KRC Genk - Opnieuw 5-0 winst in derde oefenwedstrijd - herbekijk de wedstrijd!Herbekijk de wedstrijd integraal op onze Youtube pagina.

Op de vierde dag van de zomerstage in Horst stond vanavond een oefenwedstrijd op het programma. Het nationaal elftal van de Verenigde Arabische Emiraten was de tegenstander. Nieuwkomers Paintsil en Gano maakten voor het eerst deel uit van de selectie.

Pittige start van Genk

Onze ploeg leek geen last te hebben van de warme zon. Al na tien minuten stond de 2-0 op het scorebord. Eerst kon Samatta de bal tegen de netten trappen, daarna krulde Pozuelo een vrije trap enig mooi voorbij de doelman. Vijf minuten later is het opnieuw Pozuelo die betrokken is bij een doelpunt. Een scherpe voorzet werd door Berge tegen de lat getrapt, maar Piotrowski was alert en knalde staalhard binnen, 3-0!

Veel kansen

Het was een leuke oefenpot, niet alleen voor de supporters langs het veld, maar ook de livestream op onze Youtube werd druk bekeken. Met Ndongala, Samatta en Trossard kregen we nog enkele kansen om de voorsprong uit te breiden. In minuut 40 even paniek op de Genkse bank. Ndongala krijgt een stoot terwijl hij op doel probeerde te trappen en ging neer. Hij werd vervangen door Benson, die op slag van rust na een prachtige combinatie met Trossard de 4-0 tegen de netten kon trappen.

Nieuwkomers Gano en Paintsil

Ook in de tweede helft trok onze ploeg naar voren. Met Paintsil en Gano kwamen twee nieuwe jongens tussen de lijnen. Zij maakten hun eerste minuten voor Genk. Paintsil toonde onmiddellijk initiatief en kon samen met Malinovskyi en Benson voor gevaar zorgen.

Een vijfde doelpunt viel na twintig minuten in de tweede helft. Malinovskyi bracht de bal hoog en aan de tweede paal voor tot bij Dewaest. Die kopte de bal voorbij de doelman, goed voor zijn 2e doelpunt in deze voorbereiding. 5-0, meteen ook de eindstand van deze oefenwedstrijd. Op naar zondag, dan spelen we opnieuw in Horst tegen Valenciennes! Forza Racing!

Opstelling KRC Genk 1e helft: Jackers, Khammas, Aidoo, Brabec, Maehle, Berge, Piotrowski, Pozuelo, Trossard, Ndongala (40’ Benson), Samatta.

Opstelling KRC Genk 2e helft: Jackers, Uronen, Wouters, Dewaest, Seigers, Heynen (75’ Adewoye), Malinovskyi, Paintsil, Zhegrova, Benson, Gano

Doelpunten :

6: 1 - 0 : Samatta
9’: 2 – 0 : Pozuelo
15’: 3 – 0 : Piotrowski
45’: 4 – 0 : Benson
65’: 5 – 0 : Dewaest

#samengenk
 
 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  06-07-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KRC Genk official

Genk
13-11-2018

Gisteren vertrokken 12 spelers van onze A-kern spelers naar hun nationaal elftal voor interlandverplichtingen. Een overzichtje: Danny Vukovic - Australië (17/11: Australië - Korea & 20/11: Australië - Libanon) Sander Berge - Noorwegen (16/11: Slovenië - Noorwegen & 19/11 Cyprus - Noorwegen) Jakub Piotrowski - Polen U21 (16/11: Polen - Portugal & 20/11:...


Meer info

KRC Genk official
Genk
11-11-2018

“Coach Storck heeft gezorgd voor een compleet anders Moeskroen,” vertelde coach Clement voor de wedstrijd. “Er is opnieuw discipline en ze zetten erg goed druk. Achteruit kruipen doen ze niet meer en ze schakelen snel om. We zullen van bij het begin bij de pinken moeten zijn. Een slap begin als tegen Besiktas kunnen we ons niet opnieuw permitteren.” De Genkse coach koos...


Meer info

KRC Genk official
Genk
10-11-2018

KRC Genk is trots om te melden dat de 16-jarige Andras Nemeth gisterenavond zijn eerste contract tekende bij KRC Genk. De jonge Hongaar maakte twee jaar geleden de overstap van Hasselt naar de Jos Vaessen Talent Academy. Andras heeft met zijn 1m82 heel wat scorend vermogen en is technisch goed onderbouwd. Hij is ook jeugdinternational bij Hongarije. Er was heel wat buitenlandse interesse voor...


Meer info

KRC Genk official
Genk
>>
08-11-2018

"Besiktas zal ongetwijfeld revanche willen nemen na hun verlies in de heenmatch, maar we zijn er klaar voor. We mogen zeker niet denken dat de wedstrijd al gewonnen is. Integendeel, we zullen hard moeten knokken." Dit en nog meer vertelde Dieumerci Ndongala bij KRC Genk TV.


Meer info

KRC Genk officialAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het