Ladbrokes.be : Wedden op sportevenementen door eenvoudigweg verbinding te maken met de Facebook Messenger-app?Wedden op sportevenementen door eenvoudigweg verbinding te maken met de Facebook Messenger-app? Dat is nu mogelijk dankzij de Messenger-assistent van Ladbrokes.be! Een grote technologische innovatie in de sector van de sportweddenschappen op het conto van België.

 

- Hallo Marc, klaar om in te zetten op de wedstrijden van de week?

- Kies jouw favoriete match!

- Je zet in op Standard-Charleroi?

- Jouw keuze is gemaakt: Standard zal deze wedstrijd zeker winnen!

- Hoeveel zou je willen inzetten? € 1, € 5, kies zelf.

- (...)

 

Ladbrokes.be is het eerste sportwedkantoor in België dat gokkers de mogelijkheid biedt om in te zetten op wedstrijden van topkwaliteit via een assistent (bot) geïntegreerd in de Facebook Messenger-applicatie. Een simpele klik op het sportevenement van de week dat u interesseert en de weddenschappen zijn open! Dankzij een continue verbetering van de tool zal Ladbrokes.be uiteindelijk een nog breder scala aan weddenschappen aanbieden via zijn Messenger-assistent.

 

Met deze innovatie wil Labrokes.be zijn leiderspositie op het gebied van online sportweddenschappen verder versterken.

 

"We zijn voortdurend op zoek naar de verwachtingen van onze klanten, of het nu gaat om de aangeboden sportevenementen (zoals onlangs nog bij de opening van de weddenschappen op de aangekondigde strijd tussen Kaaris en Booba) of door het gebruik van nieuwe technologische hulpmiddelen", zegt Martin Gerard, Marketing Manager bij Ladbrokes.be.

 

Verschillende influencers konden de bot al testen voordat deze van start ging, en ze zijn allemaal blij met deze innovatieve manier van online wedden. Voor Leo Van der Elst, voormalig Rode Duivel, is de Messenger-assistent van Ladbrokes.be supereenvoudig te gebruiken: het is flexibel, intuïtief en vooral veilig! Het enige wat u hoeft te doen is met één klik inloggen op uw account of een nieuwe aanmaken als u dat nog niet hebt gedaan. "De Messenger-bot van Ladbrokes.be is zeer eenvoudig te gebruiken ... een paar klikken en mijn gok is geplaatst," bevestigt Joke van de Velde, ex-Miss België. "Het is echt een geweldige innovatie!"

 

Over Ladbrokes.be

Ladbrokes.be biedt een ongeëvenaard aanbod van sportweddenschappen op alle soorten sportevenementen (voetbal, tennis, F1, wielrennen, etc.) en actuele evenementen, maar ook weddenschappen op paardenrennen (Frans, Engels, Belgisch) en windhondenraces. Ladbrokes.be biedt zijn klanten in België de mogelijkheid om in te zetten in één van de 300 gespecialiseerde agentschappen, in de boekhandel en via de website, toegankelijk via tablet, mobiel en desktop.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Gunther De Backer
 
Op:  11-02-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het