Sereni stelt nieuw uitvaartconcept voor in Mechelen



Een nieuwe wind waait door de uitvaartsector. Ervaren uitvaartplanners verenigen zich in Sereni. Ze werken samen en delen zorgen. Een moderne aanpak die resulteert in meer tijd voor de essentie: samen met de nabestaanden een unieke uitvaart regelen. De nieuwste Sereni uitvaartvestiging opent in de voormalige Costima winkel aan de Leuvensesteenweg in Mechelen. Een nieuwe uitvaartcultuur doet zijn intrede in Vlaanderen.

Doodgaan, het hoort bij het leven. Afscheid nemen hoeft echter niet kil, noch afstandelijk te zijn. Dat heeft Sereni goed begrepen. De nieuwe vestiging in Mechelen is een weerspiegeling van de vernieuwing die Sereni brengt in uitvaart. Benno en Arlette Van Camp uit Hever, Bert en Anne-Mie Gooris uit Boortmeerbeek en de zussen Feyaerts uit Haacht zijn als gevestigde uitvaartondernemers gekend om hun warmte en persoonlijke begeleiding van families die te maken krijgen met verlies. Dieter Dijck versterkt het team in Mechelen. De Kapel langs de Leuvensesteenweg werd helemaal omgebouwd tot een hedendaagse, polyvalente uitvaartaula. Sereni slaagt er in warmte en geborgenheid naar het pand te brengen.

 

De ervaren uitvaartplanners van Sereni delen hun expertise en bieden informatie en advies op maat. Ze regelen alle praktisch afspraken, plannen de volledige uitvaart die in de eigen aula kan plaatsvinden. Een aantal zaken worden gecentraliseerd, waardoor de uitvaartplanner kan focussen op een persoonlijke aanpak binnen de lokale gemeenschap. Een nieuwe trend in het organiseren van uitvaarten is gezet.




Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.




Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!





Heb je ondernemersnieuws?
 



Meer nieuws over Redactie inVlaanderen

Genk
18-10-2017

et hele jaar al voorin te vinden, sloot karter Nick Cuppens zijn seizoen zondag af in stijl. De veertienjarige piloot uit Opglabeek werd in Genk tijdens de zesde ronde van het BMC-kampioenschap derde in het dagklassement bij de junioren en verzekerde zich daarmee van de derde plaats in het eindklassement. De derde plaats in het eindklassement. Een podiumplaats dus. Twee mancheoverwinningen....


Meer info

Redactie inVlaanderen
De Panne
18-10-2017

Een bejaarde vrouw is gisteren vlakbij het gemeentehuis van De Panne om het leven gekomen nadat ze omvergereden was door een vuilniskar. De chauffeur was zich van geen kwaad bewust en reed door. Hij werd op 3 kilometer van de plaats van het ongeval door de politie aan de kant gezet.


Meer info

Redactie inVlaanderen
Antwerpen
18-10-2017

ZOO Antwerpen viert vandaag Wereldokapidag. Zo sponsort de ZOO een race voor kinderen uit de dorpen in en rond het okapireservaat van het Okapi Conservation Project in Congo. Door duurzaam te leven beschermen deze gemeenschappen het omliggende woud en de okapi’s die er wonen. ZOO Antwerpen sponsort de kinderen uit het dorpje Mambasa en vraagt zo aandacht voor de bedreigde okapi’s. De...


Meer info

Redactie inVlaanderen



Advertenties



Klik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het