ANTWERP-STVV 2-0STVV kon geen punten sprokkelen op de Bosuil. Het verloor met 2-0 van Antwerp. Goals van Refaelov en Mbokani schonken de thuisploeg de overwinning. 

Antwerp kwam al snel op voorsprong. Na tien minuten spelen, lanceerde Mbokani Refaelov en die wipte de 1-0 over de uitgekomen doelman Schmidt. Ook daarna bleef de thuisploeg veruit het gevaarlijkst. Onder meer een bedrijvige Mbokani was er enkele keren dichtbij. 

STVV kon amper dreigen en kort voor de rust floot scheidsrechter Dierick voor een penaltyovertreding van Acolatse. Die kwam er uiteindelijk niet na een tussenkomst van de VAR. Voorafgaand aan de overtreding kreeg de winger zelf een duw.

Kort na de pauze ging de bal wel op de stip na een tackle van Janssens op Lamkel Ze. Mbokani zette de strafschop feilloos om, 2-0. Niet veel later kreeg Refaelov de kans om de wedstrijd helemaal te beslissen maar hij besloot naast. Doelman Schmidt hield Mbokani dan weer van de derde treffer. 

Coach Marc Brys kreeg nog meer kopzorgen na het geblesseerd uitvallen van Botaka en rood voor Boli, tien minuten voor tijd. De spits ging te gretig liggen in de Antwerpse zestien en werd bestraft met zijn tweede gele kaart. 

Antwerp profiteerde niet meer van die man-meer-situatie en zo bleef het bij een 2-0-eindstand.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  19-08-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over STVV

Sint Truiden
03-09-2019

Op donderdag 5 september oefenen de Kanaries op Stayen tegen KAS Eupen om 14.30 uur. Revancheke?Supporters kunnen de wedstrijd gratis bijwonen. Ingang via de receptie van hotel Stayen.


Meer info

STVV
Sint Truiden
01-09-2019

Sint-Truiden heeft zijn eerste uitoverwinning van het seizoen beet. Het klopte Eupen met 0-2. Man van de match was zonder twijfel Yohan Boli, die zichzelf tot matchwinnaar kroonde met twee goals.De thuisploeg begon gretig aan de partij maar bleef al bij al ongevaarlijk. De Bruyn kreeg aan de overzijde de eerste kans, na ruim een kwartier. Hij mikte voorlangs. Ook een bedrijvige Acolatse zag wat...


Meer info

STVV
Sint Truiden
01-09-2019

Helaas! Deze week eindigt de o zo leuke zomervakantie en keren de jongste Kanaries terug naar de schoolbanken. Maar niet getreurd! De STVV-fanshop zorgt ervoor dat de schoolgaande jeugd het nieuwe schooljaar kan aanvatten met de leukste en coolste STVV-gadgets. En dat met een 'Back to School'-actie.Onze jonge Kanaries krijgen 10% korting wanneer ze voor minstens 15 EUR schoolmateriaal...


Meer info

STVVAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het