Wanneer   :  Kerstmarkt en Geschenkenbeurs in BaardegemWelkom op de Kerstmarkt en Geschenkenbeurs in Baardegem op zoondag 26 november van 11u tot 18u. De ideale gelegenheid om kerstdecoratie en unieke kerstgeschenken te komen ontdekken. Alle artikels zijn handwerk, met veel liefde en passie gemaakt.

Je vindt er o.a. kerstkransen, upcylce kerstlampen, bloemstukken, pralines, Thais handwerk, warme gebreide sokken, 3D-kaarten, en nog veel meer.
Dranken aan democratische prijzen. Hapjes en snacks verkrijgbaar bij Foodz by Els (http://www.foodzbyels.be/)
Deze geschenkenbeurs vindt plaats op zondag 26 november van 11u tot 18u. De locatie is: Zaal Ons Huis – Rampelberg 118 – 9310 Baardegem.

Kijk voor meer info over de markt op de website (https://marktbaardegem.wordpress.com/) of op de Facebookpagina (https://www.facebook.com/marktbaardegem/)

Baardegem is een deelgemeente van Aalst, 1 van de Faluintjes. Baardegem heeft vele activiteiten, zoals de wielerwedstrijd, de Faubourgkermis met de stoet, De Pikkeling, … In Baardegem kunnen ook vele mooie wandelingen gemaakt worden, dus waarom geen bezoek aan onze kerstmarkt combineren de Faluintjeswandeling of de wandeling van Natuur in je buurt.OrganisatieMarkt Baardegem
Locatie van het evenement Zaal Ons Huis
Rampelberg 118
9310 Baardegem
Website bijkomende informatiehttps://marktbaardegem.wordpress.com/

Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Da DM
 
Op:  10-10-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Wil je gratis een cultuur- of vrijetijdsactiviteit plaatsen?
 


AdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het