Nieuw opleidingstraject laat generation internet groeienEen hele nieuwe generatie staat klaar om mee te bouwen aan een ondernemend Limburg. Voor die (toekomstige) managers en (toekomstige) eigenaars–ondernemers presenteert Voka – KvK Limburg het gloednieuwe opleidingstraject Generation Y, waar strategie, organisatorische en persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers centraal staan. Op 24 oktober en 16 november 2017, telkens om 19.00u, ontdek je tijdens een infosessie het volledige programma.

 

Er zijn heel wat young potentials actief die groeien naar een managementfunctie. Daarnaast popelen in de familiebedrijven de volgende generaties om het roer over te nemen. De wereld is voortdurend in verandering en leiders worden tegenwoordig uitgedaagd om op een andere manier te werk te gaan.

 

Het doel van Generation Y is om deze generation internet, personen van 25 tot 40 jaar,  persoonlijk te laten groeien om van daaruit inzicht te krijgen in organisatieontwikkeling en hun strategie daarop af te stemmen. Als uitgangspunt is het erg belangrijk dat ze zichzelf in vraag durven stellen en nagaan waar ze van dromen. Dit gebeurt in een groep van maximum 12 deelnemers, waardoor de vertrouwensband en interactie een belangrijke meerwaarde vormen.

 

Drie modules

Het traject bestaat uit drie modules: strategie, organisatorische ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Iedere module duurt drie dagen en vindt plaats in de periode van februari 2018 tot en met mei 2018. Generation Y staat onder begeleiding van James Bampfield van Quinx, Ineke van de Braak van 4D en John Metselaar van Solvay Brussels School of Economics and Management.

 

“De keuze voor deze partners bouwt voort op hun jarenlange ervaring in het coachen van CEO’s en/of de samenwerking voor onze high-end opleidingsproducten zoals Real Leaders en MBA Highlights. We zijn ervan overtuigd dat dit traject onze toekomstige leiders een brede basis zal meegeven waarop zij zelf kunnen verder bouwen in de toekomst”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

 

Wil je meer weten? Ontdek het traject tijdens één van de infosessies op 24 oktober of 16 november 2017 om 19.00 in het Huis van de Limburgse Ondernemer of surf naar www.voka.be/limburg/generationy

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-10-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Heb je ondernemersnieuws?
 Meer nieuws over Voka Limburg

Hasselt
16-02-2018

Kick-off Welt-traject pakt uit met unieke virtual reality-film Limburgse ondernemingen gaan voor beter personeelsbeleid Maar liefst 34 Limburgse ondernemingen maken werk van een beter personeelsbeleid. Zij volgen dit jaar het Welt-traject van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Het begeleidingstraject voor HR-professionals startte vandaag in het Voka Theater met een unieke virtual...


Meer info

Voka Limburg
Hasselt
08-02-2018

Jacht op hoger opgeleiden is open Voka - KvK Limburg en PXL gaan voor topeditie Jobevent Met 120 standhouders, 2500 junior-collega’s (studenten) en 300 HR-begeleiders belooft het Jobevent vandaag (13.00u – 16.00u) een topeditie te worden. Het initiatief van Hogeschool PXL in samenwerking met Voka - Kamer van Koophandel Limburg is een antwoord op de grote vraag naar hooggeschoolde...


Meer info

Voka Limburg
Sint Truiden
08-02-2018

Ga in dialoog met jonge topondernemers! Op donderdag 22 februari zijn The Lab Gent en Brouwerij Wilderen het decor van een inspiratieavond voor (pre)starters en jonge bedrijven. Tijdens onze Tournée Générales krijg je heel wat tips en tricks van (internationale) ondernemersduo’s. Topgesprekken dus, maar in een informeel kader.


Meer info

Voka Limburg
Hasselt
05-02-2018

Opleidingstraject Generation Y start met vol huis Twaalf jonge managers en eigenaars-ondernemers dagen zichzelf uit met het nieuwe opleidingstraject Generation Y. Daarmee wil Voka – Kamer van Koophandel Limburg de strategie, organisatorische en persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers verder ontwikkelen. De eerste module van het uitverkochte traject werd afgelopen weekend alvast...


Meer info

Voka LimburgAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het