Noordlink wordt nieuwe Voka-uitvalsbasisVoka – Kamer van Koophandel Limburg zal dit jaar een extra kantoor openen in het nieuwe bedrijvencentrum Noordlink in Lommel.  Vorige week kondigde het al de aanwerving van Johan Maesen aan als regioverantwoordelijke Noord-Limburg. “We zijn voor deze locatie niet over één nacht ijs gegaan. De Noord-Limburgse ondernemers zullen optimaal van onze dienstverlening kunnen genieten”, zegt gedelegeerd bestuurder Johann Leten.

 

De keuze voor de locatie viel na lang wikken en wegen op Noordlink, een nieuw bedrijvencentrum in Lommel waar vroeger Big Media Group haar thuis had. “We zijn voor het selecteren van een Noord-Limburgse uitvalsbasis niet over één nacht ijs gegaan”, benadrukt Johann Leten.

“We hebben een shortlist opgesteld van zeven locaties die werden voorgedragen door onder meer het bestuur van Focus Noord, de Voka-ambassadeurs en onze Noord-Limburgse bestuursleden. Vervolgens hebben we iedere potentiële uitvalsbasis bezocht en geëvalueerd aan de hand van tien relevante criteria. Uiteindelijk bleven er twee kanshebbers over waarbij we voor Noordlink hebben gekozen”, verduidelijkt Leten.

Business community
“We kiezen bewust voor een business community omdat we graag tussen de ondernemers werken. Zo houden we de vinger aan de pols en kunnen we snel en efficiënt inspelen op actuele problemen. De accommodatie geeft ons bovendien de mogelijkheid om activiteiten te organiseren voor kleine en grote groepen. Ook de flexibiliteit en de uitgebreide dienstverlening zijn pluspunten.”

Een openingsdatum voor het kantoor in Noordlink is er nog niet, maar staat wel gepland voor het tweede kwartaal, naargelang de verbouwingswerken vorderen. Johan Maesen, de nieuwe regioverantwoordelijke Noord-Limburg, start alvast op 14 mei.

Niet wachten op Noord-Zuid

In december 2017 besloot de raad van bestuur van Voka – KvK Limburg dat er een vaste stek in Noord-Limburg moet komen. De motivering luidde: “Als de Noord-Limburgse ondernemers niet vlot tot bij ons geraken, dan komen wij tot bij hen. We gaan hiervoor niet nog langer wachten op de Noord-Zuidverbinding. Als werkgeversorganisatie blijven we natuurlijk op alle mogelijke niveaus druk uitoefenen om snel tot een oplossing te komen.”

Johann Leten: “Deze extra uitvalsbasis vergroot onze nabijheid voor de Noord-Limburgse ondernemers. Zij kunnen zo optimaal gebruik maken van onze dienstverlening. Deze uitbreiding toont aan dat we de beloftes in ons SALVO-actieplan nakomen.”
 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  16-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Heb je ondernemersnieuws?
 Meer nieuws over Voka Limburg

Hasselt
21-04-2018

Bij Cegeka rollen ze alvast de rode loper uit voor hun management assistant Griet Vanrijkel. Zij werd tijdens de Management Assistant Day van Voka – KvK Limburg uitgeroepen tot Management Assistant van het Jaar! Een eervolle vermelding gaat naar de andere genomineerden: Karolien Achten (A&B Accountants), Nathalie Cilissen (Van Havermaet), Petra Vandebriel (Holiday Inn) en Ruth Wysmans...


Meer info

Voka Limburg
Hasselt
06-04-2018

Voka – KvK Limburg verliest het Noorden niet Johan Maesen wordt aanspreekpunt Voka – Kamer van Koophandel Limburg trekt naar het Noorden. De exacte locatie wordt deze maand bekend gemaakt. Wat wel al vast staat is dat Johan Maesen uit Neerpelt de nieuwe regioverantwoordelijke voor Noord-Limburg zal worden. Johan Maesen is op dit ogenblik algemeen directeur van Toerisme...


Meer info

Voka Limburg
Hasselt
28-03-2018

“Gemeenten hebben nood aan sterke focus en meer schaal” Op dinsdag 27 maart gingen meer dan tweehonderd burgemeesters, ondernemers en stakeholders in debat over de uitdagingen voor de lokale verkiezingen van oktober 2018. Tijdens het evenement presenteerde Voka ook haar lokale memorandum voor de provincie- en gemeenteraadsverkiezingen. Meteen ook het startschot voor de Limburgse race...


Meer info

Voka LimburgAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het