De StiltehoeveWELKOM OP DE STILTEHOEVE

Te midden van de ongerepte natuur nodigt de Stiltehoeve uit tot vertraging en even stilstaan. Steeds meer mensen ervaren vandaag de behoefte aan een plek waar ze kunnen ontsnappen aan de rush van het dagelijkse leven. Het continue in verbinding zijn met alles en iedereen en de snelheid waarmee alles moet gebeuren, maakt dat we meer en meer onszelf verliezen.

Stille, groene gebieden hebben een gunstige invloed op de gezondheid en het welbevinden. Bond zonder Naam investeert met haar Stiltehoeve in vertraging en ademruimte voor iedereen. Met een ruim aanbod rond stilte, meditatie en tal van workshops wil de Stiltehoeve zowel individuen als groepen inspireren tot meer vertraging, stilstaan en reflectie.

 

VERBLIJVEN IN STILTE 

In een klimaat van druk, drukker, drukst, zijn enkele dagen in de stilte midden in de natuur een rustpunt om het leven te laten bezinken.

Wie zichzelf enkele stiltedagen wil gunnen, kan ook reserveren in de Stiltehoeve zonder in te tekenen op een specifiek aanbod.
Het minimumverblijf is één overnachting in vol pension.

Logeren in vol pension
Dit kan op basis van een gedeelde kamer met gemeenschappelijk sanitair op de gang, een gedeelde kamer met eigen badkamer of een single kamer met gemeenschappelijk sanitair.
 

Je geniet een korting wanneer je langer dan één nacht verblijft: 10% bij 2 overnachtingen, 20% vanaf 3 nachten. De korting is van toepassing op de kamerprijs (excl. catering) die je betaalt voor een individueel stilteverblijf (niet bij workshops). Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen. 

Volpension houdt in: ontbijt, middag- en avondmaal. 
Op de dag van aankomst ben je welkom vanaf 16u. De eerste vegetarische maaltijd is om 18u30. Ontbijt om 8u. Op de dag van vertrek dien je de kamer om 9u30 te verlaten. Je middagmaal om 13u is evenwel nog meegerekend en je mag tot 14u30 op de hoeve blijven. We houden ondertussen je bagage in bewaring.

Stiltehoeve Metanoia stelt met aandacht en zorg haar prijzen vast. Het behoort tot de missie van de Stiltehoeve om iedereen de kans te geven deel te nemen aan het programma-aanbod. Op die manier kunnen sommige gasten in aanmerking komen voor een 'sociaal tarief'. Aan grotere organisaties en bedrijven wordt daarnaast gevraagd een 'hoger tarief' te betalen in solidariteit met  het 'sociaal tarief'. Elke aanvraag daarvoor dient te gebeuren via info@stiltehoeve.be.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-05-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over de Stiltehoeve

Damme
11-05-2018

Op zondagochtend is de stilte anders en bijzonder. Alles ademt rust uit. Op de Stiltehoeve kan je genieten van een zondagontbijt… in stilte. Je dag begint met een rustgevende meditatie gevolgd door een heerlijk ontbijtbuffet. Daarna kan je je hoofd volledig leeg maken tijdens een wandeling in de groene weidse omgeving. Zondag 1 juli van 7:30 tot 12u €17


Meer info

de Stiltehoeve
Damme
11-05-2018

In dit type Stilteweek, een meditatieretraite, gaan we op zoek naar onze eigen diepste stilte en leren we die mee te nemen in dagelijkse activiteiten om deze daarna ook thuis en op ons werk te kunnen doortrekken. Zitmeditaties in zenstijl, een satsang, een half uur basisyoga en tenslotte een uurtje sacrale dans worden over de dagen verdeeld. Er is daarnaast nog heel wat vrije tijd om in stilte...


Meer info

de Stiltehoeve
Damme
11-05-2018

Op deze inspirerende, landelijke locatie, nemen we de quote van Leonard Cohen ‘If you don’t become the ocean, you’ll be seasick every day’ als leidraad. Stil worden als de oceaan betekent neerdalen, ontspannen en genieten. Het is rusten in je onverwoestbare, open liefdesaard. Eenvoudig en nabij. We laten ons energiesysteem, dat meestal opgetrokken is, dalen in een...


Meer info

de StiltehoeveAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het