Geen bedrag

contacteer de verkoper

Gemeente Herenthout stelt momenteel 7 percelen bouwgrond te koop die gelegen zijn tegen CardijnlaanBen je van plan om te bouwen en liefst in Herenthout? Heb je interesse in de aankoop van een bouwgrond? Gemeente Herenthout stelt momenteel 7 percelen bouwgrond te koop die gelegen zijn tegen Cardijnlaan. Je kan je van 1 juni 2018 tot en met 15 augustus 2018 kandidaat stellen bij het Loket Bouwen & Wonen op het gemeentehuis. 

Toewijzingsreglement
De gronden worden verkocht via een toewijzingsreglement dat door de gemeenteraad werd goedgekeurd. Aan de kandidaat-kopers worden punten toegekend overeenkomstig enkele criteria. Je mag al eigenaar zijn van eigendom (woning of bouwgrond).

Inschrijvingswijze
Bij afgifte van het ingevulde inschrijvingsformulier aan het Loket Bouwen & Wonen, voorzien van de nodige bijlagen en 25,00 euro inschrijvingsgeld, krijg je een gedateerd ontvangstbewijs mee waarmee je inschrijving definitief is. De inschrijvers worden uitgenodigd bij de bekendmaking van de uitslag op maandag 10 september 2018 om 18 uur.

Prijs
De prijzen van de bouwgronden werden vooraf vastgesteld. De kosten, rechten en erelonen van de notariële verkoopakte en de andere bijkomende kosten van de koop zijn ten laste van de koper, zoals de kosten van de verkavelingsakte, bodemattest en stedenbouwkundige inlichtingen. Deze zijn niet vervat in de koopprijs.

Bouw- en woonverplichting
Wie een perceel aankoopt, is verplicht de ruwbouw van de woning binnen de 7 jaar na het verlijden van de aankoopakte te voltooien. De woning moet binnen de 8 jaar bewoond zijn en gedurende een ononderbroken termijn van 10 jaar bewoond blijven door de eigenaar.

Meer weten?
De documenten en meer informatie kan je tijdens de openingsuren van het gemeentehuis bekomen bij het Loket Bouwen & Wonen, via bouwen.wonen@herenthout.be of telefonisch op 014 50 78 47. Ook om je kandidaat te stellen ben je hier aan het juiste adres.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  14-06-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Herenthout

Herenthout
17-09-2018

Dit najaar organiseren de 5 bibs van Neteland verschillende lezingen rond het thema ‘gezondheid’. Olen bijt de spits af op dinsdag 18 september. In de bib leert David Dewulf je hoe je via ‘Mindfulness’ beter om kunt gaan met de drukte en de stress van het leven zodat je elk moment van je leven ten volle leeft. Op woensdag 3 oktober 2018 zet sportcoach en...


Meer info

Herenthout
Herenthout
+1
23-08-2018

Op maandag 17 september 2018 start aannemer ADAMS nv met de weg- en rioleringswerken in Zwanenberg & Bergense Steenweg (gedeelte tussen Koestraat en Cardijnlaan). De uitvoeringstermijn bedraagt 80 werkdagen. Om de bereikbaarheid van de woningen zo optimaal mogelijk te houden en de veiligheid te garanderen is het noodzakelijk om gedurende de werkzaamheden de volgende verkeers-en...


Meer info

Herenthout
Herenthout
19-07-2018

RUSSIA18 - SPAARACTIE WK VOETBAL Het gemeentebestuur heeft ter ondersteuning van de lokale economie en naar aanleiding van het WK-voetbal in Rusland een WK-spaaractie op touw gezet. De actie kende een overweldigend succes. 41 handelaars hebben deelgenomen aan de actie. Klanten kregen bij elk bezoek bij een van de deelnemende handelaars een sticker. Een spaarkaart met 5 stickers en met...


Meer info

HerenthoutAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het