Super nieuwe webcam Strand en zee De Panne. Prachtige beelden!Sinds een paar dagen is er een nieuwe supercamera geplaatst op het dak van Restaurant Leopold 1 in De Panne, deze geven prachtige beelden van hoge kwaliteit, zonder haperingen, zelfs bij uitvergroting naar volledig scherm (knop, rechter beneden hoek van beeld). 

Voor de sporters, strandsportbeoefenaars, wandelaars of ieder die even wil glimpen hoe het is aan zee, een meerwaarde voor ieder die graag de atmosfeer van de zee beleeft.

Zie www.leopold1.be 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Leopold 1 Brasserie Restaurant Reserveer
 
Op:  26-03-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Staat jouw bedrijf al in de gids?
 Meer nieuws over Leopold 1 Brasserie Restaurant

De Panne
+11
08-04-2018

Welkom op de Zeedijk van De Panne. Eerlijke brasserie-keuken met dagverse bereidingen en seizoensgebonden suggesties tot huisgemaakt roomijs. Talrijke gins, aperitieven en Thaise gerechten. Ruim koffie- en theeaanbod met vers gebak. Op mooie dagen kan u op ons strandterras heerlijk aperitieven in de lounge of tafelen met de voeten in het zand. Maar ook binnen kan u steeds terecht in ons...


Meer info

Leopold 1 Brasserie Restaurant
De Panne
+2
26-03-2018

Wij zoeken versterking voor ons zaalteam, (m/v) Jobstudenten, vast, flexi-job. Goede verloning, Brasserie restaurant met vaste waarden sinds 30 jaar. Contact: luc@leopold1.be www.leopold1.be We kijken naar U uit!


Meer info

Leopold 1 Brasserie RestaurantAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het