelde in de omgeving van Sint-Anna, Linkeroever. Elke deelnemer ontvangt dit jaar een exclusief paar MOTIVETERS, een paar opvallende veters. 

Schrijf u in tot en met donderdag 20 december, 23 uur.

 

Organiseer zelf een actie

Wil u zelf een actie starten? Dat kan! Start individueel of met uw bedrijf of een vereniging een actie voor een zelfgekozen goed doel. Nog tot en met 23 december kan u uw actie registreren via www.dewarmsteweek.be.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  05-12-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Antwerpen

Genk
19-05-2019

Op zondag 19 mei opende Zorgbedrijf Antwerpen het tweede deel van het nieuwe woonzorgcentrum Melgeshof en de nieuwe serviceflats. De bewoners namen eerder al hun intrek in de nieuwbouw. In de nieuwbouw van woonzorgcentrum Melgeshof vinden bewoners ruime kamers en al de voorzieningen die senioren vandaag terecht verwachten. Zo is er in elke kamer een verzorgingsbed, een ingemaakte kast, een tv en...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
17-05-2019

De stad Antwerpen en de buurtbewoners die een procedure aanvingen, hebben een akkoord bereikt over de Gedempte Zuiderdokken. Hierdoor kan de aannemer in de loop van de komende maanden de werken hervatten. Dankzij het akkoord kan de aannemer verder werken aan de parking Steendok. In de volgende fases van het project Park Dok Zuid wordt de bovengrond boven die parking aangelegd, en wordt de...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
>>
15-05-2019

Al 20 jaar kan de stad rekenen op de hulp van straatvrijwilligers om zwerfvuil op te ruimen. In Antwerpen zijn er nu al 2000 vrijwilligers die hun buurt mee proper houden. Camille Plompen (69, 3e persoon van rechts) uit Ekeren is een van hen. “Al bijna 20 jaar gaan we elke maandagvoormiddag op pad met hetzelfde groepje van 6 of 7 gepensioneerden. Niet iedereen kan er altijd zijn, maar we...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
15-05-2019

Vandaag opende op de De Gerlachekaai de grote nieuwe speeltuin aan de Schelde. De speeltuin van 2000 vierkante meter maakt deel uit van de heraanleg van de Scheldekaaien in het deelgebied Sint-Andries en Zuid. De werken aan het openbaar domein zijn er nog volop bezig en verlopen volgens planning. De opening van het volledige gebied, een strook van bijna 1 kilometer langs de rivier, is gepland...


Meer info

AntwerpenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het