​Vandaag zijn de eerste bewoners van de nieuwe woonbloktoren 'Paspoel Anders' ingetrokken in hun nieuwe appartement.Tijdens de eerste bouwfase van het project 'PASPOEL ANDERS' (mei 2016-maart 2018) werden er - tussen de 3 bestaande blokken- 71 nieuwe appartementen gebouwd door aannemer STRABAG. 
Op 28 en 29 maart kregen de huurders de sleutel van hun nieuwe woonst. Tijdens de Paasvakantie werd er door velen geverfd, behangen, gepoetst en ingepakt… 
Vandaag is de verhuisbeweging gestart die 4 weken zal duren. Elke dag zullen 4 gezinnen herhuisvest worden door verhuisfirma DAC Verhuizingen, die werd aangesteld door Woonzo. 
"Huurders die de praktische organisatie van de verhuis niet zelf geregeld kregen, konden –via bemiddeling van Woonzo- rekenen op hulp van de klusjesdienst van de Piepel", weten directeur Inge Gaublomme en voorzitter Bart Princen. 


bijdrage: JeDo
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  16-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Tongeren-vandaag

Tongeren
22-04-2018

Gisteren werden de echtparen, die hun huwelijksjubileum vieren, in cc De Velinx ontvangen door het stadsbestuur. Vieren hun diamanten bruiloft (60 jaar): Jean en Betty Marx-Claes, Peter en Marie-Jeanne Coenegrachts- Streel, Nicolas en Marie Noldus-Palmaerts. Vieren hun gouden bruiloft (50 jaar): Guido en Francine Slechten-Thewissen, François en Helena Thijsen-Nies, Jozef en...


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
22-04-2018

Vandaag organiseert KIWANIS TONGEREN AMBIORIX een kledingophaling. Deze serviceclub haalt meer dan twintig jaar oude kleren, handtassen, schoenen en textiel op in Groot-Tongeren, Groot–Riemst, Groot–Bilzen en Groot–Hoeselt, om met de opbrengst sociale doelen te kunnen steunen. Er wordt gevraagd dat de kledingzak voor 9 uur ’s morgens buitengezet wordt, maar het is ook...


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
20-04-2018

Zangkoor de 'Val’se Merels' organiseerde een optreden in de inkomhal van het Vesaliusziekenhuis. Het zangkoor uit Val-Meer wilde de bezoekers die op dat moment naar huis gingen op die manier verrassen en een mooi moment bezorgen.


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
20-04-2018

In het midden van de Sint-Truiderstraat heeft zich een verzakking voorgedaan met enkele straatklinkers. De oorzaak ligt bij een waterlek. De straat is gedeeltelijk afgesloten.


Meer info

Tongeren-vandaagAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het