Word lid van de Stedelijke Sportraad van TorhoutEen nieuwe legislatuur betekent een nieuwe sportraad. Wil je lid worden van de Stedelijke Sportraad van Torhout? Aarzel niet om aan te sluiten!

 

 

Nu de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd is, worden de adviesraden opnieuw samengesteld.

Ben je geïnteresseerd in het sportbeleid van de stad, actief binnen de sportwereld, wil jij jouw sportvereniging vertegenwoordigen binnen de sportraad… en wil je samen met de sportraad adviezen verlenen over het sportbeleid in de stad? Twijfel dan niet om lid te worden van de Stedelijke Sportraad van Torhout.

 

De Stedelijke Sportraad bestaat uit 4 instanties, de Algemene Vergadering, Raad van Sportambassadeurs, het Dagelijks Bestuur en werkgroepen.

 

De Algemene Vergadering staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in sportbeleid, die sport met een brede kijk bekijkt, die geïnteresseerd is in wat er leeft in Torhout… Het hoofddoel van de Algemene Vergadering is om mensen samen te brengen rond sport en informatie uit te wisselen over de evoluties in het Vlaamse en Torhoutse sportlandschap.

 

De Raad van Sportambassadeurs wordt verkozen uit alle kandiderende leden door de Algemene Vergadering. De Raad bestaat uit minimum 7 en maximum 13 leden, waaronder een voorzitter, een ondervoorzitter. Binnen de Raad van Sportambassadeurs wordt er gestreefd naar een gendergelijkheid, dat wil zeggen dat minimum 1/3 van het andere geslacht moet zijn. De Raad van Sportambassadeurs verleent advies over sport aan het stadsbestuur. Sportambassadeurs hebben een ruime interesse in het algemeen sportbeleid van de stad en denken hierover mee over de clubgrenzen heen.

 

De dagelijkse werking van de Stedelijke Sportraad ligt in handen van het Dagelijks Bestuur. Het Dagelijks Bestuur bestaat uit een voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris.

Werkgroepen worden opgericht naar gelang de noden om een specifiek thema of onderwerp grondiger te onderzoeken en zo gefundeerd adviezen te kunnen afleveren aan het stadsbestuur.

 

Ben je geïnteresseerd om bij te dragen aan het sportbeleid in Torhout en lid te worden van de Stedelijke Sportraad? Stel je dan zeker kandidaat vóór 6 mei 2019 via www.torhout.be/sportraad.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  12-03-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Torhout

Torhout
26-06-2019

UPDATE - 43ste Paardenmarkt Torhout:Programma aangepast door voorspelde hitte. Het Lokaal Bestuur Torhout kondigde eerder al aan meer in te zetten op dierenwelzijn tijdens de 43ste editie van de Paardenmarkt op zaterdag 29 juni 2019. Aangezien het kwik komende zaterdag boven de 30 graden zal gaan, heeft het stadsbestuur beslist maatregelen te nemen. De 43ste Paardenmarkt gaat door, maar wordt...


Meer info

Torhout
Torhout
04-06-2019

Al een jaar lang zet het vrijwilligersloket van het Lokaal Bestuur Torhout, 'Torhout Vrijwilligt!', in op vrijwilligerswerk. Naast vragen i.v.m. vrijwilligerswerk, krijgt 'Torhout Vrijwilligt' regelmatig ook individuele vragen van kwetsbare mensen die om bijstand vragen in het dagdagelijkse leven. Het gaat vaak om mensen met psychologische problemen of fysiek kwetsbare mensen,...


Meer info

Torhout
Torhout
28-05-2019

Drie jaar geleden startte het denkwerk rond de stadskernvernieuwing van Torhout met het belevingsonderzoek van Architecture Workroom Brussels. Dit resulteerde in een projectdefinitie of programma voor het Masterplan. Het Masterplan is een visie op lange termijn op de ruimtelijke ontwikkelingen van de stadskern. Het bepaalt hoe de stadskern zal evolueren om antwoord te bieden aan de talrijke...


Meer info

Torhout
Torhout
07-05-2019

Wie de vuilnisbak correct gebruikt is sowieso een winnaar, met die woorden ging de 2e editie van de 'Properen' campagne begin april van start. Met al 9 winnaars sinds begin april, zijn we goed van start gegaan! Om de eerste campagnemaand af te sluiten kaapt de origineelste inzending tot nu toe één van de hoofdprijzen weg. Een duoticket voor Land of Love! Emmeline en Emma van...


Meer info

TorhoutAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het