Winnende zomerzwemmersHet stedelijk zwembad bestaat 50 jaar en dat vieren wij het hele jaar door met een feestelijk programma.

 

Kom zwemmen en win!

Onder alle zwemmers die komen zwemmen tijdens de publieke zwemuren, worden maandelijks 2 winnaars geloot. De eerste krijgt een 20-beurtenkaart, de tweede een mooi badlaken.

 

Winnaars juli

De gelukkige winnaars van de maand juli zijn Zr. Lutgardis en Fabienne Kinsabil.

 

Zuster Lutgardis (52 jaar) komt al ongeveer 10 jaar lang wekelijks zwemmen, ofwel samen met een vriendin, soms met enkele leerlingen van het internaat of met medezusters van de Zusters van Liefde uit Kortemark. Zij wint een 20-beurtenkaart.

Fabienne Kinsabil (53 jaar) uit Ichtegem komt sinds 2 jaar meerdere keren per week zwemmen samen met haar vriendinnen en dat doet haar goed voor haar gezondheid. Zij werd uitgeloot en kreeg uit handen van de schepen van sport, Rita Dewulf en omringd door haar zwemvriendinnen een badlaken met het logo van de stad Torhout erop.

 

Grootouderzwemmen

In augustus kunnen grootouders nog steeds gratis komen zwemmen met hun kleinkinderen (-14 jaar). Samen sporten, spelen en beleven in ons zwembad, en dat de ganse zomer lang!

 

Opblaasstructuur

Van 26 tot 31 augustus is het terug ravotten geblazen. Een opblaasbare structuur dobbert elke namiddag in het water. Benieuwd welke we deze keer in petto hebben? Kom dan zeker een kijkje nemen.

 

Kom in september kennis maken met de Torhoutse zwemverenigingen

In september kan je kennis maken met het verenigingswerk in het zwembad:

-      De Torhoutse zwemclub Thor zet haar zwemtrainingen open: kom naar de recreatieve en competitiezwemtrainingen. Wie wil starten met werken aan zijn conditie kan bij de 'Start to Swim' terecht.

-      Bij de Jaws kan je terecht voor initiaties snorkelen op maandagavonden.

-      De Blue Dolphin Diving Team leert je duiken met flessen.

-      Op donderdagnamiddag om 16 uur is er aquagym voor mensen met en na kanker.

-      Op vrijdag van 15 tot 16 uur is er seniorenzwemmen en hydrobic 50 + (afwisselend om de 14 dagen)

-      Op donderdagnamiddag is er zwemmen voor mensen met een beperking.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  12-08-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Torhout

Torhout
02-10-2019

Het Lokaal Bestuur Torhout organiseert op donderdagavond 10 oktober 2019 vanaf 16 uur in samenwerking met DATS24/Colruyt Group, Fluvius en Cambio een eerste inspiratieavond duurzame mobiliteit voor ondernemers en bedrijven. Duurzame mobiliteit en alternatieve vervoerswijzen worden steeds belangrijker. Ook het Lokaal Bestuur Torhout zet hier de komende jaren volop op in en wil een voortrekker zijn...


Meer info

Torhout
Torhout
02-10-2019

De raad van sportambassadeurs binnen de stedelijke sportraad is het officiële adviesorgaan voor het sportbeleid van de stad. Recent is de sportraad opnieuw samengesteld. Om die nieuwe aanpak luister bij te zetten, organiseert de sportraad een wedstrijd om een logo voor de sportraad te ontwikkelen. Een aantal nieuwe mensen engageerden zich als sportambassadeur en willen er voluit voor gaan....


Meer info

Torhout
Torhout
28-08-2019

Vanaf september komt het fietsverkeer naar en rond de schoolomgeving weer op gang. Alle schoolomgevingen in België zijn een ‘zone 30’ met als doel de verkeersveiligheid te verhogen van kinderen op weg naar school. In Torhout zetten we daarnaast in op fietsstraten en voorzien we elke morgen een gemachtigde opzichter aan de schoolpoort die instaat voor de veiligheid van de...


Meer info

TorhoutAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het