Nieuwe voorzitter MiddenstandsraadRecent werd Liesbeth Vanhay verkozen tot nieuwe voorzitter van de Middenstandsraad. Ze volgt Jef Vandamme op. 
Liesbeth baat samen met haar echtgenoot bakkerij Fastré uit (Hasseltsesteenweg).
Samen met Liesbeth hebben we een reeds nieuwe handelaars kunnen overtuigen om mee deel uit te maken van het middenstandsbestuur en met een nieuwe sterke equipe de middenstand te ondersteunen.

Liesbeth wenst vooreerst, en is volop hiermee bezig, een rondgang te doen bij alle handelaars om met iedereen die ze nog niet kent kennis te maken en anderzijds hun mening te vragen en ideeën te vergaren om bijkomende initiatieven op het vlak van middenstand in onze stad mogelijk te maken.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-10-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Tongeren-vandaag

Tongeren
12-02-2019

Vief organiseerde vandaag een voordracht over Jenever. Die werd gegeven door de directeur van het Jenevermuseum van Hasselt en een team vrijwilligers. "Het ging over het ontstaan en het stoken van Hasseltse jenever. En natuurlijk moest er ook geproefd worden. Het was een zeer gezellige namiddag". bijdrage: Ludo Jacobs


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
12-02-2019

Vlaams Cultuurminister Sven Gatz trekt opnieuw 200.000 euro subsidies uit voor het hiphopfestival in de Ambiorixkazerne. Burgemeester Dewael is content: "Dankzij een sterk dossier volgde een zeer positieve evaluatie en krijgt de stad hetzelfde subsidiebedrag als vorig jaar. We zijn aan 't onderhandelen om met dezelfde partners in zee te gaan voor de 2de editie van Hip Hub Hooray"!


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
09-02-2019

Mia Vanzurpele (52) uit Werm is de eerste weekwinnaar van het 'Valentijnsbudget', dankzij de Ambi.pas. Het levert haar 5000 punten of 500 euro op. De overhandiging vond voor de derde keer plaats bij Ambiorix droogkuis (Romeinse Kassei)


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
07-02-2019

Afgelopen nacht is Tony Souveryns (71) overleden. Tony was indertijd turnleraar in het College en gekend als een fervente basketter. In de jaren '90 was hij enkele jaren bondscoach van de nationale ploeg. Hij werd nadien technisch directeur bij de nationale basketballbond. Hij trainde ook diverse ploegen zoals Castors Braine en Leuven Tony woonde in Henis. In het seizoen 1992-1993 was hij...


Meer info

Tongeren-vandaagAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het