Hotel Boomgaard RekemWelkom in Hotel Boomgaard
Van harte welkom als nieuwe bewoner van het mooiste dorp van Vlaanderen…. 

Voor de inwoners van Oud-Rekem was de toekenning in 2008 van de titel “Het mooiste dorp van Vlaanderen” een bevestiging van een geheim dat zij al generaties lang koesterden: dit schattig dorp met stadsallures is een bijzonder leuke plaats om te wonen. Vanaf nu kan u als gast deel uitmaken van deze droomlocatie want tijdens uw verblijf in Hotel Boomgaard wordt u immers, ook al is het maar voor even, mede-inwoner van deze parel van het Maasland…..


Ons gloednieuw hotel ligt, hoe kan het ook anders, in een historisch kader en is dan ook de ideale uitvalsbasis om het centrum van Oud-Rekem en haar omgeving te verkennen én te beleven. De harmonieuze combinatie van cultuur, natuur en gastronomie laten je zéker wegdromen en juist dat ultieme vakantiegevoel maken we compleet door onze gastvrijheid, de luxe kamers, het leuke privé-terras, het heerlijk ontbijtbuffet en de ligging langs het fietsroute- en wandelwegennetwerk, de Maas, het Albertkanaal, de Zuid-Willemsvaart en het Verbindingskanaal.


Door haar moderne inrichting, de fijne omgeving en de euregionale ligging staat Hotel Boomgaard garant voor een leuk uitje met, letterlijk en figuurlijk, grenzeloze mogelijkheden!

 

KAMERS

De 7 moderne, sfeervol ingerichte, gelijkvloerse kamers beschikken over telefoon, radio en TV, gratis wifi, safe, ijskast, privé-terras en een mooie badkamer.


Hotel Boomgaard beschikt over ruime aan elkaar gekoppelde (familie)kamers en is vanzelfsprekend ook toegankelijk voor personen met een lichamelijke beperking.

 

 

VAKANTIEWONING

Hotel Boomgaard stelt tevens een vakantiewoning te huur die voor korte verblijven kan worden gehuurd. De vakantiewoning bestaat uit twee verdiepingen met twee mooi ingerichte slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een eigen aansluitende badkamer met een douche, een wastafel, een toilet en een haardroger, alsook andere benodigdheden zoals shampoo, douchegel, douchekapjes en schoenpoetsdoekjes. Bovendien staat in elke kamer een televisietoestel.

Verder vindt u in de vakantiewoning een knusse zithoek en een volledig ingerichte keuken, die voorzien is van een kookplaat, een koelkast en een microgolf.

In de hele vakantiewoning is er gratis wifi voorzien en er is een telefoontoestel aangesloten. 
Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de andere diensten van het hotel en staat het personeel steeds paraat om uw vragen te beantwoorden.

 

ORGANISATIERUIMTE 

Dankzij een multifunctionele zaal en een prachtige kerkruimte creëren we bij ons ook het exclusieve kader voor de organisatie van seminaries, (lunch)vergaderingen, conferenties, tentoonstellingen, familiebijeenkomsten, recepties, diners, banketten, koffietafels...

 


 

ONZE TROEVEN!

  • gloednieuw hotel in het mooiste dorp van Vlaanderen
  • zeven prachtige luxe rookvrije kamers
  • uitgebreid ontbijtbuffet
  • gratis wifi
  • langs het fietsroutenetwerk (vlakbij knooppunt 58)

 

MEER INFO – CONTACT

Klik hieronder op ons logo

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  14-02-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het