Infostand gele papiercontainers op VrijdagmarktOp de Vrijdagmarkt van 15 september kan je tussen 13u en 16u een infostand over de gele papiercontainers bezoeken. Je krijgt meer uitleg van de medewerkers van IOK Afvalbeheer en kan de verschillende formaten van containers bekijken.

De gratis gele papiercontainers worden in Balen bedeeld tussen 9 en 18 oktober. Je krijgt automatisch een standaardcontainer van 240 liter, tenzij je vóór 22 september belt naar het gratis nummer 0800/97 687. Lees er hier alles over

Info: IOK Infolijn, 0800/97 687 (gratis, weekdagen 8u30-18u, zaterdag 8u30-12u), www.papiercontainer.be
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-09-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws voor de cultuuragenda?
 Meer nieuws over Balen

Balen
15-02-2018

Op donderdag 22 februari krijg je in VC De Kruierie van Viviane Van Dyck (schrijfster van de boeken ‘Viv’s vitale keuken’ en ‘Echt (w)eten’) vijf eenvoudige basisregels waarmee je kan herkennen welke voeding gezond is en welke niet. Tickets in VC De Kruierie aan 3 euro, inclusief drankje. Meer info over deze infoavond.


Meer info

Balen
Balen
15-02-2018

De laatste jaren zijn er wereldwijd meer soorten ziekenhuisbacteriën vastgesteld. Welke zijn het? Hoe herkennen we ze? Hoe verschillen ze van andere bacteriën? Wat kan je doen om te vermijden dat je besmet raakt? Moeten we ermee leren leven of is er nog een weg terug? Prof. Veroniek Saegeman (UZ Leuven) geeft een theoretisch achtergrond en reikt tips aan om de verspreiding tegen te...


Meer info

Balen
Balen
15-02-2018

In VC De Kruierie kan je op dinsdag 20 februari (19u) of woensdag 21 februari (14u) samen met Erfgoed Balen en BalenTV terugblikken op enkele filmpjes uit 2017. De fragmenten worden op een leuke manier aan mekaar gebrouwen (duur: ongeveer 2 uur, met pauze). Haal je gratis tickets in VC De Kruierie. Je kan je ook inschrijven via het e-loket.


Meer info

Balen
Balen
>>
14-02-2018

Op vrijdag 9 februari huldigde de Sportraad de inwoners die in 2017 op sportief vlak iets bijzonders presteerden. Proficiat aan allen! Bekijk de foto's in het fotoalbum. Bekijk de foto's in het fotoalbum Met Facebook (kan je reageren, liken, taggen,...)


Meer info

BalenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het