Malinovskyi naar Atalanta Bergamo!KRC Genk bereikte een akkoord met Atalanta Bergamo over de transfer van Ruslan Malinovskyi. 

De 26-jarige Malinovskyi was reeds sinds januari 2016 in Genk, eerst op huurbasis van Shakhtar Doñetsk. KRC Genk geloofde van bij de start in de Oekraïense middenvelder, en lichtte zijn aankoopoptie in juli 2017. 

Met zijn inzet en fantastische traptechniek groeide Ruslan snel uit tot een vaste waarde. Afgelopen seizoen werd het absolute hoogtepunt. Ruslan was ijzersterk, goed voor maar liefst 51 wedstrijden, 16 doelpunten en 16 assists. Het leverde hem een nominatie op voor Profvoetballer van het Jaar en Ruslan won de Gouden Schoen van onze supporters, uitgereikt door het OSV. 

Onze vierde titel was de titel van het collectief, de hele club, maar toch zeker en vast ook een stukje de titel van Ruslan. 

Zijn avontuur bij Genk zit er na 3,5 seizoen op. Door de grote poort trekt hij nu richting Serie A. Bij Atalanta Bergamo staat hij weer samen op het veld met Timothy Castagne. Twee Genkies, twee Genkse ambassadeurs in één van de sterkste competities van de wereld.

Bedankt Ruslan! En veel succes!
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  17-07-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KRC Genk official

Genk
19-08-2019

Eindelijk is het zover: Opnieuw Champions League. Het kampioenenbal. We hebben er zo lang naartoe gewerkt. Zo lang van gedroomd. Donderdagavond 29 augustus om 18u wordt er geloot in Monaco. Dan kennen we onze drie tegenstanders in de groepsfase van de Champions League én de wedstrijddata. De beste voetbalploegen ter wereld zitten in de potten waaruit straks ook “KRC Genk (BEL)”...


Meer info

KRC Genk official
Genk
18-08-2019

“De spelers hebben deze week goed gereageerd op het trainingsveld,” vertelde coach Mazzu voor de wedstrijd. “We zitten met Waasland-Beveren in hetzelfde schuitje. Ons seizoensbegin is niet goed. Om te winnen hebben we intensiteit in de duels en organisatie nodig. Dat heb ik gezien op training. Als we de drie punten pakken keert de kalmte meteen ook terug,” besloot onze...


Meer info

KRC Genk officialAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het