STVV verloor met zware cijfers bij Club Brugge.Het werd 6-0 in het Jan Breydelstadion. Club scoorde vier keer voor de rust. Na de pauze diepte de thuisploeg de score nog verder uit. 

De wedstrijd begon nochtans met weinig concreet doelgevaar, tot Okereke na een kwartier spelen de score opende. Nauwelijks vijf minuten later maakte diezelfde Okereke er 2-0 van, flirtend met de buitenspelval.

De Kanaries hadden geen antwoord klaar en kort voor de rust kopte Vanaken raak op een vrije trap van Vormer. Enkele minuten later diepte Tau de score zelfs nog verder uit.

Na de pauze nam Club wat gas terug en kon STVV even dreigen. Horvath ging goed plat op een laag schot van Acolatse en reageerde alert op een poging van De Bruyn. Verder dan dat kwam Sint-Truiden niet en twintig minuten voor tijd trapte Dennis de forfaitscore op het bord. De ingevallen Schrijvers legde de 6-0-eindstand vast.

In het absolute slot van de partij kreeg Openda nog rood voor een overtreding op Asamoah.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  04-08-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over STVV

Sint Truiden
03-09-2019

Op donderdag 5 september oefenen de Kanaries op Stayen tegen KAS Eupen om 14.30 uur. Revancheke?Supporters kunnen de wedstrijd gratis bijwonen. Ingang via de receptie van hotel Stayen.


Meer info

STVV
Sint Truiden
01-09-2019

Sint-Truiden heeft zijn eerste uitoverwinning van het seizoen beet. Het klopte Eupen met 0-2. Man van de match was zonder twijfel Yohan Boli, die zichzelf tot matchwinnaar kroonde met twee goals.De thuisploeg begon gretig aan de partij maar bleef al bij al ongevaarlijk. De Bruyn kreeg aan de overzijde de eerste kans, na ruim een kwartier. Hij mikte voorlangs. Ook een bedrijvige Acolatse zag wat...


Meer info

STVV
Sint Truiden
01-09-2019

Helaas! Deze week eindigt de o zo leuke zomervakantie en keren de jongste Kanaries terug naar de schoolbanken. Maar niet getreurd! De STVV-fanshop zorgt ervoor dat de schoolgaande jeugd het nieuwe schooljaar kan aanvatten met de leukste en coolste STVV-gadgets. En dat met een 'Back to School'-actie.Onze jonge Kanaries krijgen 10% korting wanneer ze voor minstens 15 EUR schoolmateriaal...


Meer info

STVVAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het