Wanneer   :  Tour de BruegelDe doortocht van de Ronde Van Frankrijk in Lennik...

Een uniek gebeuren dat we vanuit de gemeente niet onopgemerkt voorbij konden laten gaan.


Vanaf ’s morgens vroeg toveren we onze markt om in éen groot wielerfeest. Gedurende de hele dag door zijn er activiteiten en optredens om U tegen te zeggen.

In de voormiddag verzamelen we op de markt om de doortocht van de renners live mee te maken. Tussendoor kan je aan de conditie werken en deelnemen aan een spinningsessie.

’s Middags komt De Ketnetband optreden en smullen we samen van het bruegelbuffet, terwijl de Ronde live wordt uitgezonden op een reusachtig scherm.

In de namiddag is er nog een optreden van Gene Thomas vs Sir G en DJ Kaaprisun, om uiteindelijk met z’n allen de aankomst live te volgen.


Het programma:
Vanaf 10u:    start uitzenden wedstrijd

doorlopend volksspelen

spinningsessie 1

10u45: doortocht reclamekaravaan
11u00: opening Bruegelbuffet
11u20: optreden De KetnetBand
12u45: doortocht van de renners
13u00: start spinningsessie 2
13u45: optreden Gene Thomas vs Sir G
14u45: optreden DJ Kaaprisun
Einde voorzien rond 17u.

 

Het parcours in Lennik verloopt langs de Brusselsestraat, Alfred Algoetstraat, Markt, Kroonstraat, Negenbunderstraat en Lombeeksesteenweg.

Gelet het feit dat er niet op het parcours mag gereden, noch het parcours mag gekruist worden, raden wij iedereen aan om de auto thuis te laten.

Mobiele fietsenstallingen worden voorzien aan de Markt.

 
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Wil je gratis een cultuur- of vrijetijdsactiviteit plaatsen?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen Media Support

Aartselaar
13-07-2019

Goede doelen vieren mee met 30ste verjaardag van Antwerp Golf School AARTSELAAR – Voor haar 30ste verjaardag organiseert Antwerp Golf School dit jaar tal van activiteiten. In juli en augustus kan je er iedere dinsdagavond terecht voor de Afterwork Hole. Het concept? Ontspannen op de green, intussen je beste swing bovenhalen én kans maken op een geldprijs. Ook enkele goede doelen...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Dilsen - Stokkem
13-07-2019

De stad gaat een hondenlosloopzone aanleggen in het bos aan de Brugstraat in Rotem. De werken, goed voor een kostprijs van ca. € 10.000, worden spoedig afgerond.Wandelaars, joggers of fietsers hebben soms al eens last van honden. Niet iedereen vindt het even leuk als een hond enthousiast tegen hen opspringt of luid blaffend achter hen aanrent. Daarnaast hebben alle honden een jachtinstinct....


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Oudenaarde
13-07-2019

3 redenen waarom MOW geen bebouwing wenst op de site van de voormalige centrale van Ruien Milieufront Omer Wattez vzw (MOW) krijgt veel vragen over de site Ruien. We menen dat ons standpunt in het publieke debat niet steeds duidelijk aan bod kwam. Daarom sommen we hierbij de 3 argumenten op waarom MOW in beroep gaat tegen de vergunning van Samsonite.1: De gemeente wacht het provinciaal...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media SupportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het