Geen bedrag

contacteer de verkoper

Gemeente Herenthout stelt momenteel 7 percelen bouwgrond te koop die gelegen zijn tegen CardijnlaanBen je van plan om te bouwen en liefst in Herenthout? Heb je interesse in de aankoop van een bouwgrond? Gemeente Herenthout stelt momenteel 7 percelen bouwgrond te koop die gelegen zijn tegen Cardijnlaan. Je kan je van 1 juni 2018 tot en met 15 augustus 2018 kandidaat stellen bij het Loket Bouwen & Wonen op het gemeentehuis. 

Toewijzingsreglement
De gronden worden verkocht via een toewijzingsreglement dat door de gemeenteraad werd goedgekeurd. Aan de kandidaat-kopers worden punten toegekend overeenkomstig enkele criteria. Je mag al eigenaar zijn van eigendom (woning of bouwgrond).

Inschrijvingswijze
Bij afgifte van het ingevulde inschrijvingsformulier aan het Loket Bouwen & Wonen, voorzien van de nodige bijlagen en 25,00 euro inschrijvingsgeld, krijg je een gedateerd ontvangstbewijs mee waarmee je inschrijving definitief is. De inschrijvers worden uitgenodigd bij de bekendmaking van de uitslag op maandag 10 september 2018 om 18 uur.

Prijs
De prijzen van de bouwgronden werden vooraf vastgesteld. De kosten, rechten en erelonen van de notariële verkoopakte en de andere bijkomende kosten van de koop zijn ten laste van de koper, zoals de kosten van de verkavelingsakte, bodemattest en stedenbouwkundige inlichtingen. Deze zijn niet vervat in de koopprijs.

Bouw- en woonverplichting
Wie een perceel aankoopt, is verplicht de ruwbouw van de woning binnen de 7 jaar na het verlijden van de aankoopakte te voltooien. De woning moet binnen de 8 jaar bewoond zijn en gedurende een ononderbroken termijn van 10 jaar bewoond blijven door de eigenaar.

Meer weten?
De documenten en meer informatie kan je tijdens de openingsuren van het gemeentehuis bekomen bij het Loket Bouwen & Wonen, via bouwen.wonen@herenthout.be of telefonisch op 014 50 78 47. Ook om je kandidaat te stellen ben je hier aan het juiste adres.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  14-06-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Herenthout

Herenthout
31-05-2018

Op zondag 17 juni 2018 vindt in GOC Ter Voncke van 14u tot 18u de derde editie van de Herenthoutse Vrijetijdsbeurs plaats. Het wordt opnieuw een grootschalig en laagdrempelig evenement waarop de Herenthoutse jeugd-, sport- en (socio)culturele verenigingen zichzelf voorstellen. Er is kinderanimatie voorzien, een kinderpuzzel- en zoektocht, een signeersessie met Geronimo Stilton, een...


Meer info

Herenthout
Herenthout
02-05-2018

Het lokaal bestuur heeft een vacature van schoonmaker (m/v) voor het patrimonium. Het gaat om een halftijdse functie (19u/week) van bepaalde duur in contractueel dienstverband. Je bent verantwoordelijk voor het wekelijks onderhouden van de lokalen van het lokaal bestuur. Solliciteren doe je schriftelijk naar OCMW, Bouwelse Steenweg 52, 2270 Herenthout of per mail naar...


Meer info

Herenthout
Herenthout
02-05-2018

Wat? Wat is de impact van de sociaal-emotionele ontwikkeling op het dagelijkse leven van mensen met autisme? Wat is het evenwicht tussen de omgeving aanpassen aan de noden van kinderen met autisme en regels aanleren en vaardigheden versterken? Je leert hoe je conflicten kunt vermijden en aanpakken. Spreekster Els Smekens, onderwijzeres met een masterdiploma autisme Praktisch De infosessie...


Meer info

HerenthoutAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het