Wanneer   :  Zondag 7 juli strijden 5 finalisten op de ‘Dj rally’ voor een plaats op het Feest Podium van Maanrock.Deze spannende rally zal doorgaan op de Plateau, wat ideaal gekozen is omwille van de ligging op de jongerensite ‘Transit M’.


De oproep van de Dj Rally werd gelanceerd via vi.be naar alle dj’s binnen een straal van 10km rond Mechelen zodat we vooral de Mechelse jeugd konden bereiken. Van al de inzendingen zijn er 32 kandidaten geselecteerd die aan de criteria voldeden en vervolgens beoordeeld werden door een externe jury.

De externe jury, bestaande uit programmatoren, dj’s en professionals uit de muziekindustrie, heeft vanuit al de inzendingen vervolgens 5 finalisten uitgekozen. Dj’s ELISA, Foubert, Scarce, JCBS en BFL zullen het zondag opnemen tegen elkaar.

 “Waarvan we met trots kunnen meedelen dat er daadwerkelijk 4 dj’s van Mechelse bodem zijn. Zondag wordt het dus vooral genieten van Mechels talent op de Dj rally. We gunnen natuurlijk iedereen om te winnen en uiteindelijk zal het aankomen op talent en de set die ze gaan brengen. De Jury zal de uiteindelijke winnaar kiezen. Maar het publiek zal de grootste rol spelen zondagavond. Want hoeveel er gedanst wordt en de sfeer die de dj teweeg kan brengen bij het publiek, zal een belangrijke en beslissende factor worden voor de jury. Kom dus zeker je favoriete dj aanmoedigen!”, zegt jeugdschepen Abdrahman Labsir.

 “Deze Dj rally is een onderdeel van de Maanrockrally en past binnen het kader van regionalisering om lokaal jong talent zoveel mogelijk kansen te geven en te stimuleren in hun passies en talenten. Bij de Maanrockrally wordt de finale uitgespeeld op Maanrock zelf en krijgt de winnaar een plaats op het programma van het hoofdpodium van Maanrock op de volgende editie. De inzet is dus hoog bij beide rally’s en we wensen iedereen alvast veel succes!” Aldus de jeugdschepen.

De voorzitter van mmMechelen Feest vzw, Kristof Calvo vult daarbij aan dat Maanrock een plek wil zijn voor jong talent. Dat doen we met Maanrockrally, het vrij podium, de jazz contest en dus ook een dj-rally. Geen enkel ander festival heeft daar zoveel aandacht voor. De winnaar van dj-rally zorgt voor de allereerste beats op de Ijzerenleen, een mooie plek dus voor een nieuw gezicht.

Om de avond van de Dj-rally goed af te sluiten zal er een afterparty zijn op de beats van onze Mechelaar Dj Franky Jones.

Praktisch:

De deuren gaan open om 16u en de Dj rally sluit af om 22u .
Het evenement zal plaats vinden op ‘De plateau’ op de jongerensite ‘Transit M’ te Mechelen.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  04-07-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Wil je gratis een cultuur- of vrijetijdsactiviteit plaatsen?
 Meer nieuws over Mechelen

Mechelen
22-08-2019

Twee nieuwe horecazaken in Mechelen staan op het punt om de eerste gasten te verwelkomen.Tinèlle en Barbib, respectievelijk een gastronomisch restaurant en een gezellige bar, uitgebaat door topchef Ken Verschueren en dat in de prachtige historische setting van Het Predikheren. Beide concepten betekenen elk op hun manier een grote meerwaarde voor de stad Mechelen.


Meer info

Mechelen
Mechelen
22-08-2019

Groter volume moet zwerfvuil op drukke plaatsen vermijdenDe stad Mechelen neemt vanaf vandaag zestien nieuwe, grotere vuilnisbakken in gebruik op het openbaar domein. Een aantal daarvan bevinden zich deels onder de grond.“Het gaat om de vervanging van zestien vuilnisbakken van 60 liter door exemplaren van 120 en 200 liter. Het ruimere volume moet zwerfvuil op de grond als gevolg van een te...


Meer info

Mechelen
Mechelen
22-08-2019

Rondom de Onze-Lieve-Vrouw-over-de-Dijlekerk staan de zeven afbeeldingen die de smarten (pijnen) van Maria verbeelden. Deze worden ook wel staties genoemd. Vanaf juni bekeken twee restauratrices grondig de materialen en de schade van alle staties. Nu worden de gekozen restauratietechnieken uitgetest op één ervan. Aan de hand van alle verzamelde informatie wordt een bestek opgemaakt...


Meer info

Mechelen
Mechelen
22-08-2019

De laatste voorbereidingen op het festivalterrein voor Maanrock 2019 zijn volop bezig. Iedereen telt af naar het driedaags muziekfestival dat plaatsvindt van 23 t.e.m. 25 augustus in de Mechelse binnenstad. Het festival wordt pas morgen afgetrapt, maar we weten nu al zeker: Mechelen en de Mechelaars spelen deze editie een absolute hoofdrol. Dat onderstreepte de organisatie tijdens de laatste...


Meer info

MechelenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het