LICHTSTOET VLIJTINGEN 2019KV ALBANUS III & CV DE SJOEMELERE LICHTSTOET VLIJTINGEN VZW
LICHTSTOET VLIJTINGEN 2019
22-23-24 MAART 2019

Nieuw dit jaar is dat de jaarlijkse artiestenparade wordt vervangen door een SCHLAGERFESTIVAL.
Met drie absolute toppers uit het genre, hopen we op een bomvolle tent!
Zodat het weekend meteen goed ingezet wordt.
 

VRIJDAG 22 MAART 2019
Dit jaar gooien we alle remmen los! Op vrijdagavond gaan we jullie een totaalspektakel brengen, We brengen de TOP van de BELGISCHE SCHLAGERARTIESTEN naar ons mooie dorpje! Onze feesttent gaat open stipt om 20u00 Zodat iedereen zeker op tijd binnen is als de eerste artiest de aftrap geeft van het feestweekend! Benieuwd naar het verloop van de avond???

21u30: SAM GOORIS Iedereen kent wel een nummer van deze rasartiest Vanaf de eerste minuut vliegt hij erin en knalt hij ieder feestje op gang. Feesten en dansen kan hij als geen ander!

23u: LINDSAY Wat een prachtige verschijning toch maar weer, En dan heb je haar stem nog niet gehoord, Een van de beste en bekendste zangeressen van ons land!

00.30u DE ROMEO’S Ze verkopen de grootste zalen van ons land uit, Overal waar ze komen gaan de vrouwenharten sneller slaan! Deze drie heren weten hoe ze moeten feesten!

 

ZATERDAG 23 MAART 2019

Iedereen klaar voor dag 2???
De grote dag, vanavond eindelijk weer lichtstoet Vlijtingen!
De dag waarop heel Vlijtingen op zijn kop staat en heel het dorp leeft!

Vertrekken doen we zoals steeds rond de klok van 19u aan de Delhaize! Waarna de bonte caravaan een tocht doorheen het dorp maakt, Om vanaf 22u aan te komen op de Allewijweg De aankomst is zeker de moeite om te zien want hier geven alle carnavalisten nog een laatste keer alles! Alle remmen los! Dus als de parade bij jullie gepasseerd is kom eens een kijkje nemen!

18u00: Vlijtingen wordt afgesloten door de hulpdiensten
19u00: Vertrek van de 13de lichtstoet
22u00: Aankomst van de eerste wagens aan de feesttent
00u00: Surprise optreden
00u30: Prijsuitreiking van de mooiste wagens door de jury


ZONDAG 24 MAART 2019

De derde en laatste dag, Het laatste restje energie dat wij nog hebben moet er vandaag ook aan geloven, Nog eenmaal alles geven!

Op zondag doen we de flappen van onze tent al extra vroeg open voor het sfeervolle früshoppen! We starten om 10U: met een stevig ontbijtbuffet, waar je naar hartelust van kan smullen, warm, koud, van broodjes tot cornflakes en van koffiekoeken tot spek en ei het zal er allemaal rijkelijk voorzien zijn! In samenwerking met 2cooks4you leggen we jullie met plezier in de watten! Het inschrijvingsformulier vinden jullie wat verderop in het boekje, hopelijk mogen we jullie weer talrijk begroeten. Inclusief bij het früshoppen is ons namiddagprogramma dat van start gaat om 13U: namelijk ZONDAG ZUIPDAG: na de succesvolle editie van vorig jaar, voor degene die er waren met de kannen bier! Dit jaar het vervolg met nog meer kannen bier, haringen, souvlakis en wie weet wat nog allemaal, 1 ding staat vast ambiance zal er genoeg zijn daar zorgt TAL VAN ANDERE ARTIESTEN wel voor zij geven u een bloemlezing uit 40 jaar Nederlandstalige muziekgeschiedenis! Meezingen en dansen mag!
 

PARCOURS
De stoet zal opgesteld zijn op de Molenweg te beginnen ter hoogte van de Delhaize. Rond 19u33 zal hij vertrekken door de straten van Vlijtingen met de volgende volgorde: Kloosterstraat, Kabricht, Albanusstraat, Molenweg, Bloemenstraat, Ophemmerstraat, Vossestraat, Mgr Simenonlaan, Bijstraat, Erhemstraat, Smisstraat, Mheerstraat, Jodenstraat, Bloemenstraat, Molenweg om tenslotte rond 23u00 aan te komen op de Allewijweg in Vlijtingen.

Voor meer info kan je altijd contact opnemen
ginogeurts@hotmail.com
info@lichtstoetvlijtingen.be
www.lichtstoetvlijtingen.be
www.facebook.com/lichtstoetvlijtingen
www.facebook.com/events/809905266025463/permalink/809905272692129/?notif_t=page_post_r eaction¬if_id=1551559488987680
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  05-03-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over cosemansFotografie

Vilvoorde
+2
12-08-2019

‘Sam, Inge & Wim’, vanaf 19 augustus elke weekdag van 06.00 tot 09.00 Sam De Bruyn, Inge De Vogelaere en Wim Oosterlinck © Qmusic Qmusic-dj’s Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck maakten daarnet in het Q-Beach House bekend wie hen zal vervoegen in de ochtend: Inge De Vogelaere (25) zal voortaan samen met hen elke ochtend Vlaanderen wakker maken. Inge is geen onbekende voor...


Meer info

cosemansFotografie
Vilvoorde
>>
12-08-2019

De eerste ochtendshow van Sven Ornelis en Kürt Rogiers op Joe na hun zomerstop startte vanochtend met een primeur van formaat. Het nieuws kwam van Kürt zelf, die live op de radio bekendmaakte dat hij dit najaar ten strijde trekt in het gloednieuwe programma Beat VTM. Daarin dagen 8 onbekende Vlamingen evenveel VTM-gezichten uit om in 100 dagen tijd een totaal onbekende discipline aan te...


Meer info

cosemansFotografie
Kinrooi
>>
06-08-2019

PROGRAMMA Zaterdag 18.45 u Baltimore 20.00 u Domino 22.00 u Level Six 00.00 u Dorothee Vegas & Like Maarten 01.00 u DJ Boyd Zondag 14.15 u Ghostrockers 15.30 u Willy Sommers 17.00 u Lil Kleine 17.30 u Daniel Busser 18.45 u Laura Tesoro 20.30 u Stan Van Samang 22.30 u Les Truttes PRIJZEN Bastionfestival is 2 dagen feest tegen een democratische prijs. ...


Meer info

cosemansFotografie
Maasmechelen
+10
15-07-2019

Op zaterdag 13 juli organiseerde Fenneke Raeven uit Maasmechelen een zwanenbabyborrel naar aanleiding van de 4 geboren zwaantjes aan haar ijskar. Al 3 jaar staat La Gelateria (vader Jan-Hubert Raeven ijsbereider en dochter Fenneke Raeven uitbaatster van de ijskar) in de zomerweekenden langs het kanaal (knooppunt 57) in Maasmechelen met haar ijskar waar ze ambachtelijk bereid roomijs van verse...


Meer info

cosemansFotografieAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het