Wanneer   :  Open Bedrijvendag bij La Confiance (zondag 7 oktober 10u - 17u). Prikkel uw zintuigen: ontdek, ruik proef!PRIKKEL UW ZINTUIGEN: ONTDEK, RUIK, PROEF!
Snuif de geur op van onze verse speculoos, volg met uw eigen ogen het hele productieproces, proef van onze heerlijke koekjes, ontdek bij welke boeren we onze unieke biologische grondstoffen kopen, luister naar de geschiedenis van ons familierecept… Kortom: een bezoek aan La Confiance zal vast en zeker in de smaak vallen!
 

"DE BESTE SPECULOOS OOIT!"
Enkele jaren geleden vond Leo Borms het speculoosrecept van zijn overgrootvader Jozef terug, die in 1924 La Confiance oprichtte in Baasrode. Wij brachten dit authentieke familierecept tot leven. Het resultaat: "Overheerlijk! De beste speculoos ooit!" Deze reacties horen we overal waar we onze speculoos laten proeven. 

 

Bovendien doorstond onze speculoos met glans de blinde smaaktest van iTQi: een toonaangevende jury van chefs en sommeliers kende ons product meer dan 90% van de punten én aldus een 3 sterren Superior Taste Award toe. Daarnaast werd La Confiance officieel erkend door VLAM als traditioneel streekproduct
 

DE BESTE BIO-INGREDIËNTEN, RECHTSTREEKS VAN ONZE BOEREN.
Deze erkenningen zijn voor ons de bekroning voor onze zoektocht naar de allerbeste en bovendien biologische ingrediënten: Belgische tarwe, echte boter.... rechtstreeks van onze boeren. Want die geven onze speculoos zijn unieke smaak! Het verhaal van de boeren die deze ingrediënten kweken, Thibault, Federico en José, vertellen we u graag op 7 oktober!

 

 

1 KOEKJESBAKKERIJ, 2 MERKEN
Wist je dat we bij La Confiance niet alleen speculoos maar ook de heerlijke gezonde koekjes van het merk Ceval Heathfood bakken? Ceval Healthfood bestaat al bijna 40 jaar. Smaak en traditie staan centraal in onze filosofie. Ons gamma omvat koekjes voor ieders smaak en overtuiging: BIO, suikervrij of suikerarm, vezelrijk, laag in Kcal... Tijdens Openbedrijvendag kan je ook onze VitaBran proeven, de vezelrijke bio-zemelenkoekjes uit ons assortiment.

 

IEDEREEN WELKOM!

Iedereen is welkom! Breng dus zeker familie en vrienden mee. Alleen uw trouwe viervoeter kunnen wij wegens hygiënevoorzorgen niet toelaten binnen onze bedrijfsmuren. Ons bedrijf is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. We kijken er alvast naar uit om u te mogen ontvangen!
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Wil je gratis een cultuur- of vrijetijdsactiviteit plaatsen?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen Media Support

Maaseik - Neeroeteren - Opoeteren
13-11-2018

Het Groot Dictee Heruitgevonden is een idee van de Stedelijke Bibliotheek van Mechelen. Vorig jaar vond het een eerste keer plaats bij de initiatiefnemers, met zestig deelnemers. Op 7 december 2018 om 20.00 uur wordt het gespeeld in een zestigtal bibliotheken tegelijk, verdeeld over heel Vlaanderen en Brussel. Ook de bibliotheek van Maaseik doet mee! Het Groot Dictee der Nederlandse taal was een...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Genk
13-11-2018

14u.-16u. Infobord Parking Luysmolen, Luysenweg 2, Bocholt Vanaf de Luysmolen neemt een Verkenner je mee op sleeptouw langs de A-beek. Hij dompelt je op interactieve wijze onder in de vele functies die water heeft in Kempen~Broek. Eindigen doet hij met de kracht van het Luysendrupke. Prijs: € 2 per persoon of € 5 per gezin. Inschrijven, is niet nodig.


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Mechelen
13-11-2018

Tijdens het weekend van 7, 8 en 9 december 2018 slaan huiskamergalerie yoHanneke en het herenhuis van IXOR de handen in elkaar en organiseren een gezamenlijk kerstevent. Voor een ”anders dan anders kadootje” tijdens de kerst kunt u op beide locaties terecht voor “KunstKado” (het herenhuis van IXOR – Schuttersvest 75) en “KOK III – Kunst onder de...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Deurne
13-11-2018

Aanstaande zaterdag, 17 november, tussen 12u en 17u, staan wij met onze cosplaygroep in samenwerking met Kruidvat en Enchanting Princesses in het Kruidvat te Wijnegem Shopping Center. Daar kan men met de cosplayers op de foto gaan waarbij de opbrengst volledig naar Rode Neuzen Dag gaat!


Meer info

Redactie inVlaanderen Media SupportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het