Clics Koksijde: een zomer lang speelplezier met de Clics-blokjesDe gemeente Koksijde en de Belgische speelgoedfabrikant Clics presenteren voor jonge en wat oudere kinderen (met ouders en grootouders), een zomer lang speelplezier. Van 12 juli tot 27 augustus veroveren de Clics-blokjes het c.c. CasinoKoksijde!


Speelzones - In de verschillende speelzones liggen voor de kinderen liefst 150.000 blokjes in 22 verschillende kleuren en ook accessoires zoals wielen klaar. Jongens en meisjes kunnen hun mooiste creaties maken in de themahoeken van o.a. Clics Build & Play, Zoo, Dinos, Racing, Heros, Glitter en Fashion! Gebrek aan inspiratie? Geen probleem, de bouwplannen helpen je op weg.


Nieuw: clicformers - Kinderen kunnen in primeur met de splinternieuwe blokken van Clicformers spelen! Een volledig nieuwe spelbelevenis voor kleine constructeurs!


Elk zijn zakje – Genoeg gespeeld? Je gaat niet met lege handen naar huis. Aan de uitgang mag je een zakje Clics-blokjes meenemen. Wil je er meer? Dan vind je in de Clics-shop vele boxen met allerhande blokjes aan scherpe prijzen. Daar vind je ook de nieuwe Clicformer blokjes.
Bouwwedstrijd - Met je blokken thuis kan je ook meedoen aan de grote bouwwedstrijd van Clics. Laad een foto of een video van je originele bouwwerk op de website van Clics en wie weet win je een mooie prijs.

Nieuws - Om op de hoogte te blijven van het evenement, bezoek facebook.com/clicskoksijde.
Open - 12 juli tot 27 augustus, dagelijks van 14-18 u. (dinsdag gesloten)


Toegang - gratis voor kinderen onder de 3 jaar, vanaf 3 jaar 5 euro pp (incl. starterszakje Clics-blokjes t.w.v. 3,99 euro)
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  27-06-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Koksijde

Koksijde
16-01-2018

De gemeente Koksijde heeft een hele waaier aan activiteiten voor een perfect UiTje met kinderen. Veel klassen uit het binnenland konden reeds enthousiast genieten van deze activiteiten tijdens een uitstap aan zee. Met het project UiTjuf en UiTmeester wil de gemeente ook de scholen in Koksijde en dus ook hun leerlingen warm maken voor al het moois dat Koksijde te bieden heeft op cultureel en...


Meer info

Koksijde
Koksijde
10-01-2018

Op donderdag 11 januari om 14 uur, verzamelen 924 kinderen van de verschillende Koksijdse scholen op de Niels Albert-duin om hun BK-kunstwerk te onthullen in aanwezigheid van Sven Vanthourenhout en Lander Van Hove, schepen van Onderwijs. De kinderen van alle scholen in Koksijde én Oostduinkerke maakten in het najaar van 2017 creatieve zeefietsen in de Belgische kleuren om onze...


Meer info

Koksijde
Koksijde
10-01-2018

Op 13 en 14 januari 2018 landt het voltallige cyclocrosspeleton in Koksijde voor een Belgisch Kampioenschap in het Koksijdse zand. Genoeg redenen om te gaan grasduinen in de geschiedenis van het BK en opnieuw eer te brengen aan de helden van vroeger en nu. Het wordt zeker geen saaie geschiedenisles, wel een bonte tentoonstelling met foto’s, fietsen, truien en veel meer. Een eerbetoon aan de...


Meer info

Koksijde
Koksijde
13-12-2017

Sinds 24 maart 2006 is de nieuwe Europese zwemwaterrichtlijn van kracht. De richtlijn is van toepassing op alle zwemwateren in vijvers, meren en rivieren waar een groot aantal mensen zwemt. Zwemmen mag er niet permanent verboden zijn. De richtlijn is ook van toepassing op de badzones aan de kust. Ze is niet van toepassing op zwembaden. Europa heeft met de zwemwaterrichtlijn twee doelstellingen....


Meer info

KoksijdeAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het