Vakantiehuis Aan Maas & GrensOns vakantiehuis beschikt over 2 gîtes, beide voor 4 personen gelegen aan de Maas.
 

KAMERS

De Bommesaar

Beschikt over een woonkamer, keuken, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met tweemaal een eenpersoonsbed, badkamer met inloopdouche en apart toilet, ruime parkeergelegenheid. Kinderbed en stoeltje op aanvraag.

Op Swevers

Beschikt over een woonkamer, keuken, een slaapgelegenheid met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met tweemaal een eenpersoonsbed, badkamer met inloopdouche en toilet. Buiten bevind zich een dakterras en ruime parkeergelegenheid. Kinderbed en stoeltje op aanvraag.

 

OMGEVING

Rondom en in Kessenich kan men allerlei monumenten gaan bezichtigen, een fietsroute volgen met een prachtig uitzicht langs de Maas waarbij men onderweg kan stoppen aan allerlei restaurantjes & cafés. Ook voor de kinderen ligt er in Kessenich de binnenspeeltuin Alles Kids & ons dorp ligt tussen de twee plaatsen Maaseik en Thorn.


SHOPPEN

Centraal gelegen tussen Maasmechelen Village en Roermond Outlet.
 

LOCATIE

Kessenich is het meest noordoostelijke dorp van België. Het is een klein dorpje waar de Maas een natuurlijke grens vormt met Nederland. Het beschikt over 3 natuurgebieden waaronder het Vijverbroek, de Kollegreend & het Koningssteen. Naast de Maas vloeien er nog twee andere rivieren door het dorp namelijk de Witbeek & de Itterbeek.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-03-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het