Sterk Beerschot houdt de drie punten in AntwerpenLokeren heeft zopas zijn eerste wedstrijd van het seizoen verloren op het veld van Beerschot. Onze Tricolores gingen 1-0 onderuit. We eindigden de wedstrijd met tien.

 De partij begon aan een rustig tempo. Het waren vooral de Antwerpenaren die de bal opeisten in eigen stadion. De druk werd verhoogd en de thuisploeg kwam tot enkele kansjes. Het was uiteindelijk Holzhauser die de bal in het doel kon verwerken na een ingestudeerd nummertje. Onze Tricolores hadden het de minuten er na ook erg lastig met de aanhoudende druk van Beerschot. Toch konden we gevaarlijk zijn via een schitterende actie van De Ridder, die net niet kon afwerken. Rond het halfuur namen we de wedstrijd over. De grootste kans kwam er nog voor Cevallos die het met een listig hakballetje probeerde. De verdiende gelijkmaker hing in de lucht.

De tweede helft begon zoals de eerste. Beerschot zette meteen druk richting het doel van Verhulst. Schoten van Placca, Brogno en Vancamp maakten het de Lokeren-defensie erg lastig. Net voor het uur pakt Tirpan zijn tweede gele kaart, waardoor onze Tricolores nog een lastig halfuur moesten ondergaan. Grote kansen bleven nadien wel uit. Beerschot was ook in de tweede helft de betere ploeg en zo verliest Lokeren zijn eerste wedstrijd van het seizoen.


De volgende wedstrijd vindt plaats op zondag 11 augustus om 16u thuis tegen Lommel SK

Doelpunten: 18’: Holzhauser (1-0), 
Beerschot: Vanhamel, Prychynenko, Seigers, Saint-Louis, Holzhauser, Maes, Placca, Vorogovskiy, Brogno, Halaima, Vancamp

KSC Lokeren: Verhulst, Marzo, N’Ganga, Van Damme, Filipovic, Tirpan, N’Dao, Marecek, Cevallos, Straetman, De Ridder
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  02-08-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Sporting Lokeren

Lokeren
11-09-2019

Sporting ontvangt vrijdagavond KVC Westerlo op Daknam. De Kemphanen zijn momenteel gedeeld leider van de Proximus League met twaalf punten uit vijf wedstrijden. Sporting haalde voorlopig slechts een punt, maar dat mag ons er niet van weerhouden om met volle overgave aan de match te beginnen. Misschien is 'vrijdag de dertiende' wel de ideale dag voor een sportieve ommekeer bij Sporting...


Meer info

Sporting Lokeren
Lokeren
03-09-2019

Sporting Lokeren heeft zich op de laatste dag van de zomermercato versterkt met de 22-jarige Georgiër Giorgi Beridze. De gegeerde linksbuiten komt op huurbasis over van KAA Gent. Het bestuur van Sporting kon er wel nog een aankoopoptie aanbreien.AS TrencinIn de zomer van 2015 trok Beridze van zijn thuishaven FC Zestafoni richting de Oost-Vlaamse hoofdstad waar hij in het begin actief was bij...


Meer info

Sporting Lokeren
Lokeren
03-09-2019

Dylan Mbayo kwam vandaag tot een overeenkomst met KAA Gent. Het jonge talent, dat de jeugdreeksen van Sporting Lokeren doorliep, verlaat de club dus kort voor het einde van de transferperiode op uitdrukkelijke vraag van zijn vader. Op Daknam lag al enige tijd een voorstel klaar, maar dat bleek niet voldoende voor de entourage van Mbayo. Verdere details over de transfer zijn er tot dusver niet.


Meer info

Sporting Lokeren
Lokeren
>>
28-08-2019

In Achteruit! is een gloednieuwe wekelijkse rubriek waarbij we terugkijken naar het voorbije weekend met de coach of één van de spelers.


Meer info

Sporting LokerenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het