Welkom bij Vous Lé VousOnze ruime hotelkamers en suites zijn ondergebracht in de vroegere schapenstallen van een gerestaureerd boerderijtje uit 1900.

De kamers zijn voorzien van alle modern comfort en hebben een heerlijk bed om in weg te dromen….elke kamer is voorzien van een privé terras en in de badkamer heb je het gevoel buiten in de natuur te staan. Met vloerverwarming en vochtregulatie op de kamer kan niets u tegenhouden van een perfecte nachtrust.

‘s Morgens staat er een streekgebonden ontbijtbuffet klaar met zicht op de kruidentuin en een haardvuur in de winter. Een eitje en spek worden naar uw wens klaargemaakt.

Na het ontbijt kan u een fietstocht maken in het overweldigende haspengouw met Borgloon als vertrekpunt of een bezoek brengen aan de stad van de smaak Hasselt of aan het historische Tongeren.

In samenwerking met Egide Meertens Plus Architecten zijn er begin van het jaar drie suites bijgekomen. Wij hebben nu een familie kamer en een grote suite met extra groot bed en een connecting kamer voor grote gezinnen of families.

Indien u met een collega’s of het bedrijf een aantal dagen wenst door te brengen in ons hotel met vergadering, lunch en diner en dit tijdens een midweek stuur dan je aanvraag naar info@vouslevous.be en wij werken een mooi, voorstel voor u uit.

http://www.vouslevous.be

 

Schitterende wandelingen:

Het Haspengouwse landschap, haar uitgestrektheid en de rust die er van uitstraalt hebben ons destijds doen besluiten hier naar toe te verhuizen. Voor wandelaars zijn er behalve de GR-routes nog een tiental wandelgebieden in kaart gebracht door het Regionaal Landschap Haspengouw (RLH).

www.rlh.be

 

Fietsparadijs Limburg:

Wij hebben een tandem die mits reservatie beschikbaar is voor onze gasten, fietsen kunnen gehuurd worden en de kamers op het gelijkvloers hebben een terras zodat uw fiets veilig staat.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  15-11-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het