Cursus : Feestdansen voor seniorenHet dienstencentrum neemt u mee naar de wereld van de quickstep, boogie, Engelse wals enz… De lessen zijn bedoeld voor beginners en je hebt geen danspartner nodig!

Gezellig de beentjes los gooien in Dienstencentrum "Aan de Statie". Vrijwilligers Willy Vuurstaek en Marie-Jeanne Geraerts nemen u mee naar de wereld van de quickstep, boogie, Weense Wals enz... De danscursus is bedoeld voor beginners en u hoeft niet in te schrijven als koppel. Makkelijk toch? In eerste instantie is het de bedoeling om gezellig samen te dansen en er een fijne namiddag van te maken. Willy en Marie-Jeanne leren u de eerste danspasjes. 

Wanneer : Elke donderdag vanaf 7/12/2017 t.e.m. 22 februari 2018 – 14.00u.

Prijs : 40€ - Inschrijven voor 5 december a.s. (nog enkele plaatsen beschikbaar!!) via www.lanaken.be/dienstencentrum dienstencentrum@lanaken.be of +32 89 730 061. 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  14-11-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws voor de cultuuragenda?
 Meer nieuws over Lanaken

Lanaken
16-11-2017

De gemeente voorziet opnieuw financiële stimuli voor inwoners die in de natuur willen investeren. Zowel de aanplant van hagen, heggen, houtkanten, hoogstamboomgaarden, knotbomen en bomenrijen als het onderhoud van hagen worden betoelaagd. Het gemeentebestuur wil via deze actie haar bewoners stimuleren om zoveel mogelijk voor streekeigen groen te kiezen. Zo wordt de aantrekkelijkheid van de...


Meer info

Lanaken
Lanaken
14-11-2017

Jeugdraad Lanaken stuitert! En dat op jouw speelterrein. Doe je mee? Jeugdverenigingen en Jeugdraad Lanaken slaan de handen in elkaar om buiten spelen in Lanaken net dat ietsje gemakkelijker, leuker en veiliger te maken. Speelterreinen Lanaken Enquête Speelterreinen in Lanaken Ook lid worden van de jeugdraad?


Meer info

Lanaken
Lanaken
08-11-2017

Naar aanleiding van de Dag van de Dynastie zijn de gemeentelijke diensten gesloten op woensdag 15 november.


Meer info

LanakenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het