Dieter Lembrechts wordt nieuwe voorzitter van Jong Voka West-VlaanderenKortrijk, 16 mei 2018 – Jong Voka West-Vlaanderen, het netwerk van meer dan 1.800 jonge ondernemers en high potentials, heeft een nieuwe voorzitter. Dieter Lembrechts, zaakvoerder van DL Medical, volgt Alexander Vanlerberghe, zaakvoerder van Aqualex op.

Durf de sprong te wagen

In 2011 richtte Dieter Lembrechts samen met zijn schoonvader DL Medical op, een West-Vlaamse kmo die hoofdzakelijk gespecialiseerd is in het verdelen en herstellen van chirurgische en endoscopische devices. Naast zaakvoerder van DL Medical is Lembrechts ook bestuurder van Nestor, een uitzendkantoor voor vijftigplussers, en staat hij aan het hoofd van het nannybureau Martha. 

“Bezint eer ge begint, maar wacht dan ook weer niet te lang. Durf de sprong te wagen!” Met deze goede raad begint Dieter Lembrechts aan elk nieuw ondernemersavontuur. Zo heeft de West-Vlaamse ondernemer ook met Jong Voka heel wat plannen. “De opkomst en evaluatiescores van de voorbije events tonen aan dat de huidige koers de juiste is. Ik wil dan ook verder uitbouwen wat er de voorbije jaren reeds verwezenlijkt werd. Daarnaast wil ik met Jong Voka ondersteuning bieden aan het team van Voka West-Vlaanderen om het jong ondernemerschap in de regio gunstig en b(l)oeiender te maken. Last but not least wil ik werken aan een partnernetwerk dat voor alle partijen tal van voordelen kan bieden.” 

Alexander Vanlerberghe geeft fakkel door

Met de verkiezing van Dieter Lembrechts zet Alexander Vanlerberghe een punt achter zijn voorzitterschap. “Als ik terugblik op de voorbije twee jaar dan ben ik trots op wat we verwezenlijkt hebben. Zo waren onze activiteiten ruimschoots volgeboekt en werd ons bestuur vernieuwd. In het algemeen hebben we een enorme professionaliseringsslag gemaakt waardoor de werking meer gestructureerd verloopt en de afstand tussen Jong Voka en de ‘moederorganisatie’ Voka kleiner werd”, aldus Vanlerberghe. “Daarmee wordt ook het pad geëffend voor Dieter die het ongetwijfeld goed zal doen. Ik geef met veel vertrouwen de fakkel door.”

 

Over Jong Voka West-Vlaanderen

 

Bert Mons, algemeen directeur van Voka West-Vlaanderen is blij met de benoeming van Dieter Lembrechts tot voorzitter van Jong Voka West-Vlaaneren. “Dieter is het toonbeeld van de jonge ondernemers en high potentials die we binnen Jong Voka willen verenigen. Met Jong Voka West-Vlaanderen bieden we een dynamisch netwerk om ervaring uit te wisselen, open discussies te voeren en contacten te leggen die helpen in de uitbouw van hun persoonlijk ondernemersnetwerk. We stimuleren professionele, economische en persoonlijke groei aan de hand van netwerkmomenten, inspirerende lezingen, bedrijfsbezoeken, debatten en andere activiteiten. Ondernemers laten groeien, daar werkt Jong Voka gedreven aan mee. Jong Voka is dan ook de katalysator voor jong ondernemerschap”, aldus nog Bert Mons.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  17-05-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Heb je ondernemersnieuws?
 Meer nieuws over VOKA west-vlaanderen

Kortrijk
20-04-2018

De federale regering keurt vandaag het ontwerp Marien Ruimtelijk Plan (MRP) van staatssecretaris Philippe De Backer goed. Dat plan voorziet in 220km² ruimte voor offshore windmolens op de Noordzee. Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en de Belgian Offshore Cluster (BOC) zijn tevreden dat er extra ruimte wordt voorzien, maar het plan mag nog ambitieuzer zijn. Het huidige MRP...


Meer info

VOKA west-vlaanderen
Kortrijk
16-04-2018

Deze week trok Bryo met 40 West- en Oost-Vlaamse studenten op ondernemersbootcamp naar Barcelona. In het programma werden diverse workshops, inspiratiebezoeken en teambuildings opgenomen. Daarnaast werkten de deelnemers, onder begeleiding van ervaren coaches, een eigen ondernemingsidee uit. De trend dat meer en meer mensen hun eigen zaak starten blijft zichtbaar. Op elke 100 bestaande...


Meer info

VOKA west-vlaanderen
Kortrijk
28-03-2018

“Gemeenten hebben nood aan sterke focus en meer schaal” Vandaag organiseerde Voka ‘De Grootste Gemeenteraad van Vlaanderen’. Meer dan tweehonderd burgemeesters, ondernemers en stakeholders gingen in debat over de uitdagingen voor de lokale verkiezingen van oktober 2018. Tijdens het evenement stelde Voka ook haar lokale memorandum voor. Centraal in het memorandum staan...


Meer info

VOKA west-vlaanderenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het