LICHTSTOET VLIJTINGEN 2019KV ALBANUS III & CV DE SJOEMELERE LICHTSTOET VLIJTINGEN VZW
LICHTSTOET VLIJTINGEN 2019
22-23-24 MAART 2019

Nieuw dit jaar is dat de jaarlijkse artiestenparade wordt vervangen door een SCHLAGERFESTIVAL.
Met drie absolute toppers uit het genre, hopen we op een bomvolle tent!
Zodat het weekend meteen goed ingezet wordt.
 

VRIJDAG 22 MAART 2019
Dit jaar gooien we alle remmen los! Op vrijdagavond gaan we jullie een totaalspektakel brengen, We brengen de TOP van de BELGISCHE SCHLAGERARTIESTEN naar ons mooie dorpje! Onze feesttent gaat open stipt om 20u00 Zodat iedereen zeker op tijd binnen is als de eerste artiest de aftrap geeft van het feestweekend! Benieuwd naar het verloop van de avond???

21u30: SAM GOORIS Iedereen kent wel een nummer van deze rasartiest Vanaf de eerste minuut vliegt hij erin en knalt hij ieder feestje op gang. Feesten en dansen kan hij als geen ander!

23u: LINDSAY Wat een prachtige verschijning toch maar weer, En dan heb je haar stem nog niet gehoord, Een van de beste en bekendste zangeressen van ons land!

00.30u DE ROMEO’S Ze verkopen de grootste zalen van ons land uit, Overal waar ze komen gaan de vrouwenharten sneller slaan! Deze drie heren weten hoe ze moeten feesten!

 

ZATERDAG 23 MAART 2019

Iedereen klaar voor dag 2???
De grote dag, vanavond eindelijk weer lichtstoet Vlijtingen!
De dag waarop heel Vlijtingen op zijn kop staat en heel het dorp leeft!

Vertrekken doen we zoals steeds rond de klok van 19u aan de Delhaize! Waarna de bonte caravaan een tocht doorheen het dorp maakt, Om vanaf 22u aan te komen op de Allewijweg De aankomst is zeker de moeite om te zien want hier geven alle carnavalisten nog een laatste keer alles! Alle remmen los! Dus als de parade bij jullie gepasseerd is kom eens een kijkje nemen!

18u00: Vlijtingen wordt afgesloten door de hulpdiensten
19u00: Vertrek van de 13de lichtstoet
22u00: Aankomst van de eerste wagens aan de feesttent
00u00: Surprise optreden
00u30: Prijsuitreiking van de mooiste wagens door de jury


ZONDAG 24 MAART 2019

De derde en laatste dag, Het laatste restje energie dat wij nog hebben moet er vandaag ook aan geloven, Nog eenmaal alles geven!

Op zondag doen we de flappen van onze tent al extra vroeg open voor het sfeervolle früshoppen! We starten om 10U: met een stevig ontbijtbuffet, waar je naar hartelust van kan smullen, warm, koud, van broodjes tot cornflakes en van koffiekoeken tot spek en ei het zal er allemaal rijkelijk voorzien zijn! In samenwerking met 2cooks4you leggen we jullie met plezier in de watten! Het inschrijvingsformulier vinden jullie wat verderop in het boekje, hopelijk mogen we jullie weer talrijk begroeten. Inclusief bij het früshoppen is ons namiddagprogramma dat van start gaat om 13U: namelijk ZONDAG ZUIPDAG: na de succesvolle editie van vorig jaar, voor degene die er waren met de kannen bier! Dit jaar het vervolg met nog meer kannen bier, haringen, souvlakis en wie weet wat nog allemaal, 1 ding staat vast ambiance zal er genoeg zijn daar zorgt TAL VAN ANDERE ARTIESTEN wel voor zij geven u een bloemlezing uit 40 jaar Nederlandstalige muziekgeschiedenis! Meezingen en dansen mag!
 

PARCOURS
De stoet zal opgesteld zijn op de Molenweg te beginnen ter hoogte van de Delhaize. Rond 19u33 zal hij vertrekken door de straten van Vlijtingen met de volgende volgorde: Kloosterstraat, Kabricht, Albanusstraat, Molenweg, Bloemenstraat, Ophemmerstraat, Vossestraat, Mgr Simenonlaan, Bijstraat, Erhemstraat, Smisstraat, Mheerstraat, Jodenstraat, Bloemenstraat, Molenweg om tenslotte rond 23u00 aan te komen op de Allewijweg in Vlijtingen.

Voor meer info kan je altijd contact opnemen
ginogeurts@hotmail.com
info@lichtstoetvlijtingen.be
www.lichtstoetvlijtingen.be
www.facebook.com/lichtstoetvlijtingen
www.facebook.com/events/809905266025463/permalink/809905272692129/?notif_t=page_post_r eaction¬if_id=1551559488987680
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  05-03-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over cosemansFotografie

Dilsen - Stokkem
+2
20-05-2019

Van Elen tot Lanklaar hingen er overal bordjes met in oranje letters LOCO op. Op het centrumplein in Dilsen-Stokkem hingen grote letters in het woord LOCO, ook in de oranje kleur. Momenteel is er nog niet geweten wat dit kan zijn. Heeft het iets met politiek te maken? Of een fuif van school SHD? Of iets van de jeugdbeweging in Dilsen-Stokkem? Heel het weekend werd er op Facebook gereageerd op...


Meer info

cosemansFotografie
Riemst
20-05-2019

Om de Riemstse jeugd iets bij te leren over de ondergrondse mergelgroeven, ontwikkelde gemeente Riemst in samenwerking met verschillende partners lesfiches op maat. Die worden nu interactief gebruikt in de klassen. Zo mogen de kinderen op rondleiding in de groeven en volgen ze workshops mergelbewerken. Mark Vos: “We vinden het belangrijk dat de jeugd goed op de hoogte is van het unieke...


Meer info

cosemansFotografie
Lommel
16-05-2019

Tegen eind mei krijgt de wijk Balendijk in Lommel haar fel gemiste rode postbus terug. Bpost besliste eind vorig jaar om een aantal brievenbussen in Lommel te verwijderen. Dat stuitte op protest, vooral in Balendijk. Burgemeester Bob Nijs verenigde de krachten met oppositieraadsleden Ersin Kemaldar (SAMEN sp.a) en Sooi Van Limbergen (PVDA+), en bepleitte de zaak bij de bevoegde instanties. In de...


Meer info

cosemansFotografie
Riemst
+2
16-05-2019

Om alle ondergrondse mergelgroeven nauwkeurig in kaart te brengen, kocht de gemeente een moderne 3D-laserscanner aan. De lasers daarvan kunnen 360 graden ronddraaien en zorgen voor heel gedetailleerde kaarten. Na een testfase, wordt de scanner nu officieel in gebruik genomen. Mark Vos, burgemeester: “In het verleden werden al heel wat mergelgangen met hoge precisie in kaart gebracht...


Meer info

cosemansFotografieAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het