Rialto Recruitment Groep neemt Ombrelo uit Lier overDe groep Rialto Recruitment NV uit Niel blijft groeien. Naast Rialto Executive Search en Proman Interim voegt de groep nu met de 100% overname van Ombrelo uit Lier een derde HR-activiteit toe aan haar portefeuille: werving en selectie op No Cure No Pay basis. Met focus op knelpuntberoepen wil afgevaardigd bestuurder Patrick Van Lijsebetten onder de merknaam ‘Ombrelo’ zijn netwerk als gespecialiseerd selectiekantoor voor technische en hoger opgeleide profielen in Vlaanderen verder uitbouwen.

Ombrelo, een gevestigde waarde in werving en selectie
Het in 2008 opgerichte Ombrelo BVBA is een erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling en lid van de beroepsfederatie Federgon. Als dynamisch selectiekantoor biedt Ombrelo rekruteringsdiensten aan bedrijven. Ombrelo is gespecialiseerd in bachelor en masterprofielen in Onderzoek & Ontwikkeling; Productie & Onderhoud; Aankoop, Logistiek & Supply Chain; Marketing & Sales; ICT; Milieu, preventie & kwaliteit.
In het kantoor in Lier zijn momenteel vijf Recruiters actief.
Tot de klanten behoren onder meer grote bedrijven zoals Atlas Copco, Total, Continental, Pfizer, VPK Packaging Group en Eastman.

Bewuste strategische zet
“Met de 100 % overname van Ombrelo is onze groep voortaan ook actief in werving & selectie, naast Executive Search en Interim”, zegt Patrick Van Lijsebetten, afgevaardigd bestuurder en CEO van de groep Rialto Recruitment NV.
Ombrelo zal zijn actieradius en netwerk in de nabije toekomst verder in Vlaanderen uitbreiden.
Patrick Van Lijsebetten: “Om die expansie te realiseren is onze groep momenteel op zoek naar Recruitment Consultants over heel Vlaanderen die ons team komen versterken.”

Over de groep Rialto Recruitment NV
De groep Rialto Recruitment NV, met maatschappelijke zetel in Niel, positioneert zich als HR-dienstverlener met focus op knelpuntberoepen in drie disciplines onder verschillende merknamen:
₋ Rialto Executive Search https://rialtorecruitment.eu,
₋ Proman interim https://proman.be,
₋ en Ombrelo werving en selectie https://ombrelo.be.

Sinds eind 2018 is Proman, een Frans familiaal bedrijf van de tweede generatie én eerste grootste onafhankelijke, niet beursgenoteerde HR-speler in Frankrijk op vlak van interim en contracten van onbepaalde en bepaalde duur, hoofdaandeelhouder van de groep Rialto Recruitment NV die werd opgericht door huidig afgevaardigd bestuurder en CEO Patrick Van Lijsebetten.

 

ABOUT THE COMPANY

Rialto Recruitment, is de nieuwe naam van ons Executive Search | Wervings- en Selectiekantoor, gespecialiseerd in de zoektocht naar hoger opgeleide technische (Bachelors, Industrieel en Burgerlijk Ingenieurs, Wetenschappers en PhD’ers), maar ook commerciële, management en CxO profielen (inclusief het zoeken naar leden voor adviesraden of raden van bestuur).
Ontstaan in 2001 als Atlantae Executive Search, en sinds de overname van Egeminplus in 2016, profileren wij ons onder deze nieuwe naam. Symbolisch verwijzend naar een van de meest bekende bruggen ter wereld, vormt Rialto het fundament van onze naam.
Wij vullen een brugfunctie in tussen onze klanten en onze sollicitanten.
Daarnaast vormen we ook graag de brug naar een verdere stap op de carrièreladder van onze kandidaten.
Geen brug is ons te ver om de juiste match te vormen tussen klant en sollicitant. We zorgen voor de verbinding tussen alle stakeholders.

https://ombrelo.be
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  15-08-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over Belga Media Support

Nijlen
19-09-2019

Loxone Benelux neemt deel aan Open Bedrijvendag op zondag 6 oktober 2019. Op deze dag willen we u laten kennismaken met ons automatiseringssysteem voor woningen, commerciële gebouwen of andere (grote) projecten. Particulier, projectontwikkelaar, architect, installateur, sleutel-op-de-deur-woningfabrikant … Iedereen is welkom om die dag het leven in een Loxone project te komen...


Meer info

Belga Media Support
Antwerpen
>>
19-09-2019

Met de start van het nieuwe opleidingsjaar bij Syntra AB, vallen er weer enkele interessante trends te noteren. De opleidingen informatica zitten duidelijk in de lift, en dat geldt zowel voor creatieve als technische opleidingen.Vooral de technische IT-opleidingen doen het bijzonder goed. Bedrijven zitten tegenwoordig met een gigantische hoop data, waar ze belangrijke inzichten uit kunnen halen...


Meer info

Belga Media Support
Antwerpen
19-09-2019

Een nieuwe studie van het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen toont aan dat vrouwen ondervertegenwoordigd blijven aan de top van de federale overheid. België is op dit gebied een van de slechtste leerlingen in de Europese Unie en ondanks de maatregelen die de afgelopen jaren getroffen werden, is er geen noemenswaardige verbetering.Uit de studie van het Instituut voor de...


Meer info

Belga Media Support
Brussel
19-09-2019

De Brusselse kliniek, in hartje Brussel, heeft beslist om de ereloonsupplementen die aan de patiënt worden gefactureerd wanneer deze in een éénpersoonskamer verblijft, te beperken tot maximaal 200%. Deze maatregel geldt sinds 1 september.Voor in een ziekenhuis opgenomen patiënten, hangt de aanrekening van extra kosten immers uitsluitend af van de kamerkeuze...


Meer info

Belga Media SupportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het