Wedstrijdwijzigingen: U13De U13 Blue oefent op zaterdag 3 november om 10 uur op onze accommodatie tegen KFC MD Halen.

2018-09-26
Op vraag van RSC Anderlecht worden de competitiewedstrijden in de Super League omgewisseld.
KRC speelt nu thuis op zaterdag 13 oktober om 20.30 uur op het B-terrein van de Luminus Arena. De wedstrijd wordt niet op 12 oktober gespeeld omwille van de interland van de Belgische mannenploeg tegen Zwitserland in het kader van de Nations Cup.
De verplaatsing naar RSC Anderlecht vindt plaats op zaterdag 30 november.

De Beloften zullen de eerder uitgestelde competitiewedstrijd tegen Zulte Waregem spelen op zaterdag 17 november om 14.30 uur op onze accommodatie.

De wedstrijd van de U12 in Boxberg wordt op vraag van de thuisploeg uitgesteld van zaterdag 29 september naar woensdag 10 oktober om 18.30 uur

2018-09-05
De competitiewedstrijd van Eendracht Louwel tegen de C-ploeg wordt verplaatst van zaterdag 8 september naar maandag 10 september om 20 uur omdat Louwel nu zaterdag bekerverplichtingen heeft.

2018-08-29
In de reeks van de U13 Blue geeft Zonhoven VV algemeen forfait. 
Hierdoor vervalt de thuiswedstrijd van zaterdag 15 september en de uitwedstrijd van zaterdag 3 november in Zonhoven.

2018-08-23
De competitiewedstrijd van de Beloften op het veld van VC Moldavo verhuist op zaterdag 24 november van de namiddag naar de avond. Aftrap om 19.30 uur.

Vorig nieuws
Forfait van SK Herkenrode in reeks U13 G: Wegens het forfait van SK Herkenrode vervallen de wedstrijden van 15 september en 3 november voor de U13 White.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  09-10-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KRC Genk Ladies

Genk
09-10-2018

Volgende zaterdag om 20.30 uur speelt onze eerste ploeg in het B-stadion van KRC tegen kampioen en leider RSC Anderlecht. Kom onze speelsters aanmoedigen!


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
05-10-2018

Wegens de interland van de Red Flames tegen Zwitserland zijn er dit weekend geen wedstrijden in de Super League. Wel competitie in Eerste nationale waar KRC Genk Ladies de verre trip maakt naar Femke Westhoek Merkem Diksmuide. De ploeg wordt geleid door assistant coach Davy Neyens, vermits coach Thomas Jansen met de nationale U19 in Armenië vertoeft. Ook speelsters Janne Geers en Aster...


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
02-10-2018

KRC Genk Ladies en coach Patrick Slegers hebben beslist de samenwerking te beëindigen. De club benadrukt dat beiden in onderling overleg uit elkaar gegaan zijn en wenst Patrick Slegers veel succes met zijn verdere carrière. KRC Genk Ladies is nu op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor haar team in de Super League Vrouwenvoetbal.


Meer info

KRC Genk LadiesAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het