Word lid van de Stedelijke Sportraad van TorhoutEen nieuwe legislatuur betekent een nieuwe sportraad. Wil je lid worden van de Stedelijke Sportraad van Torhout? Aarzel niet om aan te sluiten!

 

 

Nu de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd is, worden de adviesraden opnieuw samengesteld.

Ben je geïnteresseerd in het sportbeleid van de stad, actief binnen de sportwereld, wil jij jouw sportvereniging vertegenwoordigen binnen de sportraad… en wil je samen met de sportraad adviezen verlenen over het sportbeleid in de stad? Twijfel dan niet om lid te worden van de Stedelijke Sportraad van Torhout.

 

De Stedelijke Sportraad bestaat uit 4 instanties, de Algemene Vergadering, Raad van Sportambassadeurs, het Dagelijks Bestuur en werkgroepen.

 

De Algemene Vergadering staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in sportbeleid, die sport met een brede kijk bekijkt, die geïnteresseerd is in wat er leeft in Torhout… Het hoofddoel van de Algemene Vergadering is om mensen samen te brengen rond sport en informatie uit te wisselen over de evoluties in het Vlaamse en Torhoutse sportlandschap.

 

De Raad van Sportambassadeurs wordt verkozen uit alle kandiderende leden door de Algemene Vergadering. De Raad bestaat uit minimum 7 en maximum 13 leden, waaronder een voorzitter, een ondervoorzitter. Binnen de Raad van Sportambassadeurs wordt er gestreefd naar een gendergelijkheid, dat wil zeggen dat minimum 1/3 van het andere geslacht moet zijn. De Raad van Sportambassadeurs verleent advies over sport aan het stadsbestuur. Sportambassadeurs hebben een ruime interesse in het algemeen sportbeleid van de stad en denken hierover mee over de clubgrenzen heen.

 

De dagelijkse werking van de Stedelijke Sportraad ligt in handen van het Dagelijks Bestuur. Het Dagelijks Bestuur bestaat uit een voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris.

Werkgroepen worden opgericht naar gelang de noden om een specifiek thema of onderwerp grondiger te onderzoeken en zo gefundeerd adviezen te kunnen afleveren aan het stadsbestuur.

 

Ben je geïnteresseerd om bij te dragen aan het sportbeleid in Torhout en lid te worden van de Stedelijke Sportraad? Stel je dan zeker kandidaat vóór 6 mei 2019 via www.torhout.be/sportraad.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  12-03-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Torhout

Torhout
12-04-2019

Op de Dag van de Markt in Torhout vielen 30 personen in de prijzen. Ontdek de winnaars hier https://www.torhout.be/winnaars-dag-van-de-markt


Meer info

Torhout
Torhout
10-04-2019

Een nieuwe legislatuur betekent ook een nieuwe cultuurraad. Wil je lid worden van de Torhoutse cultuurraad? Aarzel niet om aan te sluiten! De mening kennen van inwoners is belangrijk. Nog beter is als inwoners zich ook engageren om mee te denken, mee te spreken en mee te adviseren over verschillende gemeentelijke aangelegenheden. Het lokaal bestuur hecht hier dan ook veel belang aan. Via een...


Meer info

Torhout
Torhout
09-04-2019

Het Lokaal Bestuur Torhout lanceert een verkoop van niet verhakselbaar hout uit kappingen in stedelijke groenzones, parken en bossen. In de laatste editie van het infomagazine Sparrensprokkels (april 2019) stond een foutieve datum vermeld. De uiterste indieningsdatum van de biedingen is 02 mei 2019. Elk bod mag dus nog steeds bezorgd worden aan de dienst financiën. Onze excuses voor de...


Meer info

Torhout
Torhout
09-04-2019

Het stedelijk zwembad bestaat 50 jaar en dat vieren wij het hele jaar door met een feestelijk programma. In april mag iedereen die geboren is in 1969 de hele maand gratis komen zwemmen. En we voorzien we nog meer leuke activiteiten. Op 1 april 2019 bestaat het stedelijk zwembad 50 jaar. Deze verjaardag kunnen we niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Om de 50ste verjaardag te vieren...


Meer info

TorhoutAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het