Wanneer   :  Halloween in Bulskampveld (Beernem) op zaterdag 28 oktoberOp zaterdag 28 oktober organiseert de Provincie West-Vlaanderen mysterieuze wandelingen voor Halloween in provinciedomein Bulskampveld in Beernem.

De gezinswandelingen starten tussen 13.30 en 16.05 uur. Elke 20 minuten vertrekken er twee wandelingen: één voor gezinnen met kinderen van 4 tot 7 jaar en één voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar.
Om 16.05 uur start een wandeling voor volwassenen rond de mysteries van de natuur.

Aansluitend van 16.30 tot 19.30 uur is er een Halloweenbar met kinderdansfeest, tuincinema en vrijlating van gerevalideerde vogels.

Wandeling voor gezinnen met kinderen van 4 tot 7 jaar
Eén van de 12 griezelprinsessen neemt de bezoekers mee op een wandeling met verschillende activiteiten zoals dansen met betoverde kikkers, sluipen door het toverbos en het sprookjestoneel ‘Tobias en Twaalfje’.

Wandeling voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar
De gezinnen gaan op stap met een tijdreiziger en reizen tijdens de wandeling naar het verleden van het Bulskampveld. Een korte busrit, waar ze het mysterie van de weerwolven in het Bulskampveld ontdekken, brengt de deelnemers naar het vertrekpunt van de wandeling. Tijdens de wandeling onderzoeken ze onder andere vleesetende planten, ontmoeten ze het ‘krakkevolk’, klimmen ze voor hun leven en verdiepen ze zich in het kasteelleven.

Praktisch

Datum: zaterdag 28 oktober van 13.30 tot 19.30 uur
Plaats: Bezoekerscentrum Bulskampveld, Bulscampveld 9 in Beernem
Prijs: 4 euro per persoon (inclusief onder andere kruidige soep, klein hapje, afsluitend drankje, spelactiviteiten, mysterieus verhaal, toneelmoment, enz.)
Inschrijven: vóór 21 oktober op 050 55 91 00 of via bulskampveld@west-vlaanderen.be - maximum 45 deelnemers per wandeling

[ www.west-vlaanderen.be/bulskampveld ]
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-10-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws voor de cultuuragenda?
 Meer nieuws over Provincie West Vlaanderen

Roeselare
18-10-2017

In het kader van ‘Buren bij Kunstenaars’ zijn de bekroonde kunstenaars van de Provinciale Prijs Kunstambachten 2001-2017 op zondag 22 oktober aanwezig in de tentoonstelling in de Directeurswoning in Roeselare. De kunstenaars Tine Deweerdt, Hanna Vanneste, Tine Vindevogel, Cynthia Jacobs, Lut Laleman, Peter Vermandere en Yves Obyn beantwoorden er vragen van de bezoekers over hun...


Meer info

Provincie West Vlaanderen
Knokke - Heist
16-10-2017

Zondagmorgen 15 oktober was er een bijzondere gast op bezoek in het Zwin Natuur Park (Knokke-Heist), een langstaartklauwier (Lanius schach). De langstaartklauwier, een uiterst zeldzame dwaalgast uit Azië, werd gisteren geringd in het Zwin Natuur Park door Didier Vangeluwe, hoofd van het Belgisch Ringwerk (BeBirds). De vogel kreeg een ring om de poot en vloog daarna de Zwinduinen en...


Meer info

Provincie West Vlaanderen
De Panne
13-10-2017

Op maandag 30 oktober organiseert de Provincie West-Vlaanderen belevingstochten ‘Hallo-wien-ist’ in het provinciaal Bezoekerscentrum De Nachtegaal in De Panne. De toegang is gratis. De tochten starten om 14 en om 15.30 uur en zijn op maat van kleuters en kinderen tot 12 jaar. De kinderen gaan mee op avontuur in de natuur rond De Nachtegaal, op zoek naar de verdwenen spullen van...


Meer info

Provincie West VlaanderenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het