Doe mee met de Warmste WeekOok dit jaar organiseert Studio Brussel de Warmste Week. Duizenden mensen zetten zich in om geld in te zamelen voor het goede doel. Hier vindt u een selectie van enkele opvallende Antwerpse acties. Doet u ook mee? 

 

Exclusieve rondleiding op de Warmste Werf

zondag 16 december, duur: 60-90 minuten; Operaplein, Antwerpen-Centrum; 15 euro

Noorderlijn organiseert een rondleiding achter de schermen van de grootse werf in Antwerpen: de tunnels onder het Operaplein. U krijgt een unieke rondleiding door de autotunnels, ondergrondse parking en het premetro­sta­tion. Op het Operaplein kan u aan een van de vele foodtrucks uw honger stillen.

De opbrengst van de rond­lei­dingen gaat naar VZW Wapper. Van de foodtrucks op het Operap­lein gaat een deel van de omzet naar DVC Sint-Jozef in de wijk Luchtbal.

Alle info en inschrijvingen voor de Warmste Werf.

 

Maak een unieke wandeling langs Antwerpen

za 22 december en zo 23 december, 14 uur; 20 euro

Achterklap for Life - 2018 neemt u mee naar onbekende plekjes in de stad en brengt persoonlijke verhalen over vier Antwerpse goede doelen en organisaties. Tutti Fratelli is één van de geselecteerde goede doelen. 

Boek uw wandeling bij Achterklap for Life.

 

High tea op de Schelde

zaterdag 8 en zondag 9 december; Steenplein

 Sigrid Spinnox

Kom dit weekend koffiekletsen op DeWaterbus. Geniet er van warme dranken en heerlijk gebak. Dit ten voordele van dagcentrum De Toren, een organisatie die mensen met jongdementie opvangt en steunt. 

Meer info over dit evenement op deWaterbus.

 

Win een diner in The Jane

tot en met zaterdag 22 december; The Jane, Paradeplein 1, Groen Kwartier

Nog tot en met 22 december veilt The Jane elke dag een tafel voor 2 personen. Begin alvast te lekkerbekken want chef Nick Bril kookt een uitgebreid degustatiemenu. De opbrengst van de veiling gaat naar daklozenwerking Kamiano.

Ontdek alles over de veiling bij The Jane.

 

Een sprookjesachtige kerstboom op uw raam

zondag 9 december, 12-15 uur; 80 euro

 Lotte Alissa

Altijd al een gepersonaliseerde kerstboom bij u thuis willen hebben? Raamtekenares Lotte Alissa maakt uw droom waar met een unieke kersttekening op uw venster naar keuze. De prijs gaat integraal naar de Klimaatzaak.

Laat een kerstboom tekenen bij u thuis.

 

Loop de Warmathon langs de Schelde

vrijdag 21 december, 14-20 uur; startpunt: Gloriantlaan, Antwerpen-Linkeroever; basisprijs 15 euro

Trek uw beste loopschoenen aan en loop warm voor uw zélf gekozen goede doel tijdens de Warmathon in Antwerpen. Het parcours loopt langs de Schelde in de omgeving van Sint-Anna, Linkeroever. Elke deelnemer ontvangt dit jaar een exclusief paar MOTIVETERS, een paar opvallende veters. 

Schrijf u in tot en met donderdag 20 december, 23 uur.

 

Organiseer zelf een actie

Wil u zelf een actie starten? Dat kan! Start individueel of met uw bedrijf of een vereniging een actie voor een zelfgekozen goed doel. Nog tot en met 23 december kan u uw actie registreren via www.dewarmsteweek.be.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  05-12-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Antwerpen

Antwerpen
12-12-2018

Laat u verwarmen tijdens een kerstconcert in het prachtige decor van AMUZ, in de vroegere Sint-Augustinuskerk. Sopraan Alice Foccroulle laat zich begeleiden door het ensemble InAlto, onder leiding van cornettist Lambert Colson. Tijdens dit kerstconcert brengt het ensemble vooral werken van enkele grootmeesters uit de Duitse vroegbarok, zoals Heinrich Schütz, Franz Tunder, Matthias...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
12-12-2018

Op vrijdag 14 december sluit ACOD zich aan bij de nationale actiedag, die de vorm aanneemt van een 24 urenstaking. Wie wil weten of er hinder is in de stedelijke dienstverlening, kan de dag zelf contact opnemen met de stedelijke dienst of locatie om zeker te zijn dat die open is. Antwerpenaars kunnen ook terecht op www.antwerpen.be voor meer info of bellen naar het stedelijk contactcenter op...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
11-12-2018

Antwerpen zet grote stappen vooruit als internationale stad om te ondernemen en te investeren. De stad is voor het eerst opgenomen in de prestigieuze ‘Global Cities of the Future 2018/19’-ranking van fDi Intelligence, het kenniscentrum van de Financial Times rond buitenlandse investeringen. In de categorie ‘grote steden’ scoort Antwerpen een derde plek voor connectiviteit,...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
11-12-2018

Wil u uw woning energiezuiniger maken? Contacteer het EcoHuis en ontdek de goedkope energielening. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, kan u zelfs renteloos lenen. Opgelet, de voorwaarden veranderen vanaf 1 januari 2019. Denkt u eraan om uw woning te isoleren, nieuwe ramen te plaatsen of een nieuwe verwarmingsinstallatie te kopen? Vraag een goedkope energielening (2 procent op...


Meer info

AntwerpenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het