Schrijf je in voor herfstwandeling 55-plussersWil je op maandag 25 september om 14u deelnemen aan de herfstwandeling (3 of 6 km) van de Seniorenraad (i.s.m. OKRA Gerheide) aan PC Gerheide (St.-Jansstraat 64)? Schrijf je dan vóór 18 september in in VC De Kruierie of bij de seniorenbonden.

Deelname kost 2 euro (incl. boterham en kop koffie). Het thuiszorgteam zal ook aanwezig zijn in PC Gerheide vanaf 13u. Je kan er terecht met vragen over hulp, advies of inlichtingen.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-09-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws voor de cultuuragenda?
 Meer nieuws over Balen

Balen
20-10-2017

Door de regenval is er wateroverlast geconstateerd op het BMX-parcours aan sportcomplex Bleukens. Om te vermijden dat de delicate ondergrond ernstig beschadigd raakt, wordt het parcours op vrijdag 20 oktober preventief gesloten.


Meer info

Balen
Balen
20-10-2017

De Balense rookstoppers hebben hun vierde groepssessie achter de rug. Ambassadrice An Loos is ondertussen al drie weken gestopt. In deel 4 van haar dagboek heeft ze het onder andere over de belangrijke rol die de groep daarin speelt. An Loos: "Ik heb al drie weken geen sigaret meer aangeraakt en ik moet zeggen dat dat beter gaat dan ik had verwacht. De week voordat ik stopte, was eigenlijk...


Meer info

Balen
Balen
20-10-2017

De laatste dagen worden er heel wat benefietacties op touw gezet ten voordele van de Olmense Zoo. De organisatoren doen dit best in overleg met de uitbaters van de Olmense Zoo of de vzw Vrienden van de Olmense Zoo. Meld acties op de openbare weg of in een tent ook via het e-loket van de gemeente omwille van de veiligheid.


Meer info

Balen
Balen
20-10-2017

Heb jij diabetes type 2 (ook wel ouderdomsdiabetes genoemd)? Ben je benieuwd hoe een andere levensstijl je hiervan grotendeels kan genezen? Dit boek helpt je op weg. Heb jij diabetes type 2 of ook wel ouderdomsdiabetes genoemd? Ben je benieuwd hoe een andere levensstijl je hiervan grotendeels kan genezen? Het boek van Een vroegtijdige diagnose, behandeling en leefstijlaanpassingen kunnen...


Meer info

BalenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het