Mariën Meesterbakkers neemt bakkerijketen Van Heuckelom uit Kasterlee overMet de overname van de 8 winkels van Bakkerij Van Heuckelom (Kasterlee) bestaat de Balense ondernemersgroep Mariën Meesterbakkers al uit 20 winkels. De productie wordt op termijn gecentraliseerd in Balen. Bij de groep is een 100-tal mensen actief.

 

Lees meer op Made in Kempen (bron).
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  14-11-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Heb je ondernemersnieuws?
 Meer nieuws over Balen

Balen
17-11-2017

Tijdens de seniorenweek spelen we op woensdag 22 november de film 'Achter de wolken' in VC De Kruierie. Kan je er niet bij zijn? Ontdek de film én het boek in de Bib! De liefde komt maar één keer langs, al de rest zijn afkooksels. Twee mensen komen elkaar na meer dan veertig jaar weer tegen. Ooit waren ze geliefden, maar het leven liep anders. Zij trouwde met zijn...


Meer info

Balen
Balen
17-11-2017

Op 20, 22 en 24 november kan je in Den Travoo telkens van 11u tot 14u30 een lekkere pens met appelmoes eten voor een klein prijsje.


Meer info

Balen
Balen
17-11-2017

Zoals vorige week werd aangekondigd, opent de Olmense Zoo haar deuren terug op zaterdag 18 november. Nog tot en met zondag 3 december zal het dierenpark uitzonderlijk ook op weekdagen open zijn van 10u tot 17u. Vanaf 4 december is de Zoo enkel open tijdens de weekends.


Meer info

Balen
Balen
17-11-2017

In de week van 27 november starten er nieuwe 4-delige cursussen 'Starten met de computer' (aan/uit, muis, toetsenbord,...) Je kan deze gratis lessenreeks volgen op maandag (13u, Den Travoo), woensdag (9u, Den Travoo) of vrijdag (9u, Bib van Balen). Vooraf inschrijven in Den Travoo of VC De Kruierie. Meer info over deze activiteit.


Meer info

BalenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het