Ronse lanceert nieuwe cityclipRonse, stad met uitzicht! Dat zie je in de nieuwe cityclip. Negen jaar na de eerste cityclip is de parel van de Vlaamse Ardennen al heel wat veranderd, maar het nieuwe filmpje belicht nog steeds dezelfde troeven: Ronse, stad met natuur, traditie en dynamiek. Al mocht het deze keer wat korter en flitsender. Delen is toegestaan! ;-)

 

Ronse maakt werk van citymarketing

De voorbije maanden heeft de stad niet stilgezeten. Dit filmpje is het eerste in een mooie reeks van korte en verfrissende filmpjes. Ook andere belangrijke gebeurtenissen werden op een eigentijdse manier in beeld gebracht en moeten inwoners en bezoekers overtuigen van al het moois in Ronse. Weldra meer videonieuws! Berling, berlang, berling, berlang... ;-)

 

Fotowedstrijd #stadmetuitzicht

Naar aanleiding van de lancering van de nieuwe cityclip organiseert de stad Ronse ook een fotowedstrijd. “Trek een foto van Ronse en post deze op Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #stadmetuitzicht. Voeg er meteen ook #natuur, #traditie of #dynamiek aan toe. Begin september belonen we in elke categorie de mooiste en meest verrassende inzendingen met een mooie prijs! En wie weet zie je ondertussen jouw foto ook wel schitteren in één van onze publicaties.”
 
 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  19-05-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Ronse

Ronse
23-05-2017

Woensdag 7 juni om 19.30 u. De stedelijke Cultuurraad houdt een open Algemene Vergadering op woensdag 7 juni om 19.30 u. in de Collegiale St Hermes met als thema ‘de Fiertel en het Unesco-dossier’. Iedereen is welkom! Programma: - Eric Devos, conservator: Unescodossier: stand van zaken. - Bernard Decraene: Op zoek naar partners voor Unesco erkenning en gelijkaardige...


Meer info

Ronse
Ronse
23-05-2017

De zitdag van dinsdag 20 juni van de FOD Sociale Zekerheid, dienst tegemoetkoming personen met een handicap, werd geannuleerd. Deze zitdag heeft normaal gezien plaats elke derde dinsdag van de maand van 11 tot 12 u. in het Sociaal Huis.


Meer info

Ronse
Ronse
23-05-2017

Naar aanleiding van de lancering van de nieuwe cityclip organiseert de stad Ronse ook een fotowedstrijd. Trek een foto van Ronse en post deze op Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #stadmetuitzicht. Voeg er meteen ook #natuur, #traditie of #dynamiek aan toe. Begin september belonen we in elke categorie de mooiste en meest verrassende inzendingen met een mooie prijs! En wie weet zie je...


Meer info

RonseAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het